Home
  Γνήσια αξεσουάρ & ανταλλακτικά κινητής τηλεφωνίας!

Κατηγορίες προϊόντων

Computer, Notebook, PC, PDA Apple (Parts + Accesories) Bluetooth ,GPS, Carkit, Drones Handsfree, Ακουστικά κεφαλής Tablet Ανταλλακτικά Κινητών, Spare Repair Parts Διάφορα Προιόντα Εργαλεία Service Θήκες κινητών Καλώδια Cables Κάρτες μνήμης, Flash Stick Αποθηκευτικά Μέσα Κινητή τηλεφωνία, Sim, Dummy Μπαταρίες Battery Συσκευές ULTRASONIC, Υγρά Συστήματα Ασφαλείας Τηλεπικοινωνίες, Ασύρματα, FCT FCT, Τερματικά κινητής τηλεφωνίας GSM
GPS Systems Προιόντα
Router 3G/4G
VOIP
WiFi Antenna 2.4Ghz, 5GB
Αναμεταδότες , Ενισχυτές GSM, DCS, VHF, UHF
Ασύρματα τηλέφωνα
  Ασύρματα Μεγάλης Εμβέλειας
  Παρελκόμενα Ασύρματων Τηλεφώνων
Ασύρματοι πομποδέκτες PMR, VHF, UHF, DMR, POC
Δορυφορικά συστήματα Satelite Systems
Κεραίες GSM Multi Band
Πολυμηχανήματα
Συσκευές FAX
Τηλεφωνικά κέντρα
Τηλεφωνικές συσκευές
Ψηφιακοί δέκτες τηλεοράσεως, Φορητές Τηλεοράσης TV
Φορτιστές Κινητών Charger Οικιακές συσκευές


-

-

-
Special offers!
Δυνατοτητα αποστολης με την BOXNOW επικοινωνηστε μαζι μας 2109566401 (ΕΩΣ 60X45X17CM) MEDIUM

Αφορα δεματα με διαστασεις εως 60Χ45Χ16 εκατοστα και 3 κιλα βαρος. Ενημέρωση: Nα αποφεύγετε α...

DELIVERY-BOXNOW (SIZE: 60X45X17CM) MEDIUM
3,23€+ΦΠΑ
-4,01€
Δυνατοτητα αποστολης με την BOXNOW επικοινωνηστε μαζι μας 2109566401 (ΕΩΣ 60X45X36CM) BIG

Αφορα δεματα με διαστασεις εως 60Χ45Χ36 εκατοστα και 5 κιλα βαρος. Ενημέρωση: Nα αποφεύγετε αυστηρά...

DELIVERY-BOXNOW (SIZE: 60X45X36CM) BIG
6,45€+ΦΠΑ
-8,00€
Δυνατοτητα αποστολης με την BOXNOW επικοινωνηστε μαζι μας 2109566401 (ΕΩΣ 60X45X08CM) SMALL

Αφορα δεματα με διαστασεις εως 60Χ45Χ8 εκατοστα και 1 κιλα βαρος. Ενημέρωση: Nα αποφεύγετε αυστηρά τ...

DELIVERY-BOXNOW (SIZE: 60X45X8CM) SMALL
1,61€+ΦΠΑ
-2,00€
Βρίσκεστε εδώ: Home » Τηλεπικοινωνίες, Ασύρματα, FCT » Ασύρματα τηλέφωνα

Ασύρματο ακουστικό Siemens Gigaset L410 DECT (ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ)

Click image to zoom

Ασύρματο ακουστικό Siemens Gigaset L410 DECT (ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ) Ασύρματο ακουστικό Siemens Gigaset L410 DECT (ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ) Ασύρματο ακουστικό Siemens Gigaset L410 DECT (ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ) Ασύρματο ακουστικό Siemens Gigaset L410 DECT (ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ) Ασύρματο ακουστικό Siemens Gigaset L410 DECT (ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ)

ITEM:DECT-GIGASET L410 HANDSET CLIP (EOL)
CODE:cod0026745
EAN: 4250366821276
Βάρος (σε kgr): 0,300
Συσκευασία: BOX(OVP)
Διαστάσεις (σε cm): 20 x 10 x 05

68,55€+ΦΠΑ
-85,00€

Τελευταία ενημέρωση: 2/2/2021

Παράδοση σε περίπτωση εξάντλησης Έλειψη
Τελείωσε Ελάχιστη ποσότητα αγοράς  

Το νέο Gigaset L410 εγκαινιάζει μία νέα κατηγορία στο χώρο της ασύρματης επικοινωνίας, προσφέροντας πλήρη ελευθερία κινήσεων.
Gigaset_L410Η νέα συσκευή φέρνει το τέλος, στην εποχή που χρησιμοποιούσαμε συσκευές handsfree με το ακουστικό στο αυτί μας. Με το Gigaset L410 δεν ισχύει κάτι τέτοιο, καθώς απλά αυτή η συσκευή βάρους μόλις 30γραμμαρίων, τοποθετείται πάνω στα ρούχα χωρίς να γίνεται εύκολα αντιληπτή. Η μικροσκοπική αυτή συσκευή, έχει ήδη λάβει το βραβείο σχεδίασης Red Dot Design Award 2011, για την εκλεπτυσμένη σχεδίαση και εύκολη χρήση της.
Το κλιπ ανοικτής συνομιλίας, Gigaset L410 προσφέρει πλήρη ελευθερία κινήσεων για κλήσεις στο σπίτι, επιτρέποντας στους χρήστες να τηλεφωνούν ενώ ταυτόχρονα κάνουν και άλλα πράγματα, όπως μαγείρεμα, σερφάρισμα στο internet, εργασίες στο κήπο, barbeque, παιχνίδια με τα μωρά και δεκάδες άλλες καθημερινές ασχολίες.
Σύμφωνα με έρευνα την οποία διενέργησε η Gigaset Communications, το 79% των ερωτηθέντων, κάνουν και κάτι άλλο ενώ συνομιλούν στο τηλέφωνο. Συγκεκριμένα το 29% τηλεφωνούν και ταυτόχρονα μαγειρεύουν, άλλο ένα 29% σιδερώνουν ή πλένουν, ενώ το 27% εργάζεται στον υπολογιστή ή σερφάρει στο internet.
Το Gigaset L410 διαμορφώνει μία νέα αίσθηση άνεσης κατά τη διάρκεια των συνομιλιών. Χάρη σε αυτήν την εύχρηστη συσκευή -κλιπ - ανοικτής συνομιλίας, μπορείτε να συνομιλείτε ενώ ταυτόχρονα κάνετε άλλα πράγματα, όπως: βόλτα ή εργασίες στο κήπο σας, δουλειά στο γραφεί σας, μαγείρεμα ή ακόμα και χαλάρωμα στον καναπέ σας, οι εφαρμογές του είναι ατελείωτες. Απλά προσαρμόστε το μανταλάκι - κλιπ - στα ρούχα σας και απολαύστε κρυστάλλινη ανοικτή συνομιλία. Μπορείτε να μεταφέρετε κλήσεις από το ασύρματο τηλέφωνο σας, στο L410 απλά με το πάτημα ενός πλήκτρου ή να απαντήσετε απευθείας την κλήση από το L410. Επιπλέον, το Gigaset L410, είναι φιλικό προς το περιβάλλον και λειτουργεί με μειωμένη ακτινοβολία χάρη στην τεχνολογία ECO DECT. Τέλος, το Gigaset L410 είναι συμβατό με όλους τους σταθμούς βάσης DECT-GAP. Ακόμα και αν μία κλήση απαντηθεί από το τηλέφωνο, μπορείτε πολύ εύκολα να μεταφέρετε την κλήση στο Gigaset L410, απλά με ένα κλικ. Επίσης μπορείτε να απαντήσετε την κλήση απευθείας από το Gigaset L410.
Τύπος ακουστικού: Ασύρματο handsfree.
Τύπος κοδουνίσματος: Πολυφωνικοί ήχοι με δυνατότητα λήψης επιπλέον ήχων από το διαδίκτυο.
Χρόνος αναμονής: 120h.
Χρόνος ομιλίας: 5h.
Εμβέλεια εσωτερικών/εξωτερικών χώρων: 50m/300m.
Επιπλέον χαρακτηριστικά: Κρυπτογράφηση μετάδοσης φωνής, Τριμερής συνομιλία, Χωρίς ακτινοβολία με τη λειτουργία ECO +, μεταφορα συνομιλίας από το τηλέφωνο στο handset με ένα click, πλήκτρα ελέγχου έντασης φωνής,ένδειξη κατάστασης με φωτιζόμενο LED.
Διαστάσεις ακουστικού(Y x Μ x Π): 79x36x20 mm.
Διαστάσεις τροφοδοτικού(Y x Μ x Π): 25x53x42 mm.
Μπαταρία: Επαναφορτιζόμενη Li-Polymer, 240mAh.
Βάρος ακουστικού: 31g. Gigaset_L410_ChargerΤο νέο Gigaset L410 διαθέτει ένα μεγάλο κεντρικό πλήκτρο με το οποίο μπορεί να δεχτεί ή να διακόψει μία κλήση. Ένα δεύτερο πλήκτρο χρησιμοποιείται για την αυξομείωση της έντασης ήχου ομιλίας ή κουδουνισμού της συσκευής. Το Gigaset L410 έχει μεγάλη αυτονομία μπαταρίας, δίνοντας έτσι δυνατότητα κλήσεων μεγάλης διάρκειας, χωρίς την ανάγκη φόρτισης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όλα τα τηλέφωνα Gigaset και σταθμούς βάσης DECT άλλων κατασκευαστών. Τα μοντέλα της Gigaset S810, SL400 και C610, επιπλέον υποστηρίζουν, μεταφορά κλήσεων από το ασύρματο τηλέφωνο στο κλιπ ανοικτής συνομιλίας Gigaset L410 και το αντίθετο απλά με το πάτημα ενός πλήκτρου. Το κλιπ ανοιχτής ακρόασης που σας επιτρέπει να κινηθείτε ελεύθερα ενώ καλείτε στο σπίτι Το Gigaset L410 φέρνει την τηλεφωνία στο σπίτι σε ένα νέο επίπεδο ευελιξίας. Με αυτό το κλιπ ανοιχτής ακρόασης, μπορείτε εύκολα να μιλήσετε και να κάνετε άλλα πράγματα: περπατήστε μέσα στον κήπο, δουλέψτε στο γραφείο σας, μαγειρέψτε στην κουζίνα, χαλαρώστε στον καναπέ - οι επιλογές είναι ατελείωτες. Απλά κλιπίστε το φορητό ηχείο στο κολάρο του πουκάμισου σας για να απολαύσετε την ανοιχτή συνομιλία με τέλεια ποιότητα ήχου. Σχεδιασμένο για διαισθητικό χειρισμό, μπορείτε να μεταφέρετε κλήσεις στο Gigaset L410 από το φορητό ακουστικό DECT-GAP με ένα πάτημα ενός κουμπιού1 ή να κάνετε κλήσεις απευθείας στο κλιπ. Επιπλέον, οι λειτουργίες ECO DECT του Gigaset L4102 το καθιστούν φιλικό προς το περιβάλλον έξυπνο έξτρα, εξοικονομώντας ενέργεια και μειώνοντας την ακτινοβολία3. Ενισχύστε την οικιακή σας τηλεφωνία με μεγαλύτερη ευελιξία. Ανακαλύψτε το Gigaset L410 Hands-free Clip. Ελαφρύ (~ 30g) και βολικό κλιπ για
Χρησιμοποιήστε δύο κλιπ ανοιχτής ακρόασης για να μιλήσετε ταυτόχρονα
Έξυπνοι έλεγχοι έντασης ήχου
LED σήματα κατάστασης
Συμβατό με το Gigaset και άλλα τηλέφωνα DECT-GAP
Εύρος 50 μέτρων εσωτερικού χώρου και 300 μέτρων σε εξωτερικούς χώρους
Εξαιρετική ευελιξία
Με το Gigaset L410 δεν παίρνετε ποτέ ένα άκαμπτο λαιμό ή ένα ακουστικό αυτί ενώ μιλάτε hands-free. Το multitasking ενώ η κλήση γίνεται πιο εύκολη από ποτέ. Απλά κλιπ το Gigaset L410 στο λαιμό της κορυφής σας και ξεκινήστε τις αγαπημένες σας οικιακές δραστηριότητες ενώ απολαμβάνετε κλήσεις με τέλεια ποιότητα ήχου. Σε αντίθεση με ένα σετ μικροφώνου-ακουστικού που ακουμπά στο αυτί ή το κεφάλι σας, το Gigaset L410 είναι ένα φορητό μεγάφωνο. Ξεχνάτε ότι το φοράτε ακόμη και ενώ εσείς ελεύθερα μετακινείτε και συνομιλείτε.
Εξαιρετικά συμβατό με plug & play
Το Gigaset L410 σας δίνει τη δυνατότητα να καλείτε την ελευθερία με έναν απλό, απλό τρόπο. Η εγκατάσταση του Quick plug & play εξασφαλίζει την εύκολη εγκατάσταση: απλά εγγραφείτε στο τηλέφωνο DECT-GAP. Το Gigaset L410 είναι συμβατό με όλα τα ασύρματα και καλωδιακά τηλέφωνα DECT-GAP. Εάν απαντήσετε στο τηλέφωνο στο φορητό σας ακουστικό και θέλετε να μεταφέρετε την κλήση στο Gigaset L410, μπορείτε να το κάνετε μόνο με ένα κλικ1. Εναλλαγή μεταξύ του Gigaset L410 και του ακουστικού σας όσο συχνά θέλετε, με το πάτημα ενός κουμπιού. Μπορείτε επίσης να παραλάβετε και να τερματίσετε κλήσεις απευθείας στο Gigaset L410.
Ελαφριά ελευθερία κινήσεων
Η μετακίνηση ενώ μιλάτε με το Gigaset L410 είναι μια καθαρή ευχαρίστηση. Μόνο ~ 30 γραμμάρια, αυτό το κλιπ ανοιχτής ακρόασης είναι εξαιρετικά ελαφρύ. Δεν θα αισθανθείτε ακόμη και στα ρούχα σας καθώς απολαμβάνετε δραστηριότητες πολλαπλών εργασιών. Η εμβέλεια της κίνησης σας είναι εκτεταμένη, χάρη στις εξωτερικές σειρές των 50 μέτρων εσωτερικού χώρου και των 300 μέτρων του Gigaset L410. Με ένα πλήρως φορτισμένο κλιπ ανοιχτής ακρόασης μπορείτε να μιλήσετε για έως και 5 ώρες ή να είστε σε κατάσταση αναμονής για 120 ώρες.
Τέλειοι ήχοι και σαφείς ενδείξεις
Σχεδιασμένο με ένα διαισθητικό κιβώτιο ταχυτήτων, μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε το επίπεδο έντασης των κλήσεων ενώ μιλάτε στο Gigaset L410. Η τέλεια ποιότητα ήχου διασφαλίζει ότι δεν θα χάσετε ούτε μια λέξη για το τι λέει ο συνεργάτης σας. Τα σήματα κατάστασης LED σας ενημερώνουν πότε έρχονται οι κλήσεις, πότε να φορτίσετε την μπαταρία και πολλά άλλα.
ECO DECT: Καθαρή εξοικονόμηση ενέργειας και χωρίς ραδιενέργεια
Με το τροφοδοτικό της σε λειτουργία διακοπής λειτουργίας, το Gigaset L410 χρησιμοποιεί σημαντικά χαμηλότερο ρεύμα απ 'ό, τι συμβατικό γραμμικό τροφοδοτικό στη λειτουργία φόρτισης5 - γι' αυτό είναι ευγενέστερο στο περιβάλλον και ευγενικότερο στο πορτοφόλι σας. Το Gigaset L410 μειώνει μεταβλητά τη δύναμη μετάδοσης μεταξύ του ίδιου και του σταθμού βάσης, ανάλογα με την απόστασή τους. Με τη ρύθμιση ECO Mode, ο σταθμός βάσης και ο κλιπς χειρός Gigaset L410 μειώνουν την ισχύ μετάδοσης κατά 80% 6. Επιπλέον, ο σταθμός βάσης χωρίς ακτινοβολία4 ECO Mode Plus απενεργοποιεί τη δύναμη μετάδοσης όταν ο κλιπ ανοιχτής ακρόασης και το τηλέφωνο βρίσκονται σε κατάσταση αναμονής.
Αρχίστε να μιλάτε με μεγαλύτερη ελευθερία από ποτέ με το φορητό ηχείο Gigaset L410.
Εσωτερική μπαταρία F39033-V328-C901, S30852-D2240-X1, V30145-K1310-X448



Aναζήτηση προϊόντος

Αναζήτηση βάσει μάρκας, μοντέλου, είδους, κωδικού κτλ
   

Προσθήκη στο καλάθι To καλάθι μου

Loading...

Είσοδος μελών

Username
Password
 

Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας (εισάγετε το email σας)
  

Newsletter


Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για να ενημερώνεστε για νέα προϊόντα, προσφορές ή ανακοινώσεις σχετικά με το χώρο της κινητής τηλεφωνίας!

Το email σας:
Επιθυμητή μορφή:
 

Positive SSL

Όροι χρήσης | Περί προστασίας προσωπικών δεδομένων | Αποστολές και επιστροφές | Ασφάλεια συναλλαγών To top
2006 © PDS Electronics. All Rights Reserved. Developed by TotalWeb | 2024-05-05 04:04:57.6078777 -07:00