Home
  Γνήσια αξεσουάρ & ανταλλακτικά κινητής τηλεφωνίας!

Κατηγορίες προϊόντων

Computer, Notebook, PC, PDA Apple (Parts + Accesories) Bluetooth ,GPS, Carkit, Drones Handsfree, Ακουστικά κεφαλής Tablet Ανταλλακτικά Κινητών, Spare Repair Parts Διάφορα Προιόντα Εργαλεία Service Θήκες κινητών Καλώδια Cables Κάρτες μνήμης, Flash Stick Αποθηκευτικά Μέσα Κινητή τηλεφωνία, Sim, Dummy Μπαταρίες Battery Συσκευές ULTRASONIC, Υγρά Συσκευές Υπερήχων για Κόλληση Ultrasonic Bond
Συσκευές υπερήχων, ULTRASONIC Πλυντήρια
Συστήματα Ασφαλείας Τηλεπικοινωνίες, Ασύρματα, FCT Φορτιστές Κινητών Charger Οικιακές συσκευές


-

-

-
Special offers!
Δυνατοτητα αποστολης με την BOXNOW επικοινωνηστε μαζι μας 2109566401 (ΕΩΣ 60X45X17CM) MEDIUM

Αφορα δεματα με διαστασεις εως 60Χ45Χ16 εκατοστα και 3 κιλα βαρος. Ενημέρωση: Nα αποφεύγετε α...

DELIVERY-BOXNOW (SIZE: 60X45X17CM) MEDIUM
3,23€+ΦΠΑ
-4,01€
Δυνατοτητα αποστολης με την BOXNOW επικοινωνηστε μαζι μας 2109566401 (ΕΩΣ 60X45X36CM) BIG

Αφορα δεματα με διαστασεις εως 60Χ45Χ36 εκατοστα και 5 κιλα βαρος. Ενημέρωση: Nα αποφεύγετε αυστηρά...

DELIVERY-BOXNOW (SIZE: 60X45X36CM) BIG
6,45€+ΦΠΑ
-8,00€
Δυνατοτητα αποστολης με την BOXNOW επικοινωνηστε μαζι μας 2109566401 (ΕΩΣ 60X45X08CM) SMALL

Αφορα δεματα με διαστασεις εως 60Χ45Χ8 εκατοστα και 1 κιλα βαρος. Ενημέρωση: Nα αποφεύγετε αυστηρά τ...

DELIVERY-BOXNOW (SIZE: 60X45X8CM) SMALL
1,61€+ΦΠΑ
-2,00€
Βρίσκεστε εδώ: Home » Συσκευές ULTRASONIC, Υγρά » Συσκευές υπερήχων, ULTRASONIC Πλυντήρια

Εξάρτημα μπάρα με υπερήχους UB-1024 1.2KW Size 57x750mm Ultrasonic immersible transducer vibration tube

Click image to zoom

Εξάρτημα μπάρα με υπερήχους UB-1024 1.2KW Size 57x750mm Ultrasonic immersible transducer vibration tube Εξάρτημα μπάρα με υπερήχους UB-1024 1.2KW Size 57x750mm Ultrasonic immersible transducer vibration tube Εξάρτημα μπάρα με υπερήχους UB-1024 1.2KW Size 57x750mm Ultrasonic immersible transducer vibration tube Εξάρτημα μπάρα με υπερήχους UB-1024 1.2KW Size 57x750mm Ultrasonic immersible transducer vibration tube

ITEM:ULTRASONIC-VIBRATION TUBE UB-1024 (75x5.7CM) 1.2KW
CODE:cod0031003
Βάρος (σε kgr): 25,000
Συσκευασία: BLISTER
Διαστάσεις (σε cm): 80 x 10 x 10

3.427,42€+ΦΠΑ
-4.250,00€

Τελευταία ενημέρωση: 15/9/2021

Παράδοση σε περίπτωση εξάντλησης 15-30 ημέρες
Τελείωσε Ελάχιστη ποσότητα αγοράς  

Ενσωματωμένος ανιχνευτής υπερήχων 900 W
Υλικό: ανοξείδωτο ατσάλι SUS304 / SUS316
Υπερηχητική ισχύς: 1000W
Συχνότητα υπερήχων: 28kHz / 40kHz
Διάσταση: 57 * 750 mm (D * H)
Υπερηχητική γεννήτρια: KG 1000W 1 μονάδα
Τροφοδοσία: 220V / 110V μονοφασική. Ενσωματωμένος ανιχνευτής υπερήχων 1000 W
Υλικό: ανοξείδωτο ατσάλι SUS304 / SUS316
Υπερηχητική ισχύς: 1000W
Συχνότητα υπερήχων: 28kHz / 40kHz
Διάσταση: 57 * 750 mm (D * H)
Υπερηχητική γεννήτρια: KG 1000W 1 μονάδα
Τροφοδοσία: 220V / 110V μονοφασική Specification:
Model: UB-1024
Diameter: 57mm
Length: 750mm
Transducer: 18pcs
Ultrasonic Power: 1000W
Frequency; 28/40kHz
Power Supply: AC220~240V 50Hz;AC110-120V 60Hz
Feature: Can be put in any tanks.
CE, ROHS, FCC, REACH

Τι είναι η βυθισμένη μπάρα μετατροπέα;
Η υπερηχητική εμβυθιστική ράβδος μορφοτροπέα ονομάζεται επίσης υποβρύχιος ανιχνευτής ανιχνευτή. Σε σύγκριση με την παραδοσιακή μπάρα υπερήχων, έχουν ευρύτερο φάσμα εφαρμογών και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Οι βιομηχανικές εφαρμογές που χρησιμοποιούν υπερηχητική ράβδο για καθαρισμό, εκχύλιση, χημική αντίδραση, αντιδιαβρωτική επεξεργασία, επεξεργασία νερού κ.λπ. είναι πολύ ώριμες και ευρέως χρησιμοποιούμενες τεχνολογίες.


Η υπερηχητική μπάρα μορφοτροπέα χρησιμοποιεί την εναλλασσόμενη περίοδο θετικών και αρνητικών πιέσεων στη διαδικασία μετάδοσης υπερηχητικών κυμάτων. Όταν η φάση της είναι στη θετική φάση, τα μόρια του μέσου συμπιέζονται για να αυξηθεί η αρχική πυκνότητα του μέσου. Στην αρνητική φάση, τα μεσαία μόρια είναι αραιά και διακριτά και η μέση πυκνότητα είναι Μείωση. Η υπερηχητική μπάρα μορφοτροπέα μπορεί να παράγει υπερηχητικά κύματα γύρω από 360 ° και η απόδοση ενέργειας δεν επηρεάζεται από μεταβολές στο επίπεδο φορτίου, τη θερμοκρασία κλπ.

 

Η υπερηχητική μπάρα μορφοτροπέα περιλαμβάνει γενικά τους υπερηχητικούς μετατροπείς υψηλής ισχύος, τα κέρατα και τις κεφαλές εργαλείων. ), που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή υπερηχητικών δονήσεων και εκπέμπουν αυτή την ενέργεια κραδασμού στο υγρό. Ο μορφοτροπέας μετατρέπει την ηλεκτρική ενέργεια εισόδου σε μηχανική ενέργεια, δηλαδή τα υπερηχητικά κύματα. Η εκδήλωση είναι ότι ο μορφοτροπέας κινείται εμπρός και πίσω κατά τη διαμήκη κατεύθυνση με εύρος τυπικά πολλών μικρομέτρων. Αυτή η πυκνότητα ισχύος πλάτους δεν είναι αρκετή και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα. Το κέρατο μεγεθύνει το πλάτος όπως έχει σχεδιαστεί, απομονώνει το διάλυμα αντίδρασης και τον μορφοτροπέα και επίσης σταθεροποιεί ολόκληρο το σύστημα υπερήχων κραδασμών. Η κεφαλή του εργαλείου συνδέεται με το κέρας και η κόρνα μεταφέρει τον κραδασμό ενέργειας υπερήχων στην κεφαλή του εργαλείου. Στη συνέχεια, η κεφαλή του εργαλείου εκπέμπει την υπερηχητική ενέργεια στο υγρό χημικής αντίδρασης.

 

Πλεονέκτημα

1, Η υπερηχητική σπηλαίωση λαμβάνει χώρα γύρω από τη δονούμενη ράβδο και η υπερηχητική ενέργεια κατανέμεται πολύ ομοιόμορφα γύρω από τη ράβδο.
2, Η ισχύς του δονητή υπερήχων δεν επηρεάζεται από τις αλλαγές της στάθμης του υγρού, τη χωρητικότητα του δοχείου και τη διαφορά θερμοκρασίας, και η ισχύς εξόδου είναι σταθερή και ομοιόμορφη.
3, υπερηχητική γραμμή μετατροπέα μπαρ διάρκεια ζωής είναι περισσότερο από 1,5 φορές ως παραδοσιακό υπερηχητικό κουτί μετατροπείς?
4, η υπερηχητική μπάρα μετατροπέων με στρογγυλή σχεδίαση σωλήνα διευκολύνει την εγκατάσταση και τη χρήση
5, η υπερήχων εμβυθιστική μπάρα μετατροπέων είναι απολύτως αδιάβροχη, ασφαλής στη χρήση.

Υπερηχογραφική μπάρα μορφοτροπέα που χρησιμοποιείται ευρέως για τον καθαρισμό
Λόγω των μοναδικών χαρακτηριστικών του στρογγυλού σωλήνα, οι υπερηχητικοί δονητές είναι ιδιαίτερα κατάλληλοι για τον καθαρισμό διαφόρων τύπων αγωγών. Η αρχή είναι να μετατρέπεται η ηλεκτρική ενέργεια σε υπερηχητική ενέργεια και να μεταφέρεται στην κλίμακα, στο νερό και στο εσωτερικό τοίχωμα του αγωγού σύμφωνα με τους δικούς της νόμους, έτσι ώστε να μπορεί να ληφθεί ενέργεια. Τα ταλαντούμενα κύματα που δημιουργούνται κατά τη διάρκεια της μετάδοσης υπερηχητικών κυμάτων προκαλούν συντονισμό στην κλίμακα, στο νερό και στο εσωτερικό τοίχωμα του σωλήνα. Λόγω των διαφορετικών ταλαντούμενων συχνοτήτων της κλίμακας, του νερού και του εσωτερικού τοιχώματος του σωλήνα, τα μόρια νερού στον σωλήνα υφίστανται έντονη σύγκρουση, προκαλώντας ισχυρές επιπτώσεις και επιπτώσεις στην επιφάνεια ανταλλαγής θερμότητας. Το στρώμα της βρωμιάς είναι τραγανό, ξεφλουδισμένο, αποκολλημένο, θρυμματισμένο και αποφορτισμένο μαζί με την αποστράγγιση του εξοπλισμού, επιτυγχάνοντας έτσι τον απόλυτο καθαρισμό του εσωτερικού τοιχώματος του αγωγού από την υπερηχητική μπάρα μορφοτροπέα. Επιπλέον, η υπερηχητική ράβδος μορφοτροπέα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό του σώματος της δεξαμενής και μπορεί να τοποθετηθεί ελεύθερα σε οποιαδήποτε θέση του δοχείου καθαρισμού. είναι πολύ εύκαμπτο και βολικό για την έγχυση υπερήχων και ο χώρος του όγκου είναι πολύ μικρός και ο καθαρισμός είναι πλήρης, λεπτομερής.

 

Εφαρμογή της ράβδου δόνησης υπερήχων στην εξαγωγή της παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής
Η υπερηχητική υποβρύχια γραμμή μετατροπέα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εκχύλιση των ενεργών συστατικών της παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής.
Αρχικά, ο διαλύτης εκχύλισης προστίθεται στο δοχείο και τα κινεζικά φαρμακευτικά υλικά θρυμματίζονται ή κόβονται σε κόκκους σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τοποθετούνται στον διαλύτη εκχύλισης. η υπερηχητική γεννήτρια είναι ενεργοποιημένη, η υπερηχητική ράβδος μορφοτροπέα εγκαθίσταται στην κορυφή της δεξαμενής εκχύλισης, τα υπερηχητικά κύματα αποστέλλονται στον διαλύτη εκχύλισης και τα υπερηχητικά κύματα είναι το «φαινόμενο σπηλαίωσης» και τα μηχανικά αποτελέσματα του διαλύτη εκχύλισης μπορούν να θραυστούν αποτελεσματικά το κυτταρικό τοίχωμα του φαρμακευτικού υλικού, να απελευθερώσει το δραστικό συστατικό και να το διαλύσει στον διαλύτη εκχύλισης και από την άλλη να επιταχύνει τη μοριακή κίνηση του διαλύτη εκχύλισης και να κάνει τον διαλύτη εκχύλισης. Τα δραστικά συστατικά στα βότανα έρχονται σε άμεση επαφή και αναμιγνύονται και αναμιγνύονται μεταξύ τους.


Η υπερηχητική υποβρύχια ράβδος εκχυλίζει τη βέλτιστη θερμοκρασία των 40-60 βαθμών Κελσίου, οπότε δεν υπάρχει ανάγκη να παρέχεται ένας λέβητας για την παροχή θέρμανσης με ατμό, η οποία συμβάλλει στη διατήρηση της ενέργειας και στη ρύπανση του περιβάλλοντος. Το πιο σημαντικό, έχει προστατευτική επίδραση στα ενεργά συστατικά στα βότανα που είναι ασταθή στη θέρμανση, εύκολα υδρολύονται ή οξειδώνονται. Η υπερηχητική ράβδος μεταγωγής λειτουργεί γενικά σε περίπου 30 λεπτά για να επιτευχθούν τα καλύτερα αποτελέσματα. Η αποτελεσματικότητα της εκχύλισης βελτιώνεται σε μεγάλο βαθμό σε σύγκριση με τις παραδοσιακές τεχνικές και δεν περιορίζεται από τη φύση και το μοριακό βάρος των κινεζικών φυτικών φαρμάκων. Είναι κατάλληλο για τους περισσότερους τύπους κινεζικών φυτικών φαρμάκων και διαφόρων ειδών συστατικών. Η εκχύλιση (συμπεριλαμβανομένης της εκχύλισης υγρού-υγρού και της εκχύλισης στερεού-υγρού).

 

Ως εκ τούτου, η χρήση εμβυθιστικής ράβδου μορφοτροπέα για την παραδοσιακή εξαγωγή της κινεζικής ιατρικής έχει χρησιμοποιηθεί όλο και ευρύτερα από φαρμακευτικές εταιρείες.

 

Εφαρμογή υπερηχητικής εμβυθιστικής ράβδου μορφοτροπέα στην επιταχυνόμενη χημική αντίδραση

Το εμπρόσθιο άκρο της κεφαλής της υπερηχητικής κεφαλής εργαλείου δονητικής ράβδου συνδέεται στενά με το εξωτερικό τοίχωμα του βραστήρα ή μέσα στο θάλαμο βραστήρα του σώματος του βραστήρα. Ο υπερηχητικός μορφοτροπέας μπορεί να στείλει υπερηχητικά κύματα στα χημικά αντιδραστήρια στον θάλαμο βραστήρα. Το προς επεξεργασία υγρό οφείλεται σε υπερηχητικά κύματα. Η επίδραση της σπηλαίωσης μπορεί να προκαλέσει αλλαγές στην αντιδραστικότητα του συστήματος αντίδρασης, να καταστρέψει τη δομή του διαλύτη των χημικών αντιδραστηρίων στον θάλαμο του βραστήρα, να δημιουργήσει στιγμιαία υψηλή θερμοκρασία και υψηλές πιέσεις επαρκείς για να ξεκινήσουν χημικές αντιδράσεις, να σχηματίσουν τοπικά κέντρα υψηλής ενέργειας και να προωθήσουν ομαλή πρόοδος των χημικών αντιδράσεων. Αυτή είναι η χρήση υπερήχων. Η υποβρύχιος ράβδος μορφοτροπέα είναι οι κύριοι παράγοντες που καταλύουν τις χημικές αντιδράσεις.


Οι δευτερεύουσες επιδράσεις του υπερήχου, όπως η μηχανική ταλάντωση, η γαλακτωματοποίηση, η διάχυση και η θραύση, συμβάλλουν στην ομοιόμορφη και ενδελεχή ανάμιξη των αντιδραστηρίων. Η υπερηχητική εμβυθιστική μπάρα μορφοτροπέα χρησιμοποιεί έναν μετατροπέα υψηλής συγκέντρωσης ισχύος, ο οποίος μπορεί να κάνει το υλικό να υποστεί έντονη αναγκαστική κίνηση και να επιταχυνθεί. Η διάχυση των ουσιών μπορεί να αντικαταστήσει την παραδοσιακή μηχανική ανάδευση. Φυσικά, σε πρακτικές εφαρμογές, η χρήση ηλεκτρικών αναδευτήρων μπορεί να επιταχύνει την αντίδραση.

Εφαρμογή υπερηχητικής εμβυθιστικής ράβδου μορφοτροπέα σε αντι-κλιμάκωση

Παίρνουμε τον εναλλάκτη θερμότητας ως παράδειγμα. Η υπερήχων εμβυθιστική ράβδο μορφοτροπέα είναι γενικά εγκατεστημένη στην είσοδο του εναλλάκτη θερμότητας. Ελέγχονται με συνδέσεις φλάντζας και βαλβίδες ελέγχου. Είναι δυνατή η διακοπή της παραγωγής εξοπλισμού υπερήχων κατά την επιθεώρηση και τη συντήρηση. Η κύρια αρχή είναι ότι τα υπερηχητικά κύματα μεταδίδουν ενέργεια κατά τη διάρκεια της αντήχησης στη διαδικασία μετάδοσης και τα ενεργειακά μόρια, όπως η κλίμακα, το νερό και η μεταλλική επιφάνεια ανταλλαγής θερμότητας, λαμβάνουν ενέργεια κατά τη διάρκεια της διαδικασίας δόνησης. Το νερό στο σωλήνα εναλλαγής θερμότητας δημιουργεί κραδασμούς και έντονη σύγκρουση ενώ παράλληλα αποκτά ενέργεια. Τα μόρια νερού που περιέχουν διάφορα ανόργανα άλατα, τα οποία είναι εγγενώς ασταθή, δημιουργούν πολλές φυσαλίδες σπηλαίωσης (σπηλαίωση) και σχηματίζουν θαλάμους σπηλαίωσης για μόρια νερού. Όταν αυτές οι φυσαλίδες αναπτύσσονται γρήγορα και κλείνουν ξαφνικά, δημιουργούν εντοπισμένες επιπτώσεις χιλιάδων ατμοσφαιρικών πιέσεων και πίδακες υψηλής ταχύτητας με ταχύτητες έως και 400 χλμ. / Ώρα και υψηλή ενέργεια 5000k ή περισσότερο. Αυτές οι ενέργειες καταστρέφουν τον συνδυασμό θετικών και αρνητικών ιόντων με ριζικά οξέος, καταστρέφοντας τον σχηματισμό της κλίμακας. Συνθήκες για την επίτευξη αντι-κλιμάκωσης.

 

Εφαρμογή της ράβδου δόνησης με υπερήχους στην επεξεργασία νερού
Υπερηχητική υποβρύχιος ράβδος μορφοτροπέα Ο υπερηχητικός ανιχνευτής συγκέντρωσης ενέργειας επιτρέπει τη συγκέντρωση ενέργειας και μπορεί να επιτευχθεί ισχυρή ένταση ήχου στην ακραία ακτινοβολία υπερήχων. Λόγω της συμπύκνωσης του κέρατος, η πυκνότητα της ακουστικής ενέργειας βελτιώνεται σημαντικά. η αντίδραση μπορεί να σχεδιαστεί με ακρίβεια σύμφωνα με το μέγεθος της πυκνότητας της ηχητικής ενέργειας. Η ακραία επιφάνεια εκπομπής του καθετήρα είναι γενικά σχεδιασμένη ώστε να είναι αφαιρούμενη, έτσι ώστε ο ανιχνευτής με κατάλληλο μέγεθος να μπορεί να επιλέγεται ανά πάσα στιγμή σύμφωνα με την απαιτούμενη ένταση ήχου. Την ίδια στιγμή, όταν ο καθετήρας διαβρωθεί σοβαρά με σπηλαίωση, μόνο το ακραίο τμήμα πρέπει να αντικατασταθεί χωρίς να χρειάζεται να αλλάξει ακριβά ολόκληρη ράβδος.

 

Η υπερηχητική εμβυθιστική ράβδος μορφοτροπέα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία ποικιλίας πυρίμαχων οργανικών

απόβλητα και έχουν χρησιμοποιηθεί για να περιέχουν μονοκυκλικές αρωματικές ενώσεις, πολυκυκλικούς αρωματικούς υδρογονάνθρακες, φαινόλες, χλωριωμένους υδρογονάνθρακες, χλωριωμένους υδρογονάνθρακες, οργανικά οξέα, χρωστικές, αλκοόλες, κετόνες κλπ. Έρευνα για την επεξεργασία λυμάτων και επίτευξη καλών αποτελεσμάτων. Στα πραγματικά βιομηχανικά λύματα, ο εξοπλισμός αυτός χρησιμοποιήθηκε για την επεξεργασία λυμάτων, την εκτύπωση και βαφή λυμάτων, τα λύματα βυρσοδεψίας, τα λύματα αποχέτευσης, τα φαρμακευτικά λύματα, τα στραγγιστικά απόβλητα κλπ. Και πέτυχαν καλά αποτελέσματα.


Επιπλέον, σε ορισμένες λίμνες τοπίου, οι δονητές με υπερήχους ποταμών μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την εξάλειψη των φυκιών και την καταστολή των άλγων. Τα υπερηχητικά μηχανικά φαινόμενα, τα φαινόμενα σπηλαίωσης, οι θερμικές επιδράσεις και τα αποτελέσματα της ακουστικής ροής προκαλούν θραύση των κυττάρων των φυκών, διασπώνουν τους χημικούς δεσμούς στα μόρια του υλικού, σπάνε και πεθαίνουν στο εξωτερικό τοίχωμα των φυκών και αυξάνουν τη διαταραχή των κενοτοπιών, ή ανάπτυξη. Η αναστολή και άλλα φαινόμενα προκαλούν μια σειρά βιολογικών επιδράσεων. Η σπηλαίωση προκαλεί την ταχεία εξάπλωση των μικροφυσαλίδων στο υγρό και στη συνέχεια ξαφνικά κλείνει, δημιουργώντας κύματα κλονισμού και πίδακες για να επιτευχθεί ο στόχος της εξάλειψης της ισορροπημένης περιβαλλοντικής οικολογικής κατάστασης των φυκιών. Ο υπέρηχος χαμηλής έντασης καταστρέφει τη δομή και τη λειτουργία των phycobilisomes, παρεμβαίνει με τη συνθετική πορεία της χλωροφύλλης, επιτυγχάνοντας έτσι τον σκοπό της αναστολής της ανάπτυξης των φυκών.



Aναζήτηση προϊόντος

Αναζήτηση βάσει μάρκας, μοντέλου, είδους, κωδικού κτλ
   

Προσθήκη στο καλάθι To καλάθι μου

Loading...

Είσοδος μελών

Username
Password
 

Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας (εισάγετε το email σας)
  

Newsletter


Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για να ενημερώνεστε για νέα προϊόντα, προσφορές ή ανακοινώσεις σχετικά με το χώρο της κινητής τηλεφωνίας!

Το email σας:
Επιθυμητή μορφή:
 

Positive SSL

Όροι χρήσης | Περί προστασίας προσωπικών δεδομένων | Αποστολές και επιστροφές | Ασφάλεια συναλλαγών To top
2006 © PDS Electronics. All Rights Reserved. Developed by TotalWeb | 2024-05-03 04:33:39.3655668 -07:00