Home
  Γνήσια αξεσουάρ & ανταλλακτικά κινητής τηλεφωνίας!

Κατηγορίες προϊόντων

Computer, Notebook, PC, PDA Apple (Parts + Accesories) Bluetooth ,GPS, Carkit, Drones Handsfree, Ακουστικά κεφαλής Tablet Ανταλλακτικά Κινητών, Spare Repair Parts Διάφορα Προιόντα Εργαλεία Service Θήκες κινητών Καλώδια Cables Κάρτες μνήμης, Flash Stick Αποθηκευτικά Μέσα Κινητή τηλεφωνία, Sim, Dummy Μπαταρίες Battery Συσκευές ULTRASONIC, Υγρά Συστήματα Ασφαλείας Τηλεπικοινωνίες, Ασύρματα, FCT FCT, Τερματικά κινητής τηλεφωνίας GSM
GPS Systems Προιόντα
Router 3G/4G
VOIP
WiFi Antenna 2.4Ghz, 5GB
Αναμεταδότες , Ενισχυτές GSM, DCS, VHF, UHF
Ασύρματα τηλέφωνα
Ασύρματοι πομποδέκτες PMR, VHF, UHF, DMR, POC
Δορυφορικά συστήματα Satelite Systems
Κεραίες GSM Multi Band
Πολυμηχανήματα
Συσκευές FAX
Τηλεφωνικά κέντρα
Τηλεφωνικές συσκευές
Ψηφιακοί δέκτες τηλεοράσεως, Φορητές Τηλεοράσης TV
Φορτιστές Κινητών Charger Οικιακές συσκευές


-

-

-
Special offers!
Δυνατοτητα αποστολης με την BOXNOW επικοινωνηστε μαζι μας 2109566401 (ΕΩΣ 60X45X17CM) MEDIUM

Αφορα δεματα με διαστασεις εως 60Χ45Χ16 εκατοστα και 3 κιλα βαρος. Ενημέρωση: Nα αποφεύγετε α...

DELIVERY-BOXNOW (SIZE: 60X45X17CM) MEDIUM
3,23€+ΦΠΑ
-4,01€
Δυνατοτητα αποστολης με την BOXNOW επικοινωνηστε μαζι μας 2109566401 (ΕΩΣ 60X45X36CM) BIG

Αφορα δεματα με διαστασεις εως 60Χ45Χ36 εκατοστα και 5 κιλα βαρος. Ενημέρωση: Nα αποφεύγετε αυστηρά...

DELIVERY-BOXNOW (SIZE: 60X45X36CM) BIG
6,45€+ΦΠΑ
-8,00€
Δυνατοτητα αποστολης με την BOXNOW επικοινωνηστε μαζι μας 2109566401 (ΕΩΣ 60X45X08CM) SMALL

Αφορα δεματα με διαστασεις εως 60Χ45Χ8 εκατοστα και 1 κιλα βαρος. Ενημέρωση: Nα αποφεύγετε αυστηρά τ...

DELIVERY-BOXNOW (SIZE: 60X45X8CM) SMALL
1,61€+ΦΠΑ
-2,00€
Βρίσκεστε εδώ: Home » Τηλεπικοινωνίες, Ασύρματα, FCT » FCT, Τερματικά κινητής τηλεφωνίας GSM

FCT, Τερματικά κινητής τηλεφωνίας GSM

Φίλτρο αναζήτησης (FCT, Τερματικά κινητής τηλεφωνίας GSM)

Κατασκευαστής:
Περιγραφή:
Βρέθηκαν 36 εγγραφές.
Κωδικός Εικόνα Περιγραφή Τιμή μον.
FCT-250 GSM FIXED TERMINAL ERICSSON (USED)
[6500005]
ERICSSON ΤΕΡΜΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΤΗΣ FCT-250 (FREE NETWORK) USED (ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ)

ERICSSON ΤΕΡΜΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΤΗΣ FCT-250 (FREE NETWORK) USED (ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ)

Ericsson F250m / F250 FCT Fixed Cellular Terminal Ericsson F250m Wireless Landline with Dial tone for PABX applications The F250m Wireless Landline for PABX applications is a cost-saving solution for small and medium-size enterprises. Connected to a PABX telephone system, the F250m Wireless Landline can route outgoing calls to mobile phones through the GSM network. As a result your enterprise can benefit from the Least Cost Routing (LCR) capabilities offered by most PABX vendors for an optimal rationalization of your telephone expenses.
Παράδοση σε περίπτωση εξάντλησης Έλειψη
Τελείωσε Ελάχιστη ποσότητα αγοράς  
200,81€+ΦΠΑ
-249,00€
FCT-251 GSM FAX CELLULAR TERMINAL ERICSSON RFB
[cod0020961]
Τερματικό κινητής τηλεφωνίας FCT ERICSSON 251 FAX (REFURBISHED)

Τερματικό κινητής τηλεφωνίας FCT ERICSSON 251 FAX (REFURBISHED)

Τερματικό κινητής τηλεφωνίας ERICSSON F251m FAX (REFURBISHED).
Ericsson F251m SOHO μοιάζει με τον προκάτοχό του προς τα έξω F151s αλλά η λειτουργικότητά του έχει επεκταθεί με στοιχεία ενσωματωμένη χρήση και φαξ. Αυτό δίνει τη δυνατότητα GPRS πρότυπα μετάδοσης δεδομένων και HSCSD, καθώς και τη μετάδοση δεδομένων μέσω του ενσωματωμένου αναλογικού μόντεμ V90. F251m σας επιτρέπει επίσης να στείλετε SMS.
Η συσκευή μπορεί να φιλοξενήσει μια μπαταρία που παρέχει F251m εργασίες περίπτωση διακοπής ρεύματος. Η συσκευή είναι συνδεδεμένη στη θύρα αναλογικού τηλεφώνου του συνδρομητή της πόλης, επιτρέποντας την άμεση σύνδεση με το δίκτυο GSM, εκτός από το κόστος του φορέα σταθερής τηλεφωνίας.
Για τη συσκευή, μπορείτε να συνδέσετε έως και τρεις αναλογικές συσκευές τηλεφωνίας ως αναλογικό τηλέφωνο, φαξ ή φαξ μόντεμ. Χρησιμοποιώντας τον προσαρμογέα ISDN, μπορείτε να συνδέσετε δύο συσκευές F251m στη θύρα ISDN 2B + D PBX.
Υπάρχουν διαφορετικές προσαρμογές F251m π.χ. Απομακρυσμένη ασύρματη παρακολούθηση των χώρων (χρησιμοποιώντας κάμερες), απομακρυσμένη μετάδοση του συναγερμού ή να παρέχει όλο το φάσμα των τηλεπικοινωνιών σε περιοχές που δεν έχουν σταθερών τηλεπικοινωνιακών υποδομών -. Φωνής, φαξ, μετάδοση δεδομένων, Internet.
Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό της F251m σηματοδοτεί την αρχή και το τέλος κλήσεις με αντιστροφή της πολικότητας. Αυτή η ιδιότητα επιτρέπει την ακριβή ώρα της σύνδεσης και τόσο ακριβείς τιμές στο PBX.
Μικρή διαθεσιμότητα Ελάχιστη ποσότητα αγοράς  
217,66€+ΦΠΑ
-269,90€
FCT-2N 3G EASY ROUTER GSM DUAL BAND (EOL)
[6500022]
Τερματική συσκευή κινητής FCT της 2N 3G EasyRoute 3G GSM Dual Band

Τερματική συσκευή κινητής FCT της 2N 3G EasyRoute 3G GSM Dual Band

Ασύρματο 3G UMTS / HSDPA / HSUPA router.Το καλύτερο 3G Router για μεταφορά εικόνας. Best seller στα φωτοβολταικά πάρκα. Σταθερό, αξιόπιστο, ποιοτικό.
Το 2Ν Easyroute είναι ένα 3G UMTS / HSDPA / HSUPA router το οποίο επίσης προσφέρει: Ενσωματωμένο WIFI Access point 802.11 a/b/g με Hotspot 4 port Ethernet switch FXS port για φωνή (είναι δηλαδη ταυτόχρονα και GSM gateway) DHCP server, DynDNS
Λειτουργεί και ως Backup Router της DSL γραμμής (αν διακοπεί για οποιοδήποτε λόγο η DSL σύνδεση, χρησιμοποιεί την 3G σύνδεση) Κατάλληλο για θέαση καμερών μέσω Internet, σε φωτοβολταϊκά πάρκα, εργοτάξια, αποθήκες, σκάφη! Το 2Ν EasyRoute αντιπροσωπεύει ένα ασύρματο 3G router που παρέχει ασύρματο ευρυζωνικό internet μέσω του 3G δικτύου (UMTS) για σπίτια, σκάφη, εργοτάξια ή επιχειρήσεις, όπου η σύνδεση ADSL δεν είναι δυνατή. Είναι επίσης εξαιρετικά χρήσιμο για κινητές μονάδες. Το ασύρματο 3G router μας, επιτρέπει σε πολλαπλούς χρήστες να μοιράζονται μια γρήγορη ευρυζωνική σύνδεση αλλά επίσης προσφέρει πλήρη τηλεφωνική λειτουργικότητα, συμπεριλαμβανομένου σύνθεση, ανάγνωση, αποστολή και διαχείριση μηνυμάτων SMS. Το ασύρματο 3G router 2N EasyRouter αντιπροσωπεύει την ιδανική λύση για μικρά γραφεία και επιχειρήσεις ή σκάφη και λειτουργεί σαν αντικατάσταση DSL σύνδεσης Επιπλέον, αυτό το ασύρματο 3G router αντιπροσωπεύει μια τέλεια λύση για μεγαλύτερες επιχειρήσεις που συχνά στέλνουν ομάδες εργατών σε διάφορα μέρη μακριά από τα κεντρικά γραφεία και χρειάζονται εύκολη πρόσβαση μέσω των laptop τους σε υπηρεσίες υψηλής ταχύτητας ασύρματου internet ή εταιρικές εφαρμογές. Το ενσωματωμένο port τηλεφώνου προσθέτει έξτρα λειτουργικότητα σ' αυτά τα κινητά γραφεία Η συνδεσιμότητα σε υψηλής ταχύτητας ασύρματο internet μαζί με το ενσωματωμένο Wi-Fi, κάνουν το 2N EasyRoute wireless 3G router μια υψηλής επίδοσης, εύκολη στη χρήση και αποδοτική από πλευράς κόστους λύση επικοινωνίας. To 2N Easyroute σε συνδυασμό με Internet On the Go της Cosmote (VPN), είναι η ιδανική λύση για απομακρυσμένο έλεγχο φωτοβολταϊκών πάρκων και εργοταξίων.
Παράδοση σε περίπτωση εξάντλησης Καταργήθηκε
Τελείωσε Ελάχιστη ποσότητα αγοράς  
322,50€+ΦΠΑ
-399,90€
FCT-2N 4G SPEEDROUTE LTE (LIMITED STOCK)
[6500020]
Τερματικό κινητής τηλεφωνίας FCT της 2N 4G LTE Speed Route.

Τερματικό κινητής τηλεφωνίας FCT της 2N 4G LTE Speed Route.

2N ® SpeedRoute, LTE/4G Wireless Router προσφέρει μια ιδανική και οικονομικά αποδοτική λύση για οικιακά γραφεία (SOHO) και μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (ΜΜΕ) όταν η πρόσβαση δεν είναι διαθέσιμη σε μια σταθερή γραμμή, σύνδεση δεδομένων υψηλής ταχύτητας ή μπορεί να τοποθετηθεί ως backup και disaster recovery λύση σε ένα 4G Δίκτυο.
Με 2Ν ® SpeedRoute, μπορείτε να παρέχετε πρόσβαση στο Internet σε όλα τα IP σας
συσκευές στο σπίτι ή στο γραφείο με ένα τυποποιημένο καλώδιο UTP ή μέσω Wi-Fi
(802.11 a / b / g / n). 2N ® SpeedRoute παρέχει κεντρική διαχείριση και μπορεί κανείς να ακόμη και να στείλετε και να λάβετε SMS από web-based interface του. για εγκαταστάσεις οι οποίες απαιτούν πρόσθετη ασφάλεια και σε ATM ή μικρά και απομακρυσμένα υποκαταστήματα, 2Ν ® SpeedRoute προσφέρει σήραγγες VPN μέσω του πρωτοκόλλου IPsec για μια ασφαλή σύνδεση δεδομένων.
Παράδοση σε περίπτωση εξάντλησης Έλειψη
Τελείωσε Ελάχιστη ποσότητα αγοράς  
540,24€+ΦΠΑ
-669,90€
FCT-2N EasyGate FAX GSM/TERMINAL GETAWAY (END)
[6500015]
Τερματικό κινητής τηλεφωνίας FCT 2N EasyGate με δυνατότητα σύνδεσης FAX G3 (ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ)

Τερματικό κινητής τηλεφωνίας FCT 2N EasyGate με δυνατότητα σύνδεσης FAX G3 (ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ)

To EasyGate είναι πύλη κινητής τηλεφωνίας (FCT) με μία πόρτα FXS. Μπορεί να συνδεθεί με οποιοδήποτε τηλεφωνικό κέντρο για να δρομολογεί τις κλήσεις προς κινητά. Μπορεί επίσης να συνδεθεί με απλό τηλέφωνο για να λειτουργήσει σαν σταθερή συσκευή κινητής τηλεφωνίας σε περιοχές με ασθενές σήμα.
Σύνδεση συσκευής FAX G3 EURO παράλληλα με οποιοδήποτε αλλη απλή τηλεφωνική συσκευή.
Είναι συμβατό με όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας (Vodafone, Cosmote, TIM). Πύλη κινητής τηλεφωνίας (FCT), Quadband 850/900/1800/1900MHz
Αποστολή και λήψη Fax με χρήση συσκευής Fax (απαραίτητη προυπόθεση, να ενεργοποιηθεί στην γραμμή υπηρεσία DATA/FAX
Αποστολή και λήψη SMS με χρήση PC.
Εξαιτίας των χαρακτηριστικών της, είναι κατάλληλη για μικρές επιχειρήσεις, που την χρησιμοποιούν για εξοικονόμηση του κόστους των κλήσεων σε GSM, SMS και GPRS Internet connection.
Η αναλογική 2N EasyGate πύλη δεν έχει σχεδιαστεί μόνο για μετάδοση φωνής μεταξύ του τηλεφωνικού κέντρου και δίκτυα GSM, αλλά και για υπηρεσίες δεδομένων, SMS και PC Φαξ μεταξύ του υπολογιστή σας (LAN) σε δίκτυα GSM..
Χρησιμοποιώντας αυτή την πύλη μπορείτε να ελαττώσετε το κόστος δραματικά αφού όλες οι κλήσεις που κατευθύνονται σε δίκτυα GSM δρομολογούνται μέσω 2N EasyGate και αποφεύγεται η δρομολόγηση της GSM-PSTN σύνδεση.
Η 2N EasyGate δεν είναι μόνο ένα εργαλείο για τη μείωση του κόστους των κλήσεων αλλά μπορεί να προσφέρει και άλλες λύσεις, όπως η αποστολή και λήψη SMS ,PC fax, χάρη στο GPRS μπορείτε να περιηγηθείτε στο Διαδίκτυο και να σας αποστέλλουν e-mails, χάρη στο FSK να δείτε το τηλέφωνο του καλούντος (εφόσον υποστηρίζεται από το τηλέφωνο) και άλλα πολλά.
Η Σειριακή θύρα για σύνδεση GPRS επιτρέπει e-mail επικοινωνίας, περιήγηση στο Internet και PC αποστολής και λήψης φαξ.
Η εγκατάσταση, η εποπτεία και η συντήρηση είναι εύκολη. Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε προπληρωμένες κάρτες SIM, θα παίρνετε αυτόματο μήνυμα SMS σχετικά με το χαμηλό πιστωτικό της κάρτα SIM. Αλλο έξυπνο χαρακτηριστικό είναι η αποστολή SMS, το οποίο σας ενημερώνει για το τρέχουσα σήμα, τον αριθμό των κλήσεων, κ.λπ.
Αυτή η αναλογική GSM πύλη μπορεί να εγκατασταθεί σε περιοχές χωρίς PSTN γραμμές ή δίκτυα τροφοδότησης ενέργειας καθώς μπορεί να τροφοδοτείται από μία οποιαδήποτε 12V μπαταρία (π.χ. 2N EnergyBank), που καθιστά τη συσκευή πλήρως κινητή.
24 Μήνες Εγγύηση Κατασκευαστή
Παράδοση σε περίπτωση εξάντλησης Έλειψη
Τελείωσε Ελάχιστη ποσότητα αγοράς  
297,58€+ΦΠΑ
-369,00€
FCT-2N EasyGate PRO FAX GSM TERMINAL (NEW)
[6500029]
Τερματικό κινητής τηλεφωνίας 2N EasyGate PRO FAX/DATA (GSM) Dual Band

Τερματικό κινητής τηλεφωνίας 2N EasyGate PRO FAX/DATA (GSM) Dual Band

Το νεο 2N® EasyGate PRO είναι μία αναλογική πύλη GSM / UMTS ενός καναλιού κατάλληλη όχι μόνο για κλήσεις, αλλά και για μηνύματα κειμένου, φαξ ή SMS. Πρόκειται για μια λύση που βασίζεται σε κινητό δίκτυο που χρησιμοποιείται για αντικατάσταση σταθερής γραμμής. Σε σύγκριση με το 2N® EasyGate, μπορεί επίσης να είναι εφοδιασμένο με εφεδρική μπαταρία. Αυτό το καθιστά ιδιαίτερα κατάλληλο για περιβάλλοντα που απαιτούν αντίσταση κατά των διακοπών ρεύματος.      Αντικατάσταση γραμμής εδάφους
     Εύκολη εγκατάσταση
     Υπηρεσίες FAX μέσω δικτύου GSM (αποστολή και λήψη φαξ μέσω GSM)
Παράδοση σε περίπτωση εξάντλησης 1-3 ημέρες
Τελείωσε Ελάχιστη ποσότητα αγοράς  
322,50€+ΦΠΑ
-399,90€
FCT-2N EasyGate UMTS USB GSM GETAWAY
[6500028]
Τερματικό κινητής τηλεφωνίας 2N EasyGate UMTS/GSM USB FCT HSDPA 850/1900/2100MHZ

Τερματικό κινητής τηλεφωνίας 2N EasyGate UMTS/GSM USB FCT HSDPA 850/1900/2100MHZ

Το νέο 2N® EasyGate UMTS USB είναι μια αναλογική πύλη UMTS / GSM για τη γρήγορη μετάδοση φωνής και δεδομένων. Επιπλέον, επιτρέπει επίσης τη λήψη και την αποστολή κειμένων SMS με απλό πελάτη SMS. Ως εναλλακτική λύση σε μια σταθερή γραμμή, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες των πελατών που επιθυμούν να καλέσουν ενώ παραμένουν συνδεδεμένοι στο δίκτυο δεδομένων.
Επωφεληθείτε από την αντικατάσταση σταθερής γραμμής USB 2N® EasyGate UMTS. Οπουδήποτε μια σταθερή γραμμή δεν είναι διαθέσιμη ή όπου η λειτουργία της δεν θα πληρώσει για τον εαυτό της.
Μεταφορές δεδομένων
Η πύλη UMTS επιτρέπει τη μεταφορά δεδομένων στο δίκτυο UMTS παράλληλα με τις φωνητικές κλήσεις. Παίρνετε ένα full-featuread ισοδύναμο μιας γραμμής ADSL.      Αντικατάσταση σταθερής τηλεφωνίας
     Μεταφορές δεδομένων
     Παλμοί ώρας μέτρησης κλήσης στα 16 ή 12 kHz Technical Parameters
UMTS/GSM
UMTS/WCDMA networks: 850, 1900, 2100 MHz
GSM networks: 850, 900, 1800, 1900 MHz
SIM card: 3 V/1.8 V plug-in
Data
UMTS/HSDPA/HSUPA: downlink max. 7.2 Mbps
GPRS/EDGE: class B, total max. 5 slots, multi-slot class 12
CSD: max. 14.4 kb/s
USB Interface
Interface: USB 2.0 full speed
Connector: USB type B
Power source
Adapter: 100-240 V/12 V DC; 2 A
DC adapter: 10 to 16 V DC
12 V power consumption: on standby – 100 mA, during a phone call – 650 mA, data connection – 950 mA
Connector: DC Jack 2.1 mm
Line interface
Interface type: two-wire analogue, FXS
Connector type: RJ 12, 6/2
Supported modes: DTMF/ pulse
Caller number display: CLI transmission to ETSI FSK standard
Antenna Impedance: 50 Ω
Connector type: SMA (Female)
Παράδοση σε περίπτωση εξάντλησης 7-15 ημέρες
Τελείωσε Ελάχιστη ποσότητα αγοράς  
362,90€+ΦΠΑ
-450,00€
FCT-2N EasyGate VOICE GSM TERMINAL PSTN
[6500014]
Επαγγελματικό τερματικό κινητής τηλεφωνίας GSM 2N EasyGate Analogue FCT με Dial-Thru, Follow Me & Minute Management

Επαγγελματικό τερματικό κινητής τηλεφωνίας GSM 2N EasyGate Analogue FCT με Dial-Thru, Follow Me & Minute Management

Τερματικό πύλη κινητής τηλεφωνίας με μία πόρτα FXS (Συνδέεται σε PSTN πόρτα του τηλεφωνικού κέντρου) η με απλή τηλεφωνική συσκευή η ασύρματο τηλεφωνο DECT. Δυνατότητα αποστολής γραπτών μηνυμάτων (SMS).
Ψυχρή επαφή ALARM. Υποστηρίζει CLIP (Αναγνώριση κλήσεων ID Caller)
Δυνατότητα αποστολής γραπτών μηνυμάτων SMS με κείμενο εως 70 ελληνικούς χαρακτήρες.
Ψυχρή επαφή για συστήματα συναγερμού ALARM.
Διαθετει πιστοποιητικο CE
Παράδοση σε περίπτωση εξάντλησης Έλειψη
Τελείωσε Ελάχιστη ποσότητα αγοράς  
216,94€+ΦΠΑ
-269,01€
FCT-2N ISDN BRI LITE (2 CH/2 SIM CARD) BOX
[6500019]
Τερματικό κινητής τηλεφωνίας ISDN FCT 2N BRI Lite για 2 κάρτες sim card ολων των δικτύων

Τερματικό κινητής τηλεφωνίας ISDN FCT 2N BRI Lite για 2 κάρτες sim card ολων των δικτύων

Τερματικό κινητής τηλεφωνίας ISDN FCT 2N BRI Lite με 1 πόρτα BRA SO (ISDN) και ενεργοιποημένο 2 κανάλι φωνής (2 SIM).
Digital GSM Gateways (BRI) are used for saving costs related to calls to GSM from landlines by the smart directing of calls to two different operators (2 SIM cards inside the gateway). BRI gateways are very common among users who use an ISDN BRI connection as it is possible to connect to any digital PBX!
With the option of connecting to a free port of a digital PBX The user chooses from 2 versions - 1SIM/2SMI (calling one/two operators).
Παράδοση σε περίπτωση εξάντλησης Έλειψη
Τελείωσε Ελάχιστη ποσότητα αγοράς  
636,29€+ΦΠΑ
-789,00€
FCT-2N SmartGate Follow me -Analog port PBX
[6500016]
Τερματικό κινητής τηλεφωνίας FCT 2N Smartgate Analogue με Dial-Thru, Follow Me & Minute Management

Τερματικό κινητής τηλεφωνίας FCT 2N Smartgate Analogue με Dial-Thru, Follow Me & Minute Management

Κατάλληλη για
α. επιχειρήσεις ( Λειτουργία ως πύλη κινητής τηλεφωνίας σε τηλεφωνικό κέντρο. Ολες οι κλήσεις προς κινητά δρομολογούνται απο την πύλη κινητής τηλεφωνίας, με αποτέλεσμα την μείωση κόστους κλήσεων.)
β. Ελευθέρους επαγγελματίες (Λειτουργία ως μηχανή εκτροπής κλήσεων μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας.
Το Smartgate συνδέεται στην τηλεφωνική γραμμή και εκτρέπει όλες τις κλήσεις στο κινητό σας. Με εταιρική σύνδεση κινητών το μηνιαίο κόστος εκτροπών είναι απο 12-17€ ανάλογα της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας.)
Εχει την δυνατότητα να συσνδεθεί με τηλεφωνικό κέντρο σε αναλογική θέση εσωτερικού
Παράδοση σε περίπτωση εξάντλησης 1-3 ημέρες
Τελείωσε Ελάχιστη ποσότητα αγοράς  
282,18€+ΦΠΑ
-349,90€
FCT-2N VOICEBLUE LITE GATE (2 CHANNELS SIM)
[cod0024007]
Τερματικό κινητής τηλεφωνίας 2N VoiceBlue Lite Gate (2 Channel GSM)

Τερματικό κινητής τηλεφωνίας 2N VoiceBlue Lite Gate (2 Channel GSM)

Το 2N® VoiceBlue Next, o διάδοχος του 2N® VoiceBlue Lite Gate, ανήκει στη νέα γενιά των VoIP gateways και μπορεί να προσφέρει σημαντική μείωση του κόστους των κλήσεων σας προς κινητά δίκτυα και είναι συμβατό με ένα ευρύ φάσμα IP PBXs. Το εύχρηστο περιβάλλον του μέσω του web interface, σας επιτρέπει να ρυθμίσετε γρήγορα τη διασύνδεση VoIP καθώς και την ίδια πύλη. Το 2N® VoiceBlue Next σχεδιάστηκε με στόχο να μειώσει το κόστος όσο το δυνατόν περισσότερο. Αυτό γίνεται κατευθύνοντας την κλήση ανάλογα με το χρόνο σας, προπληρωμένο ή δωρεάν. Η υπηρεσία επανάκλησης μειώνει τα τέλη περιαγωγής στα ταξίδια στο εξωτερικό. Εάν η εταιρεία σας έχει άλλα υποκαταστήματα σε πολλές χώρες, θα μπορείτε να καλέσετε τα τοπικά δίκτυα κινητής τηλεφωνίας εντελώς δωρεάν με τη χρήση του VPN. Σε σύγκριση με τα προϊόντα των ανταγωνιστών μας, το 2N® VoiceBlue Next σας προσφέρει ένα μοναδικό πλεονέκτημα - το 2N Mobility Extension - με την οποία το κινητό σας τηλέφωνο μετατρέπεται πλήρως σε σταθερή γραμμή και έχει όλα τα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου του γραφείου σας, όπως παράδειγμα την ικανότητα να μεταφέρεται μια κλήση σε ένα συνάδελφο στην εταιρεία σας.
Παράδοση σε περίπτωση εξάντλησης Έλειψη
Τελείωσε Ελάχιστη ποσότητα αγοράς  
798,39€+ΦΠΑ
-990,00€
FCT-2N VOICEBLUE NEXT VOIP GATE (2 GSM SIM)
[cod0031900]
Τερματικό κινητής τηλεφωνίας 2N VoiceBlue NEXT Gate (2 SIM Channel GSM)

Τερματικό κινητής τηλεφωνίας 2N VoiceBlue NEXT Gate (2 SIM Channel GSM)

Η πύλη VoIP 2N® VoiceBlue Next θα σας φέρει σημαντική μείωση στο κόστος των κλήσεων προς δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, ενώ είναι συμβατή με ένα ευρύ φάσμα IP PBX. Χάρη στη διεπαφή που βασίζεται στο web, θα το διαμορφώσετε εύκολα σε λίγα λεπτά. Θα εκτιμήσετε επίσης τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του, όπως έναν ισχυρό αλγόριθμο εξοικονόμησης, την υπηρεσία CallBack ή το 2N® Mobility Extension.
Technical Parameters
VoIP
SIP Signalling
DTMF inband, RFC2833
# of voice channels: 2, 4
Codecs: G.711 PCM A-law/u-law, G.729 Annex AB
GSM/UMTS
# of channels: 2, 4
Frequencies: GSM 850/900/1800/1900MHz, UMTS 800/850/900/2100MHz

USIM/SIM card: Small 3V, Remote SIM support
Communications
Protocols: TCP, UDP, IP, RTP, TELNET, HTTP, SNMP, POP3/SMTP, SMPP
Connector types: LAN 100Base-T, RJ45
Administration method: Web interface, AT commands
Power source
External power adapter: 90-230V, 50-60Hz to 12V DC 2A
Power over Ethernet (PoE)
Power consumption: Max. 20W
Other
Operating temperature: 0°C – 40°C
Operating humidity: 10-95% (non-condensing)
Dimensions: 220 x 45 x 140mm
Παράδοση σε περίπτωση εξάντλησης 5-10 ημέρες
Τελείωσε Ελάχιστη ποσότητα αγοράς  
1.040,32€+ΦΠΑ
-1.290,00€
FCT-FAX CELLFAX PLUS GSM GATE VOICE MODULE
[6500007]
Τερματικό κινητής τηλεφωνίας GSM FAX με  voice ,fax ,data GSM 900MHZ/DCS 1800MHZ FCT-888 Box

Τερματικό κινητής τηλεφωνίας GSM FAX με voice ,fax ,data GSM 900MHZ/DCS 1800MHZ FCT-888 Box

Ψηφιακό τερματικός μετατροπέας δικτυου Tri-band (GSM 900/1800/1900MHz) GPRS, RS-232 και Φαξ με αναγνώριση κλήσεις ,σε απλη γραμμη PSTN για συνδεση σε οποιαδηποτε εσωτερικο δικτυο τηλεφωνικο.
Το CellFax plus είναι ένα πλήρως εξοπλισμένο τερματικό που επιτρέπει σε μεγάλους διαχειριστές δικτύων να παρέχουν μια βιώσιμη εναλλακτική λύση για τις συνδέσεις σταθερών γραμμών προσφέροντας στους πελάτες τους τη σταθερή ασύρματη πρόσβαση σε φωνή, φαξ, SMS και δεδομένα. Το CellFax συν παρέχει στους χρήστες κωδικοποιητές EFR (Enhanced Full Rate), τη δυνατότητα να στέλνουν και να λαμβάνουν φαξ αξιόπιστα χρησιμοποιώντας μια τυπική συσκευή αναλογικής λήψης G3 και υποστηρίζουν συνδέσεις δεδομένων χρησιμοποιώντας GPRS για πρόσβαση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και Internet. Το CellFax plus περιλαμβάνει ένα ενσωματωμένο αντίγραφο ασφαλείας της μπαταρίας, το οποίο επιτρέπει τη συνέχιση της χρήσης όταν η παροχή ρεύματος έχει αποτύχει ή δεν είναι διαθέσιμη. Το τερματικό CellFax plus μπορεί να εγκατασταθεί από τον τελικό χρήστη, καθιστώντας απλό τον κύκλο παροχής και μειώνοντας το κόστος για τον διαχειριστή του δικτύου.
Βασικά χαρακτηριστικά      Πραγματοποίηση και λήψη κλήσεων φωνής μέσω τηλεφώνου POTS, θύρας τηλεφωνικού κέντρου PBX ή θυρίδας επέκτασης PBX
     Αποστολή και λήψη φαξ μέσω της μηχανής αναλογικών G3
     Δεδομένα GPRS μέσω υπολογιστή Σειριακή θύρα (εξαρτώμενη από το δίκτυο)
     Εφεδρική μπαταρία
     Οθόνη LCD
     Κλήση σε αναμονή
     Τηλεδιάσκεψη τριών κομματιών
     Τηλεφωνικό κατάλογο
     Παρουσίαση αναγνωριστικού γραμμής καλούντος
     Αντικατάσταση / τροποποίηση αριθμών
     Κλείδωμα SIM
     Κλείδωμα δικτύου
     Hotline αυτόματη κλήση αριθμού Διαθέσιμες εκδόσεις
Προϊόν 2G
(GSM) 3G
(UMTS)
Δεδομένα αντιγράφων ταχύτητας δεδομένων λήψης Λήψη
Φύλλο δεδομένων
CellFax συν GPRS
(μέχρι 85,6kbps)
   2 x FXS
1 x FXO
1 x RS232 Serial
Παράδοση σε περίπτωση εξάντλησης 1-3 ημέρες
Τελείωσε Ελάχιστη ποσότητα αγοράς  
152,42€+ΦΠΑ
-189,00€
FCT-G30 ERICSSON FIXED CELLULAR TERMINAL GSM
[6500009]
Τερματικό κινητής τηλεφωνίας Ericsson FCT G30 Analogue Fixed Cellular Terminal voice (ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ)

Τερματικό κινητής τηλεφωνίας Ericsson FCT G30 Analogue Fixed Cellular Terminal voice (ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ)

To Ericsson G30 FCT είναι η ιδανική λύση για τις επικοινωνιακές ανάγκες του γραφείου σας. Παρέχει στην εταιρία σας μία οικονομική και ευέλικτη λύση επιτρέποντας την χρήση ενός υπάρχοντος δικτύου GSM. Και είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε περιοχές όπου δεν υπάρχει υποδοχή παραδοσιακής τηλεφωνίας (ΟΤΕ). Αυτό το προηγμένης τεχνολογίας τερματικό υψηλής απόδοσης και ποιότητας υποστηρίζει τα τελευταία πρότυπα επικοινωνίας, καθώς και συνδεσιμότητα PBX για χαμηλότερο κόστος επικοινωνίας, αφού μετατρέπει τις κλήσεις από σταθερό προς κινητό σε κλήσεις από κινητό προς κινητό. Με το τερματικό G30 έχετε πρόσβαση σε υπηρεσίες τόσο σταθερής όσο και κινητής τηλεφωνίας. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε υπηρεσίες που δεν είναι συνήθως διαθέσιμες στις εταιρίες που χρησιμοποιούν σταθερές γραμμές. Ανάμεσα στις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες μέσω του δικτύου GSM είναι η Προπληρωμένη Συνδρομή, η Αναγνώριση Καλούντος, η υπηρεσία SMS, κτλ. Η εγκατάσταση γίνεται εύκολα και απλά, ενώ οι δυνατότητες Απομακρυσμένης Διαχείρισης σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε και να διαχειρίζεστε την συσκευή από την τοποθεσία της επιλογής σας. Το G30 είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για τους οικιακούς χρήστες που χρησιμοποιούν το σταθερό τηλέφωνο για πολλές κλήσεις κινητής τηλεφωνίας. Οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από τα προγράμματα κινητής και να έχουν στο σπίτι τους τηλέφωνο επιτραπέζιο ή ασύρματο και να έχουν τις ωφέλειες των πακέτων κινητής. Ιδανική λύση για τα οικογενειακά πακέτα χωρίς όριο μεταξύ των μελών της οικογένειας. Η καλύτερη δυνατή λύση για ΑΣΑΝΣΕΡ ! Περιεχόμενα συσκευασίας: Κεραία, τροφοδοτικό, καλώδια, επιτοίχια βάση στήριξης, βίδες στήριξης, οδηγίες χρήσεως. Εγγύηση: 2 χρόνια. DOA 7 ημερών. Χαρακτηριστικά
Επιτραπέζιο.
Δυνατότητα στήριξης στον τοίχο.
Διαστάσεις: 14.8 x 16.5 x 4.5 cm.
Βάρος: 310 γραμμάρια.
Περιεχόμενα συσκευασίας:

Κεραία, τροφοδοτικό, καλώδια, επιτοίχια βάση στήριξης, βίδες στήριξης.
Παράδοση σε περίπτωση εξάντλησης Έλειψη
Τελείωσε Ελάχιστη ποσότητα αγοράς  
128,95€+ΦΠΑ
-159,90€
FCT-G36 ERICSSON TERMINAL (EOL)
[6500004]
Ericsson FCT G36 αναλογικό τερματικό για ομιλία ,φαξ, και δεδομένων.

Ericsson FCT G36 αναλογικό τερματικό για ομιλία ,φαξ, και δεδομένων.

The G36 Fixed Wireless Terminal for voice ,fax ,data is a flexible and cost-effective solution for connecting your PABX telephone system to the digital wireless GSM .
Παράδοση σε περίπτωση εξάντλησης Έλειψη
Τελείωσε Ελάχιστη ποσότητα αγοράς  
402,42€+ΦΠΑ
-499,00€
FCT-GATE Grandstream Gateway ATA HT812 (2FXS-1ETH)
[cod0026605]
Το HT812 είναι ROUTER προσαρμογέας αναλογικού τηλεφώνου (ATA) με 2 θύρες, με 2 θύρες FXS και ενσωματωμένο δρομολογητή Gigabit NAT.

Το HT812 είναι ROUTER προσαρμογέας αναλογικού τηλεφώνου (ATA) με 2 θύρες, με 2 θύρες FXS και ενσωματωμένο δρομολογητή Gigabit NAT.

Το HT812 είναι ένας προηγμένος προσαρμογέας αναλογικού τηλεφώνου (ATA) με 2 θύρες, με 2 θύρες FXS και ενσωματωμένο δρομολογητή Gigabit NAT. Σχεδιασμένο με βάση την κορυφαία τεχνολογία πύλης AIP / SIP στην αγορά Grandstream με εκατομμύρια μονάδες που έχουν εγκατασταθεί με επιτυχία παγκοσμίως, αυτό το ισχυρό ATA προσφέρει εξαιρετική ποιότητα φωνής σε διάφορα περιβάλλοντα εφαρμογών, κρυπτογράφηση ενισχυμένη με ένα μοναδικό πιστοποιητικό ασφαλείας ανά μονάδα, αυτόματες προβλέψεις για ανάπτυξη όγκου και διαχείριση συσκευών και εξαιρετική απόδοση δικτύου για χρήση στο σπίτι και το γραφείο. Grandstream σήμα
Μοντέλο HT812
Τύπος - Πύλη
Θύρες - 2 θύρες FXS
- 2 x 10/100/1000 Mbps θύρες RJ45
Φωνή, φαξ, μόντεμ - κωδικοποιητές φωνής: G.711 με το παράρτημα I (PLC) και τα παραρτήματα II (VAD / CNG), G.723.1, G.729A / B, G.726, iLBC, OPUS, προχωρημένη ακύρωση ηχούς γραμμής
- Fax-Over-IP: Ομάδα 3 Αναμετάδοση φαξ συμβατό με T.38 έως 14.4kpbs και αυτόματη μετάβαση στο G.711 για pass-through φαξ
- Φορτίο δακτυλίων: 3 REN, έως 1 km στη γραμμή 24AWG
- Αναγνώριση καλούντος: Bellcore τύπου 1 και 2, ETSI, BT, NTT και CID βάσει DTMF
- Μέθοδοι αποσύνδεσης: Απασχολημένος τόνος, αντίστροφη πολικότητα / πλάνισμα, ρεύμα βρόχου
- πρωτόκολλα δικτύου: TCP / IP / UDP, RTP / RTCP, HTTP / HTTPS, ARP / RARP, ICMP, DNS, TR-069
- QoS: Επίπεδο 2 (802.1Q VLAN, SIP / RTP 802.1p) και Layer 3 (ToS, Diffserv, MPLS)
Σήμα - μέθοδος DTMF: In-Audio, RFC2833 και / ή SIP INFO
- Παροχή και έλεγχος: HTTP, HTTPS, TELNET, TFTP, TR-069, ασφαλής και αυτόματη παροχή μέσω κρυπτογράφησης AES, syslog
- Μέσα: SRTP
- Έλεγχος: TLS / SIPS / HTTPS
Άλλα χαρακτηριστικά - Δείκτες LED: POWER, INTERNET, PHONE1, PHONE2
- Κουμπί επαναφοράς εργοστασίου: Ναι
- Λειτουργίες τηλεφωνίας: Προβολή ή αποκλεισμός αναγνωριστικού καλούντος, αναμονή κλήσης, αναστολή φλας, χωρίς επίβλεψη ή εποπτεία, προώθηση κλήσεων, κρατήστε πατημένο, μη ενοχλείτε, 3-way conference
- Διαχείριση: Υποστήριξη syslog, telnet, απομακρυσμένη διαχείριση χρησιμοποιώντας πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο
- Τροφοδοσία ρεύματος: Είσοδος: 100-240VAC, 50-60Hz | Έξοδος: 12VDC / 0.5A
- Περιβάλλον: Σε λειτουργία: 32º - 104ºF ή 0º - 40ºC
- Κατά την αποθήκευση: 14º - 140ºF ή -10º - 60ºC
- Υγρασία: 10 - 90%, χωρίς συμπύκνωση
- Διαστάσεις και βάρος: 28,5 x 130 x 90 mm, 114 g (Π x Υ x Β) Βάρος: 353,33 g
- Συμμόρφωση: FCC / CE / RCM
Ημερομηνία αναθεώρησης 03-28-2017 από την MSB
Παράδοση σε περίπτωση εξάντλησης 1-3 ημέρες
Τελείωσε Ελάχιστη ποσότητα αγοράς  
79,84€+ΦΠΑ
-99,00€
FCT-GSM 600 4G ID CALLER DTMF PORT 2xRJ11
[cod0031471]
Τερματικό κινητής τηλεφωνίας FCT-600 4G DTMF Fixed cellular terminal

Τερματικό κινητής τηλεφωνίας FCT-600 4G DTMF Fixed cellular terminal

Σταθερό ασύρματο τερματικό 4G FCT 600 VoLTE GSM που σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε τοπικές, εθνικές και διεθνείς κλήσεις συνδέοντάς το σε ένα συμβατικό επιτραπέζιο τηλέφωνο, εγκαθιστώντας μια τυπική κάρτα SIM από οποιονδήποτε χειριστή. Διαθέτει εσωτερική επαναφορτιζόμενη μπαταρία, οπότε σε περίπτωση εξωτερικής διακοπής ρεύματος θα συνεχίσει να λειτουργεί. Το FCT-600 μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις ακόλουθες εφαρμογές: Εκείνα τα μέρη όπου δεν υπάρχουν ενσύρματες τηλεφωνικές γραμμές Ανελκυστήρες
Για προσωρινές τηλεφωνικές επικοινωνίες
Περιοχές όπου υπάρχει κακή κάλυψη κινητής τηλεφωνίας εσωτερικού χώρου
Δημόσια περίπτερα
Εταιρείες και γραφεία
Τηλεφωνικοί πίνακες με αναλογική είσοδο γραμμής
Σκάφη όλων των τύπων
Τρένα
Λεωφορεία Το FCT-600 προσφέρει σταθερή απόδοση. Είναι εύκολο στην εγκατάσταση και λειτουργία, έχει υψηλή χωρητικότητα λήψης σήματος και επιτρέπει τη δημιουργία σταθερών και αξιόπιστων επικοινωνιών* ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Συμπαγές μέγεθος
Ζώνες συχνοτήτων: (LTE FDD) B1,B3,B5,B7,B8,B20,B28, (LTE TDD): B38,B40,B41, (WCDA): B1,B5,B8 και (GSM): B3 ΚΑΙ B8
Ευαισθησία λήψης: -104 db
Ισχύς μετάδοσης: 0,25W /0,5W
Απολαβή κεραίας: 3,0 dB (ομινικατευθυντική) η εξτρα προαιρετικα12 dB (κατευθυντική)
Θερμοκρασία λειτουργίας: -35ºC έως +75ºC
Υποδοχή τηλεφώνου: 2x RJ11
Υποδοχή εξωτερικής κεραίας: SMA
Θύρα δεδομένων USB Type-C
Ισχύς: Μπαταρία ιόντων Λιθίου 3,7V / 800 mAh
Αυτονομία λειτουργίας: 48 ώρες σε ανασκόπηση / 2-6 ώρες σε συνομιλία
Χρόνος φόρτισης μπαταρίας: 6 ώρες
Τροφοδοτικό AC/DC: Είσοδος_ 100-240 Vac/ 50-60 Hz / 0,5A, Έξοδος: 12 VDC /1 A.
Κατανάλωση: ≤25 mA (αδράνεια) / ≤300 mA (λειτουργία)
Διαστάσεις: 160 x 100 x 30 mm
Βάρος: 320 γρ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ Σύνδεσμος για φορητές συσκευές FCT-600
Τροφοδοτικό AC/DC
Εξωτερική κεραία με καλώδιο 1 m
Καλώδιο επέκτασης τηλεφώνου RJ11 *Θα εξαρτηθεί από το δίκτυο του χειριστή
Μικρή διαθεσιμότητα Ελάχιστη ποσότητα αγοράς  
112,82€+ΦΠΑ
-139,90€
FCT-GSM DUAL SIM FWT-3802 TERMINAL DUAL BAND
[cod0026604]
Τερματικό κινητής τηλεφωνίας FCT GSM FWT-3802 DUAL SIM / DUAL BAND Voice Box (ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ)

Τερματικό κινητής τηλεφωνίας FCT GSM FWT-3802 DUAL SIM / DUAL BAND Voice Box (ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ : 1. Υποστήριξη A3802 Dual SIMs, Dual Standby. 2. 2 γραμμές μπορούν να λειτουργούν ταυτόχρονα με 2 τηλέφωνα συνδεδεμένα στο τερματικό 3. Η προεπιλεγμένη κεραία είναι εξωτερική κεραία 2 τεμ., Αν χρειάζεστε την εσωτερική κοντή κεραία, παρακαλώ αφήστε το μήνυμα. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: 2 θύρες 2 sims GSM FWT / gsm σταθερό ασύρματο τερματικό είναι ένα GSM σε αναλογικό μετατροπέα. Έχει dual dual chip sims κάρτα που υποστηρίζει 2 τηλεφωνήματα ταυτόχρονα. Παράγει 2 γραμμές FXS για να επιτρέψει τη σύνδεση και χρήση παραδοσιακών συνηθισμένων τηλεφώνων, όπως ακριβώς και μια τοπική σταθερή τηλεφωνική γραμμή (PSTN), εκτός από τις κλήσεις σας που εξέρχονται από το δίκτυο GSM.
Αυτή η συσκευή μπορεί να λάβει και να κάνει κλήσεις. Οι χρήστες μπορούν να καλέσουν τοπικές κλήσεις, εσωτερικές και διεθνείς κλήσεις με αυτό το τερματικό που συνδέεται με ένα κοινό ενσύρματο τηλέφωνο και μια τυπική κάρτα SIM.

Δεν είναι ένας τρόπος πύλης VOIP ούτε ένας τρόπος πύλης GSM + VOIP. Πρόκειται για σταθερό ασύρματο τερματικό GSM που παράγει μια τηλεφωνική γραμμή Analog FXS.

Τομείς εφαρμογής:

Απομακρυσμένη χώρα, Βουνά, Κατοικία με αδύναμα σήματα, Δημόσια τηλεφωνικά καταστήματα
Γραφεία, αφαιρούμενα μέρη, όπως τα πλοία, τα τρένα και τα μεγάλα λεωφορεία.

Οι κύριες εφαρμογές:

Συνδέστε τη γραμμή RJ-11 FXS για να συνδέσετε την τακτική συσκευή τηλεφώνου για φωνητική κλήση.
Συνδέστε το PBX για επέκταση κλήσεων.
Συνδέστε συστήματα χρέωσης για δημόσια χρήση τηλεφώνου.
Συνδέστε τη διαδικτυακή πύλη VoIP για να πραγματοποιήσετε τον τερματισμό κλήσεων VoIP.
Συνδέστε το σύστημα συναγερμού για λόγους ασφαλείας. και τα λοιπα.

Υποστηριζόμενα χαρακτηριστικά:

1) Είναι ένας τρόπος 2 καναλιών GSM Gate που έχει 2 εξόδους RJ-11.
2) Μπορεί να συνδεθεί με το συνηθισμένο τηλεφωνικό σύνολο, το PBX, τον τρόπο πύλης VOIP, μετρητή τιμολόγησης κλπ.?
3) Συχνότητα κλήσης: 450hz;
4) Απασχολεί Βιομηχανική μονάδα για να κάνει?
5) Υποστηριζόμενη κάρτα SIM (1.8V, 3V);
6) Προβολή αναγνωριστικού καλούντος. Ώρα, ημερομηνία, εμφάνιση σήματος
7) DTMF κλήση;
8) σήμα κουδουνιού.
9) Αντιστροφή πολικότητας.
10) Η υποδοχή RJ-11 που συνδέει το τηλέφωνο ή το σύστημα χρέωσης για σκοπούς μέτρησης.
11) Υποδοχή κεραίας (SMA).
12) Κατάσταση εργασίας και δύναμη σήματος από την ενδεικτική λυχνία LED.
13) Αλλαγή IMEI (Προεπιλογές).
14) Υποστηρίζει λειτουργία μόντεμ.
15) Συνδέεται αυτόματα στο δίκτυο IP κατά την κλήση μεγάλων αποστάσεων (Προεπιλογές)
16) Αριθμός κλήσης Αποκλεισμός (Προεπιλογής)
17) Αριθμός εισερχόμενου αριθμού (Προεπιλογής)
18) Ρύθμιση έντασης ήχου. Ρύθμιση ώρας και ημερομηνίας.
19) Αυτόματο κλείδωμα κάρτας και καθαρό κλείδωμα. (Προεπιλογές)
Παράδοση σε περίπτωση εξάντλησης Έλειψη
Τελείωσε Ελάχιστη ποσότητα αγοράς  
88,71€+ΦΠΑ
-110,00€
FCT-GSM FAX TELTONIKA TVF200 DATA/MODEM GPRS
[6500012]
Τερματικό κινητής τηλεφωνίας FCT Teltonika TVF200 GSM VoiceFAX FAX/DATA DUAL BAND Box

Τερματικό κινητής τηλεφωνίας FCT Teltonika TVF200 GSM VoiceFAX FAX/DATA DUAL BAND Box

Η λειτουργία της συσκευής είναι αντίστοιχη των σταθερών γραμμών του ΟΤΕ. Δίνει την δυνατότητα αποστολής και παραλαβής fax ή φωνητικών κλήσεων. Επίσης η συσκευή μπορεί να λειτουργήσει ως GPRS modem.Το γεγονός ότι η συγκεκριμένη συσκευή μπορεί να λειτουργήσει ως GPRS modem δίνει τη δυνατότητα εξοικονόμησης χρημάτων από κόστος για χαρτί, μελάνια, συντήρηση συσκευής και πάγιο γραμμής. Αποτελεί το απόλυτο εργαλείο επικοινωνίας για μικρές επιχειρήσεις. Παρέχει οικονομική λύση σύνδεση μεταξύ των ατόμων που είναι εκτός γραφείου με το γραφείο ή το σπίτι τους. Το γεγονός ότι η συγκεκριμένη συσκευή μπορεί να λειτουργήσει ως GPRS modem δίνει τη δυνατότητα εξοικονόμησης χρημάτων από κόστος για χαρτί, μελάνια, συντήρηση συσκευής και πάγιο γραμμής. Μπορείτε να τυπώνετε μόνο τα fax που θέλετε και μόνο όταν το θέλετε. Μπορεί να γίνει αποστολή και λήψη fax μέσω Internet από οπουδήποτε και αν βρίσκεστε. Επιπλέον μπορείτε να σταματήσετε τυχόν ανεπιθύμητα fax, να στέλνετε και λαμβάνετε πολλά fax ταυτόχρονα χωρίς περιορισμούς όπως επίσης και να αποθηκεύετε και διαχειρίζεστε πλέον ηλεκτρονικά όλα τα εισερχόμενα και εξερχόμενα fax, κερδίζοντας σε χρόνο και χρήμα.
Δυνατότητες: Ασύρματος δέκτης RF που λειτουργεί στις παρακάτω συχνότητες 850 MHz, 900 MHz, 1.8 GHz, ή 1.9 Ghz.
GPRS multi-slot class (MSC) 10 (4+1, 3+2)
FAX G3, Class 2.0
Σύνδεση με τηλεφωνικά κέντρα.
Δύο παράλληλες υποδοχές RJ14.
Υποδοχή κεραία SMA.
Ρύθμιση μέσω DTMF
Ρυθμιζόμενες Δυνατότητες Ορισμός χρονικού διαστήματος μεταξύ κλήσης και σύνδεσης
Προσθήκη προθέματος (prefix)
απενεργοποίηση όταν δεν υπάρχει μετάδοση GPRS
Οθόνη για ταυτότητα εισερχομένων κλήσεων
Απαγόρευση αναγνώρισης εξερχόμενης κλήσης
Ένδειξη διάρκειας κλήσης
Προστασία του Service menu με password
Έλεγχος του κωδικού PIN
Μπλοκάρισμα προθέματος
Μπλοκάρισμα αριθμών
Ορισμός αριθμού κουδουνίσματων πριν την απάντηση
Ορισμός αριθμού επαναληπτικών προσπαθειών αποστολής του φαξ.
Διακοπή μεταξύ των προσπαθειών.
Απάντηση πάντα σαν συσκευή fax
Διαγραφή του φαξ από τη μνήμη μετά από αποτυχημένες απόπειρες αποστολής
Ένδειξη αριθμού σελίδων εισερχόμενα φαξ
Η συσκευασία περιέχει: Συσκευή Fax Voice
Τροφοδοτικό AC/DC
Κεραία
Προγραμματισμός μέσω DTMF
Τεχνικές Προδιαγραφές Διαστάσεις (H x W x D): 37 x 140 x 106 mm
Τροφοδοτικό: τροφοδοσία 100-240 VAC, έξοδος 9 V
Παράδοση σε περίπτωση εξάντλησης 1-3 ημέρες
Τελείωσε Ελάχιστη ποσότητα αγοράς  
176,61€+ΦΠΑ
-219,00€
FCT-GSM FWT-8848 DTMF VOICE COMUNICATION
[6500037]
Τερματικό κινητής τηλεφωνίας FCT FWT-8848 DTMF Voice Fixed cellular terminal (ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ)

Τερματικό κινητής τηλεφωνίας FCT FWT-8848 DTMF Voice Fixed cellular terminal (ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ)

Ασύρματο τερματικό κινητής τηλεφωνίας (FCT) GSM 900/1800 MHz DUAL BAND, με εξαιρετική ποιότητα ήχου, ενσωματωμένη μπαταρία και αναγνώριση κλήσεων FSK/DTMF ποθ μπορεί να συνδεθεί με την τηλεφωνική σας συσκευή ή το τηλεφωνικό κέντρο έτσι ώστε να πραγματοποιείτε κλήσεις προς κινητά εκμεταλευόμενοι πλήρως τα πακέτα δωρεάν χρόνου που προσφέρουν τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. Επίσης μπορεί να συνδεθεί στο σύστημα συναγερμού ή να τοποθετηθεί σε ανελκυστήρες ή ακόμα στο εξοχικό σας σαν εναλλακτική λύση επικοινωνίας.
Η κύρια εφαρμογή είναι: Σύνδεση της γραμμής RJ-11 FXS για σύνδεση κανονικού τηλεφώνου ορίστε για φωνητική κλήση, για να συνδέσετε το PBX για επεκτάσεις κλήσεων, για να συνδέσετε τα συστήματα χρέωσης για το κοινό
χρήση τηλεφώνου, για να συνδέσετε την πύλη VoIP για να πραγματοποιήσετε τερματισμό κλήσεων VoIP, για να συνδέσετε το ξυπνητήρι σύστημα για σκοπούς ασφαλείας, κλπ.
ΠΡΟΣΟΧΗ Δεν είναι πύλη VOIP, ούτε πύλη GSM + VOIP, είναι
ένα σταθερό ασύρματο τερματικό GSM που παράγει μια τηλεφωνική γραμμή Analog FXS.
Air interface standard: GSM850/1900Mhz,900/1,800Mhz phase 2+ full band
Frequency ranges:
A) GSM 850 GSM 1900:
I) Transmission: 869.2 ~ 893.8MHz I) Transmission: 1, 930 ~ 1, 990MHz
Ii) Reception: 824.2 ~ 848.2MHz Ii) Reception: 1, 850 ~ 1, 910MHz
B) GSM 900: GSM 1800:
I) Transmission: 890 ~ 915MHz I) Transmission: 1, 710 ~ 1, 785MHz
GSM BOSSGSM15 User's Manual Version 1.1
4
Ii) Reception: 935 ~ 960MHz Ii) Reception: 1, 805 ~ 1, 880MHz
Phone interface: supply RJ-11 Phone Interface
Hanging voltage: 45V
Picking off voltage: 30mA / 41mA
Dialing tone Frequency: 450Hz
Antenna interface: Antenna amplifying>2.5db
Sensitivity:<-104DBM
Transmitting power<3W
Color: White /Black (optional)
AC-Adapter interface: Input: AC 110~240VAC 50~60Hz
Output: 12DC 1A.
AC-Adapter type: EU,US,AU,British can be optional.
Διαθέσιμος:
GSM 900 / 1800Mhz διπλής ζώνης, χρησιμοποιώντας Wavecom Q2303A, Q2403A, Q2406A, P3203A,
Sim300W, SIM500W για να κάνει;
GSM 900/1800 / 1900Mhz Tri-band, με τη χρήση της μονάδας Sim300z;
GSM Quadband GSM850 / 900/1800 / 1900Mhz, με τη χρήση της μονάδας M10, SIM340Z.
Υλικό ABS (στυρόλιο βουταδιενίου ακρυλονιτριλίου)
Διάσταση 170mm × 118mm × 30mm Εξαιρουμένης της κεραίας
Βάρος 400g Βάρος της κύριας μονάδας
Διακόπτης διακόπτη ισχύος
Υποδοχή ρεύματος 12V DC εισόδου
Διεπαφή τηλεφώνου RJ11 2 θύρες RJ-11
Διεπαφή κεραίας SMA-θηλυκό
Οθόνη LED
Νο.1: Ισχύς, Νο. 2 σε χρήση, Νο.3, στην ομιλία, Νο.4,
Αν υπάρχει μπαταρία, αριθ. 5-7, ισχύς σήματος
Από αριστερά προς τα δεξιά (μπροστά
πλαϊνή όψη)
Μπροστινή πλευρά
Οι λυχνίες LED εμφανίζουν ένταση σήματος, ισχύ, λειτουργία
Κατάσταση, Μιλώντας και Ένδειξη μπαταρίας.
Πίσω πλευρά
Συνδέσεις κεραίας SMA 1pcs, 2 RJ-11
έξοδος, θύρα ισχύος και διακόπτης.
Κάτω πλευρά
1pcs υποδοχές κάρτας SIM, μπορείτε να εισάγετε Sim
κάρτα στην υποδοχή.
Παράδοση σε περίπτωση εξάντλησης Έλειψη
Τελείωσε Ελάχιστη ποσότητα αγοράς  
104,76€+ΦΠΑ
-129,90€
Βρέθηκαν 36 εγγραφές.

Aναζήτηση προϊόντος

Αναζήτηση βάσει μάρκας, μοντέλου, είδους, κωδικού κτλ
   

Προσθήκη στο καλάθι To καλάθι μου

Loading...

Είσοδος μελών

Username
Password
 

Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας (εισάγετε το email σας)
  

Newsletter


Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για να ενημερώνεστε για νέα προϊόντα, προσφορές ή ανακοινώσεις σχετικά με το χώρο της κινητής τηλεφωνίας!

Το email σας:
Επιθυμητή μορφή:
 

Positive SSL

Όροι χρήσης | Περί προστασίας προσωπικών δεδομένων | Αποστολές και επιστροφές | Ασφάλεια συναλλαγών To top
2006 © PDS Electronics. All Rights Reserved. Developed by TotalWeb | 2024-04-15 22:36:39.2642642 -07:00