Home
  Γνήσια αξεσουάρ & ανταλλακτικά κινητής τηλεφωνίας!

Κατηγορίες προϊόντων

Computer, Notebook, PC, PDA Apple (Parts + Accesories) Bluetooth ,GPS, Carkit, Drones Handsfree, Ακουστικά κεφαλής Tablet Ανταλλακτικά Κινητών, Spare Repair Parts Button (joystick,on-off...)
Flex cable, Καλωδιοταινίες
Ακουστικά μεγάφωνα, Ear Speaker
Διακόπτες (joystick,on-off...)
Διάφορα εξαρτήματα
Επαφές μπαταριών, Battery contact
Καλώδια RF σήματος
Κάμερες Κινητών
Κεραίες
Κονέκτορες τροφοδοσίας, Charging connector, Board
Κουδούνια, Buzzer IHF
Λαμπάκια ,Led
Μεντεσέδες, Hinge
Μηχανισμοί συρόμενοι, Slider system
Μικρόφωνα
Οθόνες, Lcd Display για κινητα Smartphones
Ολοκληρωμένα PA, IC, CR, A.S, MATRIX...
Πενάκια γραφης, Pen Stylus
Πλακέτες κινητων
Πλακέτες πληκτρολογίου, UI , Lcd board
Πληκτρολόγια ,Keypad
Προσόψεις Καπάκια Κινητών
Ταινίες Οθονών LCD, Touch, Καπάκια Μπαταριών
Τζαμάκια ,Glas, Len, Touch Screen Digitazer Panel
Tempered Glass, Screen Film, Προστατευτικά φιλμ
  Προστατευτικό Φιλμ Screen Film Protector
Διάφορα Προιόντα Εργαλεία Service Θήκες κινητών Καλώδια Cables Κάρτες μνήμης, Flash Stick Αποθηκευτικά Μέσα Κινητή τηλεφωνία, Sim, Dummy Μπαταρίες Battery Συσκευές ULTRASONIC, Υγρά Συστήματα Ασφαλείας Τηλεπικοινωνίες, Ασύρματα, FCT Φορτιστές Κινητών Charger Οικιακές συσκευές


-

-

-
Special offers!
Δυνατοτητα αποστολης με την BOXNOW επικοινωνηστε μαζι μας 2109566401 (ΕΩΣ 60X45X08CM) SMALL

Αφορα δεματα με διαστασεις εως 60Χ45Χ8 εκατοστα και 1 κιλα βαρος. Ενημέρωση: Nα αποφεύγετε αυστηρά τ...

DELIVERY-BOXNOW (SIZE: 60X45X8CM) SMALL
1,61€+ΦΠΑ
-2,00€
Δυνατοτητα αποστολης με την BOXNOW επικοινωνηστε μαζι μας 2109566401 (ΕΩΣ 60X45X17CM) MEDIUM

Αφορα δεματα με διαστασεις εως 60Χ45Χ16 εκατοστα και 3 κιλα βαρος. Ενημέρωση: Nα αποφεύγετε α...

DELIVERY-BOXNOW (SIZE: 60X45X17CM) MEDIUM
3,23€+ΦΠΑ
-4,01€
Δυνατοτητα αποστολης με την BOXNOW επικοινωνηστε μαζι μας 2109566401 (ΕΩΣ 60X45X36CM) BIG

Αφορα δεματα με διαστασεις εως 60Χ45Χ36 εκατοστα και 5 κιλα βαρος. Ενημέρωση: Nα αποφεύγετε αυστηρά...

DELIVERY-BOXNOW (SIZE: 60X45X36CM) BIG
6,45€+ΦΠΑ
-8,00€
Βρίσκεστε εδώ: Home » Ανταλλακτικά Κινητών, Spare Repair Parts » Tempered Glass, Screen Film, Προστατευτικά φιλμ » Προστατευτικό Φιλμ Screen Film Protector

Ειδικό αντικραδασμικό φίλμ προστασίας Samsung i9500 Galaxy S4, i9505 LTE

Click image to zoom

Ειδικό αντικραδασμικό φίλμ προστασίας Samsung i9500 Galaxy S4, i9505 LTE

ITEM:SCREEN-i9500 FILM SHOCK ABSORPTION
CODE:cod0015949

7,18€+ΦΠΑ
-8,90€

Τελευταία ενημέρωση: 8/6/2013

Παράδοση σε περίπτωση εξάντλησης 7-15 ημέρες
Τελείωσε Ελάχιστη ποσότητα αγοράς  

Ειδικό αντικραδασμικό φίλμ προστασίας Samsung i9500 Galaxy S4, i9505 LTE.
Φτιαγμένο απο ανθεκτικά υλικά που αντέχουν σε σκληρές συνθήκες και προστατέτουν αποτελεσματικά την συσκευή σας απο χτυπήματα, φλόγα, μαχαιριές κτλπ.
Το πακέτο περιλαμβάνει:
1 x Screen Protector φιλμ προστασίας
1 x σπάτουλα σχήμα κάρτας
1 x Πανάκι καθαρισμού Microfibre
1 φυλλάδιο οδηγιών

Εφαρμογή:

Ήταν μια ξηρή εφαρμογή έτσι ήταν αρκετά εύκολο να εφαρμοστεί χωρίς την ανάγκη για πρόσθετο εξοπλισμό. Η σπάτουλα που συνοδεύει ήταν αρκετά καλό για να σπρώξετε προς τα έξω μερικές από τις φυσαλίδες. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα τους, δεν έχετε να ανησυχείτε πολύ για τις φούσκες, ιδιαίτερα οι επίμονες αυτές που τείνουν να εξαφανιστούν περίπου 24-48 ώρες μετά την εφαρμογή. Παρά το γεγονός ότι, η ιστοσελίδα τους αναφέρει, επίσης, ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πιστολάκι για να επιταχυνθεί η διαδικασία, εγώ προσωπικά βρείτε αυτό το περιττό. Επιπλέον, άλλες φορές όταν κάνω σωματίδια σκόνης ανακοίνωση κατά την εφαρμογή, μπορώ να χρησιμοποιήσω απλά ένα μίνι μπουκάλι ψεκασμού, γεμάτο με νερό, στην πληγείσα περιοχή και απλά να το αναγκάσει να βγει με τη σπάτουλα. Επιπλέον, εάν επρόκειτο να το κάνετε αυτό τότε θα ήθελα να συστήσω να κάνει αυτό είτε με παραμονή στο προστατευτικό αυτοκόλλητο κατά τη διάρκεια ή τυλίγοντας το μικροϊνών γύρω από την σπάτουλα για να μην πάθει ζημιά το προστατευτικό οθόνης ούτως ή άλλως.

Συναρμολόγηση:

Όπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες, το άνω τμήμα δεν πάνε όλα το δρόμο γύρω από τη σχάρα ηχείου. Υποθέτω, αυτό έγινε σκόπιμα για να αποφευχθεί τυχόν παρεμβολή μεταξύ του προστατευτικό οθόνης και των αισθητήρων. Ωστόσο, δεν έχω βιώσει προβλήματα με άλλους προστάτες που δεν καλύπτουν τους αισθητήρες και την κάμερα ... ohwell δοθεί ίσως το πάχος / υλικό από αυτό το πράγμα, αυτό κάνει τη διαφορά.

Οι πλευρές και το κάτω μέρος είναι, κατά τη γνώμη μου, μια τέλεια περικοπή για τις κάποιες λίγες λάτρεις που τους αρέσει να εναλλαγή μεταξύ των περιβλημάτων σε τακτική βάση. Όπως μπορείτε να δείτε, η Samsung + Cover Protect, δεν έρχεται σε αντίθεση με αυτό καθόλου από οποιοδήποτε από τα άκρα.

Νιώστε / Προστασία:

Κατά τη γνώμη μου, αυτό έχει πήρα να είναι η εξαίρεση εδώ. Έχω διαβάσει ότι υπάρχουν πάρα πολλά από haters για τις Zagg αόρατη προστατευτικά οθόνης ασπίδα και ορισμένοι ανέφεραν ότι η αίσθηση της Buff δεν είναι διαφορετική. Ωστόσο, θεωρώ ότι πραγματικά δεν είναι η περίπτωση. Μην με παρεξηγείτε εδώ δεν αισθάνονται κάπως ελαστική, και παρόλο αρχική σκέψη μου ήταν απογοητευτική, μετά από μερικές ώρες από τη χρήση του τηλεφώνου μου, πήρα το κρεμάτε από το. Θα μπορούσα να σύρετε το δάχτυλό μου σε όλη την οθόνη, χωρίς να αντιμετωπίζουν ένα μεγάλο μέρος της grippy αισθάνονται σχεδόν τόσο καλό όσο ένα γυμνό οθόνη.
Τώρα, με τη χρήση της Spen αυτό απαιτεί ένα κομμάτι αγοράκι του να πάρει χρήση, και παρόλο που δεν της εξίσου ομαλή με την συνήθη προστατευτικό οθόνης, ακόμα χρησιμοποιήσιμο της ... με την προϋπόθεση ότι θα σκουπίστε την οθόνη του κάθε λιπαρό ή αποξηραμένα μουτζούρες.

Εδώ είναι το καλό μέρος - πολύ εύκολο να καθαριστεί και δεν είναι τόσο εύκολο να το μηδέν, στην πραγματικότητα, είναι ακόμη πιο δύσκολο να το μηδέν σε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλο προστατευτικό οθόνης εκεί έξω. Και αν κατάφερε να το μηδέν, τότε θα πρέπει να εξετάσουν σοβαρά την αλλαγή του τρόπου ζωής σας
Βρήκα ότι η μικροϊνών που παρέχεται ή το πουκάμισό μου ήταν περισσότερο από επαρκείς για να σκουπίσετε οποιαδήποτε μουτζούρα με λίγα τριψίματα. Συνήθως θα ήθελα να χρησιμοποιήσετε ένα καθαρότερο LCD, αλλά σε αυτή την περίπτωση βρήκα ότι είναι περιττή.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα τους κατασκευαστές που αποτελείται από τέσσερα διαφορετικά στρώματα. Τώρα αυτό το πράγμα είναι παχύ σε σύγκριση με άλλους προστάτες, αλλά εξακολουθεί να μην είναι αρκετό για να παρατηρήσει, αλλά ίσα-ίσα για να με κάνει να αναρωτιέμαι αν όλα αυτά τα βίντεο που έχουν αναρτηθεί είναι αξιόπιστα.
Θέλω να πω ότι έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα που μπορείτε να φανταστείτε για να σπάσει το γυαλί και ακόμα βγήκε αφρώδη ... σφυρηλάτηση, ρίχνοντας ένα κόκκινο τούβλο σε αυτό, κούπα καφέ, κλπ
Σαφήνεια:

Τώρα νομίζω ότι ο καλύτερος τρόπος για να περιγράψει αυτό είναι ότι είναι κάπου ανάμεσα στο διαύγεια ενός anti-glare και μια πεντακάθαρη προστατευτικό οθόνης. Παρατήρησα μια κάπως πολύ αχνό ουράνιο τόξο αποτέλεσμα εκείνο που συνήθως παρατηρήσετε από ένα προστατευτικό anti-glare. Φαίνεται να είναι λιγότερο αισθητή σε άμεσο ηλιακό φως για κάποιο λόγο, αλλά αυτό γίνεται εμφανές σε ένα σκοτεινό περιβάλλον, ειδικά όταν δυναμώστε τη φωτεινότητα της οθόνης και να δώσει ιδιαίτερη προσοχή.

Συμπέρασμα:

Αυτό δεν πρόκειται να είναι φλιτζάνι του καθενός τσαγιού. Αλλά αν το κάνετε να αποφασίσει να το πάρει, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι μπορείτε να τοποθετήσετε το φλυτζάνι τσαγιού σας στο τηλέφωνό σας και δεν έχετε να ανησυχείτε τόσο πολύ για τη συντριβή ότι η οθόνη σε κομμάτια. Επιπλέον, τους είναι δύσκολο να το μηδέν σημαίνει ότι μπορείτε πιθανώς δεν θα έχετε να ανησυχείτε για την αλλαγή προστατευτικό οθόνης σας κάθε λίγους μήνες ή έτσι όπως το συνηθισμένο, αλλά έρχεται κάτω σε βάρος της έχουν αυτή τη μικρή ελαστική αίσθηση. Παρ 'όλα αυτά, του εξακολουθεί να αξίζει να πάρει, αν βρείτε τον εαυτό σας να είναι ένα από αυτά τα υπερβολικά προστατευτική άτομα.

PROS:
- Εύκολο στην εφαρμογή
- Μια καλή εφαρμογή σε όλη την
- Δύσκολο να το μηδέν
- Φθηνότερο σε μακροπρόθεσμη βάση από σκληρά για να το μηδέν
- Λεία για χρήση με τα δάχτυλα



Aναζήτηση προϊόντος

Αναζήτηση βάσει μάρκας, μοντέλου, είδους, κωδικού κτλ
   

Προσθήκη στο καλάθι To καλάθι μου

Loading...

Είσοδος μελών

Username
Password
 

Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας (εισάγετε το email σας)
  

Newsletter


Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για να ενημερώνεστε για νέα προϊόντα, προσφορές ή ανακοινώσεις σχετικά με το χώρο της κινητής τηλεφωνίας!

Το email σας:
Επιθυμητή μορφή:
 

Positive SSL

Όροι χρήσης | Περί προστασίας προσωπικών δεδομένων | Αποστολές και επιστροφές | Ασφάλεια συναλλαγών To top
2006 © PDS Electronics. All Rights Reserved. Developed by TotalWeb | 2024-05-19 10:07:10.2125657 -07:00