Home
  Γνήσια αξεσουάρ & ανταλλακτικά κινητής τηλεφωνίας!

Κατηγορίες προϊόντων

Computer, Notebook, PC, PDA Apple (Parts + Accesories) Bluetooth ,GPS, Carkit, Drones Handsfree, Ακουστικά κεφαλής Tablet Ανταλλακτικά Κινητών, Spare Repair Parts Διάφορα Προιόντα Εργαλεία Service Θήκες κινητών Καλώδια Cables Κάρτες μνήμης, Flash Stick Αποθηκευτικά Μέσα Κινητή τηλεφωνία, Sim, Dummy GSM Modem USB Stick WiFi Router
Smartwatch
Αρχικά πακέτα σύνδεσης
Εξοπλισμός καταστημάτων
Κινητά βιτρίνας - Dummy (Ψεύτικα)
Κινητά τηλέφωνα, Smartphones
Κουτιά κινητών, Phone Box
Σταθερά Τηλέφωνα GSM Phones Portable
Μπαταρίες Battery Συσκευές ULTRASONIC, Υγρά Συστήματα Ασφαλείας Τηλεπικοινωνίες, Ασύρματα, FCT Φορτιστές Κινητών Charger Οικιακές συσκευές


-

-

-
Special offers!
Δυνατοτητα αποστολης με την BOXNOW επικοινωνηστε μαζι μας 2109566401 (ΕΩΣ 60X45X17CM) MEDIUM

Αφορα δεματα με διαστασεις εως 60Χ45Χ16 εκατοστα και 3 κιλα βαρος. Ενημέρωση: Nα αποφεύγετε α...

DELIVERY-BOXNOW (SIZE: 60X45X17CM) MEDIUM
3,23€+ΦΠΑ
-4,01€
Δυνατοτητα αποστολης με την BOXNOW επικοινωνηστε μαζι μας 2109566401 (ΕΩΣ 60X45X36CM) BIG

Αφορα δεματα με διαστασεις εως 60Χ45Χ36 εκατοστα και 5 κιλα βαρος. Ενημέρωση: Nα αποφεύγετε αυστηρά...

DELIVERY-BOXNOW (SIZE: 60X45X36CM) BIG
6,45€+ΦΠΑ
-8,00€
Δυνατοτητα αποστολης με την BOXNOW επικοινωνηστε μαζι μας 2109566401 (ΕΩΣ 60X45X08CM) SMALL

Αφορα δεματα με διαστασεις εως 60Χ45Χ8 εκατοστα και 1 κιλα βαρος. Ενημέρωση: Nα αποφεύγετε αυστηρά τ...

DELIVERY-BOXNOW (SIZE: 60X45X8CM) SMALL
1,61€+ΦΠΑ
-2,00€
Βρίσκεστε εδώ: Home » Κινητή τηλεφωνία, Sim, Dummy » Κινητά τηλέφωνα, Smartphones

Γνήσιο κινητό τηλέφωνο Apple iPhone 3GS 16GB (σφραγισμένο) New in sealed box

Click image to zoom

Γνήσιο κινητό τηλέφωνο Apple iPhone 3GS 16GB (σφραγισμένο) New in sealed box

ITEM:MOB-iPhone 3GS 16GB (2 COLORS)
CODE:4700077

458,79€+ΦΠΑ
-568,90€

Τελευταία ενημέρωση: 24/11/2011

Παράδοση σε περίπτωση εξάντλησης 1-3 ημέρες
Τελείωσε Ελάχιστη ποσότητα αγοράς  

To ταχύτερο και το πιο ισχυρό iPhone μέχρι τώρα. Το iPhone 3GS διαθέτει εγγραφή βίντεο, φωνητικό έλεγχο, χώρο αποθήκευσης έως 32 GB και πολλά άλλα.
Το ταχύτερο και πιο ισχυρό iPhone μέχρι τώρα 16GB * Βελτιωμένη απόδοση
* Κάμερα 3 megapixel αυτόματης εστίασης
* Εγγραφή βίντεο
* Φωνητικός έλεγχος
* Ψηφιακή πυξίδα
* Αποκοπή, Αντιγραφή & Επικόλληση
* MMS 1 1
* Αναζήτηση Spotlight
* Οριζόντιο πληκτρολόγιο
* Μαγνητόφωνο Κατασκευαστής Apple
Μοντέλο APPLE IPHONE 3GS 32GB WHITE
Τύπος Smartphone
3G Ναι
Οθόνη Εσωτερική:Μέγεθος Οθόνης 3.5''
Οθόνη Εσωτερική:Ανάλυση 320 X 480 PIXELS
Οθόνη Εσωτερική:Χρώματα 16 Μ
TouchScreen Ναι
Κάμερα: Ανάλυση 3.15 MP
Εγγραφή Video Ναι
Ενσωματωμένη Μνήμη 32GB
Χωρητικότητα Καταλόγου ΑΠΕΡΙΌΡΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΉΣΕΙΣ
Bluetooth Ναι
WiFi Ναι
GPS Ναι
Html Ναι
Χρόνος Ομιλίας 12 ΩΡΕΣ
Χρόνος Αναμονής 300 ΩΡΕΣ
TV Out Ναι
Σύνδεση με PC Ναι
SMS Ναι
MMS Ναι
MP3 Ναι
Email Ναι
Μπαταρία LI-ION 1200 mAh
Διαστάσεις 115.5 X 62.1 X 12.3 MM
Part Number Κατασκευαστή
IPHONE3GS32GBWH-GR
Μεικτό βάρος
0.400
Καθαρό βάρος
0.135
Μονάδα μέτρησης
KG
Μέγεθος/Διαστάσεις
-
EAN/UPC
885909319411
Εγγύηση
2 έτη


Το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσεις στο iPhone 3GS είναι το πόσο γρήγορη είναι η εκκίνηση των εφαρμογών. Οι ιστοσελίδες εμφανίζονται σχεδόν άμεσα και μπορείς να προβάλεις συνημμένα από email ακόμα πιο γρήγορα. Η βελτιωμένη απόδοση και τα ανανεωμένα τρισδιάστατα γραφικά προσφέρουν επίσης ανεπανάληπτες εμπειρίες στα παιχνίδια. Για την ακρίβεια, ό,τι και αν κάνεις στο iPhone 3GS γίνεται έως 2x πιο γρήγορα και με καλύτερη απόκριση σε σχέση με το iPhone 3G.
Πλέον μπορείς να τραβήξεις βίντεο, να το επεξεργαστείς και να το μοιραστείς με το iPhone 3GS. Τράβηξε υψηλής ποιότητας βίντεο VGA, σε κατακόρυφη ή σε οριζόντια προβολή. Περίκοψε το βίντεό σου ορίζοντας σημεία αρχής και τέλους. Μετά στείλέ το με email, ανάρτησέ το στη Συλλογή MobileMe, δημοσίευσέ το στο YouTube ή μετέφερέ το πίσω στον Mac ή το PC σου, μέσω του iTunes.
Η νέα κάμερα των 3 megapixel τραβάει και εκπληκτικές φωτογραφίες, χάρη στην ενσωματωμένη λειτουργία αυτόματης εστίασης, καθώς και σε μια χρήσιμη, νέα λειτουργία που σου επιτρέπει, με ένα απλό άγγιγμα της οθόνης, να εστιάσεις οπουδήποτε (ή σε οποιονδήποτε) θέλεις.
Αναγνωρίζει τα ονόματα στις επαφές σου και ξέρει τη μουσική του iPod. Έτσι, για να τηλεφωνήσεις ή να ακούσεις ένα τραγούδι, ζήτησέ το
Με την ενσωματωμένη ψηφιακή πυξίδα, το iPhone 3GS μπορεί να σου δείξει το δρόμο. Χρησιμοποίησε τη νέα εφαρμογή "Πυξίδα" ή παρακολούθησε πώς αλλάζει αυτόματα τον προσανατολισμό στους χάρτες, ώστε αυτοί να αντιστοιχούν στην κατεύθυνση προς την οποία κοιτάς 2.
Αποκοπή, αντιγραφή και επικόλληση κειμένου και φωτογραφιών, ακόμα και μεταξύ εφαρμογών. Αντέγραψε και επικόλλησε επίσης εικόνες και περιεχόμενο από το Internet.
Θέλεις περισσότερο χώρο για να πληκτρολογείς με το έξυπνο πληκτρολόγιο οθόνης; Γύρισε το iPhone σου σε οριζόντια θέση για να χρησιμοποιήσεις ένα μεγαλύτερο πληκτρολόγιο στις εφαρμογές Mail, Μηνύματα, Σημειώσεις και Safari.
Στείλε μηνύματα με κείμενο, βίντεο, φωτογραφίες, ήχο και πληροφορίες τοποθεσίας και επαφών. Μπορείς επίσης να προωθήσεις ένα ή περισσότερα μηνύματα σε άλλους.Τα MMS ενδέχεται να μην υποστηρίζονται από την εταιρία που σου παρέχει ασύρματο Internet. Για λεπτομέρειες, επικοινώνησε με την εταιρία σου.
Βρες αυτό που ψάχνεις στο iPhone σου, από ένα κεντρικό σημείο αναζήτησης. Το Spotlight πραγματοποιεί αναζήτηση σε όλες τις επαφές, το email, τα ημερολόγια και τις σημειώσεις σου, καθώς και σε όλα τα αρχεία που έχεις στο iPod.
Το iPhone 3GS προσφέρει λειτουργίες προσβασιμότητας για να βοηθήσει τους χρήστες με προβλήματα όρασης ή ακοής. Αυτές οι λειτουργίες περιλαμβάνουν τον αναγνώστη οθόνης VoiceOver, τη λειτουργία ζουμ, τις επιλογές προβολής "Λευκό σε μαύρο", το μονοφωνικό ήχο και πολλά άλλα.
Περιηγήσου στο Internet όπου και αν βρίσκεσαι. Πλέον μπορείς να μοιράστεις τη σύνδεση 3G του iPhone σου με τον Mac ή το PC που διαθέτεις.Η λειτουργία κοινής χρήσης Internet ενδέχεται να μην υποστηρίζεται από την εταιρία παροχής ασύρματου Internet που χρησιμοποιείς. Για λεπτομέρειες, επικοινώνησε με την εταιρία κινητής τηλεφωνίας σου.
Κατέγραψε και μοιράσου μια σκέψη, μια σημείωση, μια συνάντηση ή οποιονδήποτε ήχο εν κινήσει, χρησιμοποιώντας τη νέα εφαρμογή "Μαγνητόφωνο".
Το iPhone περιλαμβάνει ενσωματωμένη υποστήριξη Nike + iPod. Απλά τοποθέτησε τον αισθητήρα Nike + iPod (πωλείται ξεχωριστά) στο παπούτσι Nike+ και ξεκίνησε τη γυμναστική σου.
Η εφαρμογή "Μετοχές" στο iPhone εμφανίζει γραφήματα, οικονομικά στοιχεία και τίτλους ειδήσεων για οποιαδήποτε μετοχή επιλέξεις. Περίστρεψε το iPhone για να δεις ακόμα πιο λεπτομερείς πληροφορίες.
Παρακολούθησε βίντεο από το YouTube όπου και αν βρίσκεσαι. Κάνε σύνδεση στο λογαριασμό σου στο YouTube για να αποθηκεύσεις και να συγχρονίσεις σελιδοδείκτες, καθώς και για να αξιολογήσεις τα αγαπημένα σου βίντεο.
Τηλέφωνο, iPod και συσκευή Internet: όλα σε ένα. Το iPhone 3GS προσφέρει email επιπέδου υπολογιστή, την εκπληκτική εφαρμογή Χάρτες και το Safari - το πιο εξελιγμένο web browser για κινητές συσκευές στον κόσμο. Το iPhone μπορεί να κάνει ακόμα περισσότερα εάν του προσθέσεις εφαρμογές από το App Store.

Aναζήτηση προϊόντος

Αναζήτηση βάσει μάρκας, μοντέλου, είδους, κωδικού κτλ
   

Προσθήκη στο καλάθι To καλάθι μου

Loading...

Είσοδος μελών

Username
Password
 

Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας (εισάγετε το email σας)
  

Newsletter


Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για να ενημερώνεστε για νέα προϊόντα, προσφορές ή ανακοινώσεις σχετικά με το χώρο της κινητής τηλεφωνίας!

Το email σας:
Επιθυμητή μορφή:
 

Positive SSL

Όροι χρήσης | Περί προστασίας προσωπικών δεδομένων | Αποστολές και επιστροφές | Ασφάλεια συναλλαγών To top
2006 © PDS Electronics. All Rights Reserved. Developed by TotalWeb | 2024-04-29 08:19:16.1169174 -07:00