Home
  Γνήσια αξεσουάρ & ανταλλακτικά κινητής τηλεφωνίας!

Κατηγορίες προϊόντων

Computer, Notebook, PC, PDA Apple (Parts + Accesories) Bluetooth ,GPS, Carkit, Drones Handsfree, Ακουστικά κεφαλής Tablet Ανταλλακτικά Κινητών, Spare Repair Parts Διάφορα Προιόντα Εργαλεία Service Θήκες κινητών Καλώδια Cables Κάρτες μνήμης, Flash Stick Αποθηκευτικά Μέσα Κινητή τηλεφωνία, Sim, Dummy Μπαταρίες Battery Συσκευές ULTRASONIC, Υγρά Συστήματα Ασφαλείας Τηλεπικοινωνίες, Ασύρματα, FCT FCT, Τερματικά κινητής τηλεφωνίας GSM
GPS Systems Προιόντα
Router 3G/4G
VOIP
WiFi Antenna 2.4Ghz, 5GB
Αναμεταδότες , Ενισχυτές GSM, DCS, VHF, UHF
Ασύρματα τηλέφωνα
Ασύρματοι πομποδέκτες PMR, VHF, UHF, DMR, POC
  Ενδοεπικοινίες Μηχανών
  Μπαταρίες Φορητών PMR VHF/UHF
  Παρελκόμενα PMR VHF UHF
  Πομποδέκτες DMR Radios
  Πομποδέκτες PMR Radios
  Πομποδέκτες POC Push-to-Talk over Cellular (PoC) 4G/WIFI
  Πομποδέκτες VHF
  Πομποδέκτης UHF
Δορυφορικά συστήματα Satelite Systems
Κεραίες GSM Multi Band
Πολυμηχανήματα
Συσκευές FAX
Τηλεφωνικά κέντρα
Τηλεφωνικές συσκευές
Ψηφιακοί δέκτες τηλεοράσεως, Φορητές Τηλεοράσης TV
Φορτιστές Κινητών Charger Οικιακές συσκευές


-

-

-
Special offers!
Δυνατοτητα αποστολης με την BOXNOW επικοινωνηστε μαζι μας 2109566401 (ΕΩΣ 60X45X08CM) SMALL

Αφορα δεματα με διαστασεις εως 60Χ45Χ8 εκατοστα και 1 κιλα βαρος. Ενημέρωση: Nα αποφεύγετε αυστηρά τ...

DELIVERY-BOXNOW (SIZE: 60X45X8CM) SMALL
1,61€+ΦΠΑ
-2,00€
Δυνατοτητα αποστολης με την BOXNOW επικοινωνηστε μαζι μας 2109566401 (ΕΩΣ 60X45X36CM) BIG

Αφορα δεματα με διαστασεις εως 60Χ45Χ36 εκατοστα και 5 κιλα βαρος. Ενημέρωση: Nα αποφεύγετε αυστηρά...

DELIVERY-BOXNOW (SIZE: 60X45X36CM) BIG
6,45€+ΦΠΑ
-8,00€
Δυνατοτητα αποστολης με την BOXNOW επικοινωνηστε μαζι μας 2109566401 (ΕΩΣ 60X45X17CM) MEDIUM

Αφορα δεματα με διαστασεις εως 60Χ45Χ16 εκατοστα και 3 κιλα βαρος. Ενημέρωση: Nα αποφεύγετε α...

DELIVERY-BOXNOW (SIZE: 60X45X17CM) MEDIUM
3,23€+ΦΠΑ
-4,01€
Βρίσκεστε εδώ: Home » Τηλεπικοινωνίες, Ασύρματα, FCT » Ασύρματοι πομποδέκτες PMR, VHF, UHF, DMR, POC » Πομποδέκτες POC Push-to-Talk over Cellular (PoC) 4G/WIFI

Πομποδέκτες POC Push-to-Talk over Cellular (PoC) 4G/WIFI

Φίλτρο αναζήτησης (Πομποδέκτες POC Push-to-Talk over Cellular (PoC) 4G/WIFI)

Κατασκευαστής:
Περιγραφή:
Βρέθηκαν 8 εγγραφές.Μετάβαση στη σελίδα:1
Κωδικός Εικόνα Περιγραφή Τιμή μον.
BAT-INRICO T320 ORIGINAL 3.8V LION 3500MAH
[cod0034523]
Γνήσια μπαταρία Inrico T320 3.8V Lion 3500mah Bulk

Γνήσια μπαταρία Inrico T320 3.8V Lion 3500mah Bulk

Voltage: 3.8 V
Capacity: 3500mAh
Battery life: 16 to 24 hours
Compatible walkie-talkie: INRICO T320
Weight: 50gr
Battery type: Li-ion
Battery size: 11 x 5.5 x 3cm
6 monts warranty
CE standards
Παράδοση σε περίπτωση εξάντλησης 1-3 ημέρες
Τελείωσε Ελάχιστη ποσότητα αγοράς  
26,53€+ΦΠΑ
-32,90€
POC-GSM KIRISUN M50 MOBILE iPTT LCD RADIO
[cod0025781]
Πομποδέκτης αυτοκινήτου POC GSM/GPS Kirisun W60 LCD WiFi Bluetooth (ΜΕ ΟΘΟΝΗ) ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Πομποδέκτης αυτοκινήτου POC GSM/GPS Kirisun W60 LCD WiFi Bluetooth (ΜΕ ΟΘΟΝΗ) ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Παγκόσμια PTT επικοινωνία , Δια μέσω WiFi ή 2G ή 3G ή GSM (GPRS) με αυτόματο Roaming . Φέρει ενσωματωμένο GPS για εφαρμογές ασφαλείας έλεγχου στόλου οχημάτων ή Προσωπικού με απεικόνιση των σταθμών σας επί εφαρμογής Χάρτη.. Τέλος το πρόβλημα αν σας ακούν η όχι ! , τώρα το PoC σας ενημερώνει αν σας ακούει η Ομάδα σας ! και φυσικά αν καλέσετε επιλογικά κάποιον δεν είναι δυνατόν πλέον να μην απαντήσει στο κουδούνισμα του τηλέφωνου του. Η επιλογικά κλήση κάποιου μπορεί να είναι και Dublex !! δηλαδή Μιλάτε και άκαυτε ταυτόχρονα και συνεχώς χωρίς πάτημα πλήκτρου (PTT). Τέλος η ανάγκη να χρειαστείτε ένα τεχνικό να σας πει αν το σύστημα σας έχει πρόβλημα , το PoC θα Τήλε – υποστηρίζεται άμεσα ! από το Τεχνικό μας τμήμα. Το PoC υποστηρίζει κλήσεις κινδύνου – ομάδας – συγκεκριμένου ατόμου – επιλογικές κλήσεις με κουδούνισμα – Γραπτά μηνύματα – Μαγνητοφωνήσεις των επικοινωνιών και επ΄ ακρόασης των . Το PoC υποστηρίζει πρωτόκολλα προστασίας του Ραδιοτηλεφώνου από κοπή με τηλε - εντολές KILL, STUN. Το PoC υποστηρίζει εντολές προσωπικού σε κίνδυνο με την διαδικασία τηλε ενεργοποίησης ακρόασης του περιβάλλοντος χώρου. Μπαταρία λιθίου Li-ion 3600 mAh , (ή Optional 4000 mAh) που παρέχει αυτονομία αναμονής 15-25 ώρες . Μικρό μέγεθος 115x54x30mm , στιβαρή και αδιάβροχη κατασκευή IP65 , με Εύχρηστο και κομψό σχεδιασμό και λειτουργική δυνατότητα -20 έως +50Co, και βαρος μολις 330gr με την μπαταρία και την Αντένα.

Το PoC παρέχει διαυγή και ισχυρό 1w ήχο στις επικοινωνίες σας . Η αλλαγή καναλιού και άλλες λειτουργίες ανακοινώνονται και με φωνή.
Η αλλαγή σε κάθε κανάλι , ανακοινώνεται με ανθρώπινη φωνή, που σας ενημερώνει σε πιο κανάλι βρίσκεστε.
Παράδοση σε περίπτωση εξάντλησης 5-10 ημέρες
Τελείωσε Ελάχιστη ποσότητα αγοράς  
298,31€+ΦΠΑ
-369,90€
POC-GSM KIRISUN W60 iPTT LCD PORTABLE RADIO
[cod0025632]
Φορητός πομποδέκτης GSM/GPS Kirisun W60 LCD POC WiFi Bluetooth (ΜΕ ΟΘΟΝΗ) ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Φορητός πομποδέκτης GSM/GPS Kirisun W60 LCD POC WiFi Bluetooth (ΜΕ ΟΘΟΝΗ) ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Το Σύστημα Ασύρματης Επικοινωνίας PoC (PTT over Cellular) είναι το κορυφαίο από πλευράς εμβέλειας και οικονομίας συχνοτήτων του Εθνικού Φάσματος, Σύστημα Ασύρματης Επικοινωνίας. Η περιορισμένη εμβέλεια, οι παρεμβολές από άλλα δίκτυα, οι συνακροάσεις και υποκλοπές συνομιλιών αποτελούν πια παρελθόν όπως παρελθόν είναι οι υψηλές οικονομικές επιβαρύνσεις για τα παρελκόμενα των και το κόστος των αδειών εγκατάστασης και χρήσης των.
Η νέα τεχνολογία PoC αξιοποιεί τα εθνικά και πανευρωπαϊκά δίκτυα κυψελωτής τηλεφωνίας καθώς και τους δορυφόρους του παγκοσμίου δικτύου GPS, προσφέροντας έτσι φθηνή, απόλυτα ασφαλή και αξιόπιστη επικοινωνία με εντοπισμό θέσης σε εθνικό και πανευρωπαϊκό επίπεδο. Με λίγα λόγια, το σύστημα PoC καθιστά εφικτή την συνομιλία μεταξύ οχημάτων, σταθμών βάσης ή χρηστών φορητών πομποδεκτών από και προς οποιοδήποτε σημείο της χώρας, αρκεί οι συνομιλητές να βρίσκονται σε σημεία όπου υπάρχει κάλυψη με 3G/4G ή και WiFi.
Το Σύστημα PoC λειτουργεί εκεί που τα υπόλοιπα Συστήματα και Πομποδέκτες δεν λειτουργούν!!.
Επίσης, οι πομποδέκτες τεχνολογίας PoC διαθέτουν την δυνατότητα της παρακολούθησης και του ακριβούς εντοπισμού μέσω GPS, της θέσης των χρηστών φορητών πομποδεκτών ή του στόλου των οχημάτων της επιχείρησης. Με την παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο και τις άμεσες ενημερώσεις των περιστατικών, το σύστημα PoC παρέχει όλες τις προϋποθέσεις της αποτελεσματικής και ασφαλούς ενημέρωσης των συνεργατών της επιχείρησης.
Tέλος, ένα σημαντικό πλεονέκτημα που διαθέτουν οι πομποδέκτες, είναι το button SOS, που επιτρέπει στο χρήστη του πομποδέκτη, πιέζοντας το να καλέσει σε βοήθεια τα άλλα μέλη της ομάδας, ενώ ταυτόχρονα στη οθόνη του Υπολογιστή του Σταθμού Βάσης, εμφανίζεται με ακρίβεια το σημείο του συμβάντος. Βασικά χαρακτηριστικά Συστήματος. Εθνική και διεθνής κάλυψη.
Πανελλαδική ή Πανευρωπαϊκή επικοινωνία, με την χρήση των Δικτύων 3G, 4G ή WiFi, οποιουδήποτε Παρόχου. Διαχείριση στόλου οχημάτων & φορητών πομποδεκτών.
Οι πομποδέκτες PoC επιτρέπουν την διαχείριση και παρακολούθηση μέσω του Σταθμού Βάσης, του στόλου των οχημάτων της επιχείρησης, καθώς και των φορητών πομποδεκτών, σε πραγματικό χρόνο. Κόστος απόκτησης και λειτουργίας Πομποδεκτών τεχνολογίας PoC.
Υπάρχουν δύο ειδών κόστη του Συστήματος επικοινωνίας PoC. • Κόστος συσκευής. Το εφάπαξ κόστος αγοράς του πομποδέκτη PoC.
• Κόστος κάρτας επικοινωνίας. Ετήσια συνδρομή της κάρτας sim OFA (OneForAll) Οι SIM κάρτες τύπου OFA προσφέρουν τα παρακατω 4 πλεονεκτήματα: 1. Eίναι σχεδιασμένες ώστε να επιλέγουν αυτόματα κάθε φορά, τον ισχυρότερο σε σήμα Πάροχο, έτσι ώστε να μη υπάρχει διακοπή στις συνομιλίες, είτε λειτουργείτε εντός της Ελλάδος (Cosmote-Vodafone- Wind) είτε πανευρωπαϊκά.
2. Εχουν μικρότερο μηνιαίο κόστος χρήσης σε σχέση με τους παρόχους Κινητής Τηλεφωνίας στην Ελλάδα ή την Ευρώπη.
3. Δεν εχουν κάποιο περιορισμό στην διάρκεια χρόνου ομιλίας, επικοινωνείτε συνεχως με τους συνεργάτες σας 24ωρες το 24ωρο.
4. Προσφέρουν ρυθμό ανανέωσης της γεωγραφικής θέσης του χρήστη με ελάχιστο χρόνο τα 6sec. Χαρακτηριστικά Built-in 3G/ GPS / WIFI / Bluetooth.
Monochrome LCD screen 160*128 pixels.
Private call /Group call/ All call/ emergency call/ dual call/alert call/text message/tone alert.
Remote upgrade saves operating expenses.
More accurate positioning: A-GPS (GPS with base-station assistance).
Support audio recording, downloading & playback.
Echo suppression guarantee clearer voices. Θα θέλατε με το πάτημα ενος μόνο πλήκτρου να επικοινωνήσετε άμεσα με ολους τους συνεργατες σας στην Ελλάδα ή την Ευρώπη, οπουδήποτε και αν βρίσκονται; Θα θέλατε να συνομιλείτε με τους συνεργάτες σας, που βρισκονται σε χώρους ή σε σημεία οπου κανένας αλλος πομποδέκτης δεν μπορεί να λειτουργήσει;

Θα θέλατε να εντοπίζετε την θέση των συνεργατών σας απο τον υπολογιστή σας, ή το κινητό σας τηλέφωνο; Θα θέλατε να ενημερώνεστε άμεσα σε περίπτωση κινδύνου ή επείγοντος συμβάντος που συνέβη σε καποιον συνεργάτη σας; Aν λέτε ΝΑΙ σε όλα, τότε ήρθε η στιγμή να αναβαθμίσετε την εταιρία σας και να προμηθευτείτε την νέα γενιά Ψηφιακών Ασύρματων Πομποδεκτών με Τεχνολογία Poc. Απόλυτη ασφάλεια συνομιλιών σε σχέση με τους παραδοσιακούς πομποδέκτες VHF - UHF.

Απεριόριστη εμβέλεια (Πανελλαδική, Πανευρωπαϊκή) χωρις να επηρεάζεται απο φυσικά εμπόδια, υπόγεια, ή έλλειψη οπτικής επαφής.

Δυνατός και κρυστάλλινος ήχος χωρίς παρεμβολές και παράσιτα.

Εντοπισμός & παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο της πορείας των οχημάτων σας ή των φορητών Π/Δ σε χάρτες Google.

Ενσωματωμένο μπουτόν κινδύνου (SOS button) που οταν πιεστεί θα υπάρξει άμεση ηχητική ειδοποίηση στους Π/Δ των υπολοίπων χρηστών.

O διαχειριστής του Συστήματος βλεπει το σημείο του συμβάντος στην οθόνη του υπολογιστή του.

Ελληνικές φωνητικές οδηγίες χρήσης και λειτουργίας των Π/Δ.

Ελάχιστο κόστος χρήσης συγκριτικά με τους πομποδέκτες TETRA.

Δεν απαιτείται άδεια κατοχής & χρήσης.
Παράδοση σε περίπτωση εξάντλησης 5-10 ημέρες
Τελείωσε Ελάχιστη ποσότητα αγοράς  
137,02€+ΦΠΑ
-169,90€
POC-GSM KIRISUN W65 iPTT PORTABLE RADIO
[cod0025633]
Φορητός πομποδέκτης POC GSM/GPS Kirisun W65 WiFi Bluetooth (ΧΩΡΙΣ ΟΘΟΝΗ) ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Φορητός πομποδέκτης POC GSM/GPS Kirisun W65 WiFi Bluetooth (ΧΩΡΙΣ ΟΘΟΝΗ) ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Το Σύστημα Ασύρματης Επικοινωνίας PoC (PTT over Cellular) είναι το κορυφαίο από πλευράς εμβέλειας και οικονομίας συχνοτήτων του Εθνικού Φάσματος, Σύστημα Ασύρματης Επικοινωνίας. Η περιορισμένη εμβέλεια, οι παρεμβολές από άλλα δίκτυα, οι συνακροάσεις και υποκλοπές συνομιλιών αποτελούν πια παρελθόν όπως παρελθόν είναι οι υψηλές οικονομικές επιβαρύνσεις για τα παρελκόμενα των και το κόστος των αδειών εγκατάστασης και χρήσης των.
Η νέα τεχνολογία PoC αξιοποιεί τα εθνικά και πανευρωπαϊκά δίκτυα κυψελωτής τηλεφωνίας καθώς και τους δορυφόρους του παγκοσμίου δικτύου GPS, προσφέροντας έτσι φθηνή, απόλυτα ασφαλή και αξιόπιστη επικοινωνία με εντοπισμό θέσης σε εθνικό και πανευρωπαϊκό επίπεδο.
Με λίγα λόγια, το σύστημα PoC καθιστά εφικτή την επικοινωνία και συνομιλία μεταξύ οχημάτων, σταθμών βάσης ή χρηστών φορητών πομποδεκτών σε εκ διαμέτρου αντίθετα σημεία της χώρας ή κρατών, αρκεί στη περιοχή όπου βρίσκονται να υπάρχει κάλυψη με 3G/ 4G ή και WiFi. Επίσης, οι πομποδέκτες τεχνολογίας PoC διαθέτουν την δυνατότητα της διαχείρισης, παρακολούθησης και του ακριβούς εντοπισμού μέσω GPS, της θέσης των χρηστών φορητών πομποδεκτών ή του στόλου των οχημάτων της επιχείρησης. Με την παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο και τις άμεσες ενημερώσεις των περιστατικών, το σύστημα PoC παρέχει όλες τις προϋποθέσεις της αποτελεσματικής και ασφαλούς ενημέρωσης των συνεργατών της επιχείρησης. Tέλος, ένα δεύτερο σημαντικότατο πλεονέκτημα που διαθέτουν οι πομποδέκτες, είναι το button SOS, που επιτρέπει στο χρήστη του πομποδέκτη, πιέζοντας το να καλέσει σε βοήθεια τα άλλα μέλη της ομάδας, ενώ ταυτόχρονα στη οθόνη του Υπολογιστή του Σταθμού Βάσης, εμφανίζεται με ακρίβεια το σημείο του συμβάντος. Βασικά χαρακτηριστικά Συστήματος. Εθνική και διεθνής κάλυψη.
Πανελλαδική ή Πανευρωπαϊκή επικοινωνία, με την χρήση των Δικτύων 3G, 4G ή WiFi, οποιουδήποτε Παρόχου. Διαχείριση στόλου οχημάτων & φορητών πομποδεκτών.
Οι πομποδέκτες PoC επιτρέπουν την διαχείριση και παρακολούθηση μέσω του Σταθμού Βάσης, του στόλου των οχημάτων της επιχείρησης, καθώς και των φορητών πομποδεκτών, σε πραγματικό χρόνο. Κόστος απόκτησης και λειτουργίας Πομποδεκτών τεχνολογίας PoC.
Υπάρχουν δύο ειδών κόστη του Συστήματος επικοινωνίας PoC. • Κόστος συσκευής. Το εφάπαξ κόστος αγοράς του πομποδέκτη PoC.
• Κόστος κάρτας επικοινωνίας. Ετήσια συνδρομή της κάρτας sim OFA (OneForAll) Οι SIM κάρτες τύπου OFA προσφέρουν τα παρακατω 4 πλεονεκτήματα: 1. Eίναι σχεδιασμένες ώστε να επιλέγουν αυτόματα κάθε φορά, τον ισχυρότερο σε σήμα Πάροχο, έτσι ώστε να μη υπάρχει διακοπή στις συνομιλίες, είτε λειτουργείτε εντός της Ελλάδος (Cosmote-Vodafone- Wind) είτε πανευρωπαϊκά.
2. Εχουν μικρότερο μηνιαίο κόστος χρήσης σε σχέση με τους παρόχους Κινητής Τηλεφωνίας στην Ελλάδα ή την Ευρώπη.
3. Δεν εχουν κάποιο περιορισμό στην διάρκεια χρόνου ομιλίας, επικοινωνείτε συνεχως με τους συνεργάτες σας 24ωρες το 24ωρο.
4. Προσφέρουν ρυθμό ανανέωσης της γεωγραφικής θέσης του χρήστη με ελάχιστο χρόνο τα 6sec. Χαρακτηριστικά Built-in 3G/ GPS / WIFI / Bluetooth.
Monochrome LCD screen 160*128 pixels.
Private call /Group call/ All call/ emergency call/ dual call/alert call/text message/tone alert.
Remote upgrade saves operating expenses.
More accurate positioning: A-GPS (GPS with base-station assistance).
Support audio recording, downloading & playback.
Echo suppression guarantee clearer voices. Το Σύστημα Ασύρματης Επικοινωνίας PoC (PTT over Cellular) είναι το κορυφαίο από πλευράς εμβέλειας και οικονομίας συχνοτήτων του Εθνικού Φάσματος, Σύστημα Ασύρματης Επικοινωνίας. Η περιορισμένη εμβέλεια, οι παρεμβολές από άλλα δίκτυα, οι συνακροάσεις και υποκλοπές συνομιλιών αποτελούν πια παρελθόν όπως παρελθόν είναι οι υψηλές οικονομικές επιβαρύνσεις για τα παρελκόμενα των και το κόστος των αδειών εγκατάστασης και χρήσης των.
Η νέα τεχνολογία PoC αξιοποιεί τα εθνικά και πανευρωπαϊκά δίκτυα κυψελωτής τηλεφωνίας καθώς και τους δορυφόρους του παγκοσμίου δικτύου GPS, προσφέροντας έτσι φθηνή, απόλυτα ασφαλή και αξιόπιστη επικοινωνία με εντοπισμό θέσης σε εθνικό και πανευρωπαϊκό επίπεδο. Με λίγα λόγια, το σύστημα PoC καθιστά εφικτή την συνομιλία μεταξύ οχημάτων, σταθμών βάσης ή χρηστών φορητών πομποδεκτών από και προς οποιοδήποτε σημείο της χώρας, αρκεί οι συνομιλητές να βρίσκονται σε σημεία όπου υπάρχει κάλυψη με 3G/4G ή και WiFi.
Το Σύστημα PoC λειτουργεί εκεί που τα υπόλοιπα Συστήματα και Πομποδέκτες δεν λειτουργούν!!.
Επίσης, οι πομποδέκτες τεχνολογίας PoC διαθέτουν την δυνατότητα της παρακολούθησης και του ακριβούς εντοπισμού μέσω GPS, της θέσης των χρηστών φορητών πομποδεκτών ή του στόλου των οχημάτων της επιχείρησης. Με την παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο και τις άμεσες ενημερώσεις των περιστατικών, το σύστημα PoC παρέχει όλες τις προϋποθέσεις της αποτελεσματικής και ασφαλούς ενημέρωσης των συνεργατών της επιχείρησης.
Tέλος, ένα σημαντικό πλεονέκτημα που διαθέτουν οι πομποδέκτες, είναι το button SOS, που επιτρέπει στο χρήστη του πομποδέκτη, πιέζοντας το να καλέσει σε βοήθεια τα άλλα μέλη της ομάδας, ενώ ταυτόχρονα στη οθόνη του Υπολογιστή του Σταθμού Βάσης, εμφανίζεται με ακρίβεια το σημείο του συμβάντος.
Με λίγα λόγια, το σύστημα PoC καθιστά εφικτή την επικοινωνία και συνομιλία μεταξύ οχημάτων, σταθμών βάσης ή χρηστών φορητών πομποδεκτών σε εκ διαμέτρου αντίθετα σημεία της χώρας ή κρατών, αρκεί στη περιοχή όπου βρίσκονται να υπάρχει κάλυψη με 3G/ 4G ή και WiFi. Επίσης, οι πομποδέκτες τεχνολογίας PoC διαθέτουν την δυνατότητα της διαχείρισης, παρακολούθησης και του ακριβούς εντοπισμού μέσω GPS, της θέσης των χρηστών φορητών πομποδεκτών ή του στόλου των οχημάτων της επιχείρησης. Με την παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο και τις άμεσες ενημερώσεις των περιστατικών, το σύστημα PoC παρέχει όλες τις προϋποθέσεις της αποτελεσματικής και ασφαλούς ενημέρωσης των συνεργατών της επιχείρησης. Tέλος, ένα δεύτερο σημαντικότατο πλεονέκτημα που διαθέτουν οι πομποδέκτες, είναι το button SOS, που επιτρέπει στο χρήστη του πομποδέκτη, πιέζοντας το να καλέσει σε βοήθεια τα άλλα μέλη της ομάδας, ενώ ταυτόχρονα στη οθόνη του Υπολογιστή του Σταθμού Βάσης, εμφανίζεται με ακρίβεια το σημείο του συμβάντος. Βασικά χαρακτηριστικά Συστήματος. Εθνική και διεθνής κάλυψη.
Πανελλαδική ή Πανευρωπαϊκή επικοινωνία, με την χρήση των Δικτύων 3G, 4G ή WiFi, οποιουδήποτε Παρόχου. Διαχείριση στόλου οχημάτων & φορητών πομποδεκτών.
Οι πομποδέκτες PoC επιτρέπουν την διαχείριση και παρακολούθηση μέσω του Σταθμού Βάσης, του στόλου των οχημάτων της επιχείρησης, καθώς και των φορητών πομποδεκτών, σε πραγματικό χρόνο. Κόστος απόκτησης και λειτουργίας Πομποδεκτών τεχνολογίας PoC.
Υπάρχουν δύο ειδών κόστη του Συστήματος επικοινωνίας PoC. • Κόστος συσκευής. Το εφάπαξ κόστος αγοράς του πομποδέκτη PoC.
• Κόστος κάρτας επικοινωνίας. Ετήσια συνδρομή της κάρτας sim OFA (OneForAll) Οι SIM κάρτες τύπου OFA προσφέρουν τα παρακατω 4 πλεονεκτήματα: 1. Eίναι σχεδιασμένες ώστε να επιλέγουν αυτόματα κάθε φορά, τον ισχυρότερο σε σήμα Πάροχο, έτσι ώστε να μη υπάρχει διακοπή στις συνομιλίες, είτε λειτουργείτε εντός της Ελλάδος (Cosmote-Vodafone- Wind) είτε πανευρωπαϊκά.
2. Εχουν μικρότερο μηνιαίο κόστος χρήσης σε σχέση με τους παρόχους Κινητής Τηλεφωνίας στην Ελλάδα ή την Ευρώπη.
3. Δεν εχουν κάποιο περιορισμό στην διάρκεια χρόνου ομιλίας, επικοινωνείτε συνεχως με τους συνεργάτες σας 24ωρες το 24ωρο.
4. Προσφέρουν ρυθμό ανανέωσης της γεωγραφικής θέσης του χρήστη με ελάχιστο χρόνο τα 6sec. Χαρακτηριστικά Built-in 3G/ GPS / WIFI / Bluetooth.
Monochrome LCD screen 160*128 pixels.
Private call /Group call/ All call/ emergency call/ dual call/alert call/text message/tone alert.
Remote upgrade saves operating expenses.
More accurate positioning: A-GPS (GPS with base-station assistance).
Support audio recording, downloading & playback.
Echo suppression guarantee clearer voices. Θα θέλατε με το πάτημα ενος μόνο πλήκτρου να επικοινωνήσετε άμεσα με ολους τους συνεργατες σας στην Ελλάδα ή την Ευρώπη, οπουδήποτε και αν βρίσκονται; Θα θέλατε να συνομιλείτε με τους συνεργάτες σας, που βρισκονται σε χώρους ή σε σημεία οπου κανένας αλλος πομποδέκτης δεν μπορεί να λειτουργήσει;

Θα θέλατε να εντοπίζετε την θέση των συνεργατών σας απο τον υπολογιστή σας, ή το κινητό σας τηλέφωνο; Θα θέλατε να ενημερώνεστε άμεσα σε περίπτωση κινδύνου ή επείγοντος συμβάντος που συνέβη σε καποιον συνεργάτη σας; Aν λέτε ΝΑΙ σε όλα, τότε ήρθε η στιγμή να αναβαθμίσετε την εταιρία σας και να προμηθευτείτε την νέα γενιά Ψηφιακών Ασύρματων Πομποδεκτών με Τεχνολογία Poc. Απόλυτη ασφάλεια συνομιλιών σε σχέση με τους παραδοσιακούς πομποδέκτες VHF - UHF.

Απεριόριστη εμβέλεια (Πανελλαδική, Πανευρωπαϊκή) χωρις να επηρεάζεται απο φυσικά εμπόδια, υπόγεια, ή έλλειψη οπτικής επαφής.

Δυνατός και κρυστάλλινος ήχος χωρίς παρεμβολές και παράσιτα.

Εντοπισμός & παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο της πορείας των οχημάτων σας ή των φορητών Π/Δ σε χάρτες Google.

Ενσωματωμένο μπουτόν κινδύνου (SOS button) που οταν πιεστεί θα υπάρξει άμεση ηχητική ειδοποίηση στους Π/Δ των υπολοίπων χρηστών.

O διαχειριστής του Συστήματος βλεπει το σημείο του συμβάντος στην οθόνη του υπολογιστή του.

Ελληνικές φωνητικές οδηγίες χρήσης και λειτουργίας των Π/Δ.

Ελάχιστο κόστος χρήσης συγκριτικά με τους πομποδέκτες TETRA.

Δεν απαιτείται άδεια κατοχής & χρήσης.
Παράδοση σε περίπτωση εξάντλησης 5-10 ημέρες
Τελείωσε Ελάχιστη ποσότητα αγοράς  
120,89€+ΦΠΑ
-149,90€
POC-HYTERA PNC 460 XRUGGED SMART DEVICE
[cod0034719]
Φορητός πομποδέκτης Hytera XRugged PNC460 Smart PoC GPS Global version Box

Φορητός πομποδέκτης Hytera XRugged PNC460 Smart PoC GPS Global version Box

Η έξυπνη συσκευή Hytera XRugged PNC460 έχει κατασκευαστεί για να βελτιώνει την αποδοτικότητα στο χώρο εργασίας σήμερα και αύριο. Διαθέτει δυνατότητες ραδιοφώνου smartphone και Push-To-Talk over Cellular (PoC), δίνοντας τη δυνατότητα στην ομάδα σας να συνδέεται και να συνεργάζεται πιο απρόσκοπτα στη δουλειά. Επιπλέον, το PNC460 είναι πραγματικά ανθεκτικό για να αντιμετωπίσει κάθε σκληρό περιβάλλον. Όπου υπάρχει σκληρή δουλειά, υπάρχει το PNC460.
Android 12 OS
Με το λειτουργικό σύστημα Android 12, το PNC460 προσφέρει τη γνώριμη εμπειρία και την ευκολία χρήσης που θέλουν οι επαγγελματίες. Το πιο σημαντικό, παρέχει μια ανοιχτή και περιεκτική πλατφόρμα για την εκτέλεση μιας μεγάλης ποικιλίας βασικών εφαρμογών, κάνοντας τις καθημερινές εργασίες ευκολότερες και ταχύτερες.
Εργαλειοθήκη που αναπτύχθηκε από την Hytera
Με τα ευέλικτα έτοιμα προς χρήση εργαλεία που έχει αναπτύξει η Hytera, όπως η μεγάλη σκάλα, το μετρητή θορύβου, το ντεγκραντέ, το υψόμετρο, το βαρέλι, το βηματόμετρο και το μοιρογνωμόνιο, το PNC460 σάς επιτρέπει να εργάζεστε αποτελεσματικά και χωρίς κόπο. Ως καλός βοηθός, το PNC460 σας βοηθά να εργάζεστε πιο αποτελεσματικά. Η εκπληκτική οθόνη 5 ιντσών σας προσφέρει άφθονο χώρο για να χρησιμοποιήσετε πολλές εφαρμογές στην εργασία. Επιπλέον, αυτή η οθόνη είναι ευανάγνωστη στο φως του ήλιου και αρκετά ευαίσθητη ώστε να αντιδρά στο άγγιγμα των χεριών με γάντια και των βρεγμένων δακτύλων.
Εξαιρετική Ανθεκτικότητα
Το PNC460 είναι ιδανικό για επαγγελματίες που εργάζονται στα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα. Έχει βαθμολογία IP68. Η συσκευή έχει σκληρά εξωτερικά και ενισχυμένα εξαρτήματα για να επιβιώσει από σκόνη, νερό, χιόνι, απότομες πτώσεις 1,5 μέτρου, ακραίες θερμοκρασίες (–20°C έως +60°C) και πολλά άλλα.
Επαγγελματικό ακουστικό σύστημα
Με τα ισχυρά ηχεία και τις εξελιγμένες τεχνολογίες ακύρωσης θορύβου, το PNC460 προσφέρει κρυστάλλινο ήχο σε οποιοδήποτε θορυβώδες περιβάλλον, όπως ηλεκτρικό πεδίο συντήρησης, θύρα και εργοστάσιο. Αυτός ο καλύτερος ήχος στην κατηγορία του υπόσχεται εμπειρία επικοινωνίας υψηλής ποιότητας σε οποιοδήποτε περιβάλλον εργασίας.
Push-to-Talk
Με την εφαρμογή Hytera HyTalk Pro, το PNC460 μπορεί να επικοινωνεί με ραδιόφωνα PDT, DMR ή TETRA μέσω του δικτύου 2G, 3G, LTE ή WLAN. Παρέχει άμεσες επικοινωνίες ένας προς έναν ή ένας προς την ομάδα οπουδήποτε στον κόσμο, μόλις πατήσετε το απτικό και μεγάλο πλήκτρο PTT. Αυτό διασφαλίζει τη ροή των πληροφοριών ανά πάσα στιγμή, ακόμη και στις πιο κρίσιμες περιστάσεις.
Εξωτερική κεραία
Σε αντίθεση με τα ραδιόφωνα με την ενσωματωμένη κεραία, το PNC460 συνοδεύεται από την εξωτερική κεραία που έχει 70% υψηλότερη ικανότητα RX. Έτσι, ακόμη και σε περιοχές με αδύναμη ισχύ σήματος, όπως βουνά ή υπόγεια γκαράζ, το PNC460 εξακολουθεί να μεταφέρει ακριβείς πληροφορίες χωρίς να λείπει καμία λέξη.
Ισχυρό σύστημα κάμερας
Το PNC460 έχει ισχυρές δυνατότητες φωτογραφίας, χάρη στην πίσω κάμερα 50 MP, την τεχνολογία HDR και τον αλγόριθμο σταθεροποίησης εικόνας. Μπορεί να τραβήξει καθαρές εικόνες και σταθερά ζωντανά βίντεο στο πεδίο και να τα τροφοδοτήσει στο κέντρο εντολών σε πραγματικό χρόνο μέσω του δικτύου LTE ή WLAN. Αυτό είναι πολύτιμο για τους διεκπεραιωτές να γνωρίζουν τι συνέβη, βελτιώνοντας σημαντικά τη συνεργασία και τα αποτελέσματα.
Ακριβής Τοποθέτηση
Χάρη στο ενσωματωμένο τσιπ GPS διπλής συχνότητας (L1+L5), το PNC460 παρέχει ακριβή τοποθεσία για τον αποστολέα σε πραγματικό χρόνο με βελτιωμένη ακρίβεια στα 2 μέτρα. Μάθετε πού βρίσκονται οι συσκευές σας. Κρατήστε το προσωπικό σας ασφαλές.
Παράδοση σε περίπτωση εξάντλησης 1-3 ημέρες
Τελείωσε Ελάχιστη ποσότητα αγοράς  
450,00€+ΦΠΑ
-558,00€
POC-HYTERA PNC360S WALKIE TALKIE CELLULAR WIFI
[cod0034318]
Φορητός πομποδέκτης (PoC) Hytera PNC360S Push-to-Talk μέσω Cellular 4G LTE WiFi Box

Φορητός πομποδέκτης (PoC) Hytera PNC360S Push-to-Talk μέσω Cellular 4G LTE WiFi Box

Φορητός πομποδέκτης (PoC) Hytera PNC360S απλοποιεί τον τρόπο επικοινωνίας με τους συμπαίκτες σας. Αυτό το ραδιόφωνο μπορεί να λειτουργήσει στο ευρέως διαθέσιμο δημόσιο δίκτυο για την παροχή άμεσων επικοινωνιών με το πάτημα ενός κουμπιού. Είναι η καλύτερη επιλογή για όσους ασχολούνται με σούπερ μάρκετ, ξενοδοχεία, logistics, βιομηχανικά πάρκα, αστική διαχείριση και διαχείριση ακινήτων και άλλα πολλα...
Περιλαμβάνει Λογισμικό Android 7, IOS, 2G/3G/4G/WIFI, συνδεσιμοτητα με ψηφιακά συστήματα DMR, Φίλτρα αποκοπής θορύβου, Φόρτιση μέσω USB TYPE-C, και ανταπτορα πρίζας 220V , εξοικονομηση ενέργεις, Ενσωματωμένος δέκτης GPS GLONAS, Αδιαβροχότητα IP67, παραμετροποιημένος και κατάλληλα προγραμματισμένος κατόπιν συννενοήσεως. Το πακέτο περιλαμβάνει τα εξής,
Πομποδέκτη (PNC360s) ΧΩΡΙΣ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ
Μπαταρια (LION 4000MAH )
Τροφοδοτικό 220V (1 καλώδιο USB/TYPE C) PS2030
Κλιπ ζώνης (BC08)
Ιμαντα στήριξης (R001)
Κιτ οδηγιών χρήσης
Εγγυηση 2 ετων Specifications
Frequency
GSM: 850/900/1800/1900
CDMA: BC0
WCDMA: B1/B3/B5/B8
TD-SCDMA: B34/B39
LTE TDD: B38/B39/B40/B41
LTE-FDD: B1/B3/B5/B7/B8/B20/B26/B28
Operating System
Dimensions (H x W x D)
Weight
Non-touch Screen Size
SIM Card
Positioning
External Interface
Battery
Charging Mode
Speaker Power
Operating Temperature
Storage Temperature
Ingress Protection
Drop-proof
Certiöcation
Android 7.0
104mm*54.6mm*26.5mm
About 190g (induding back clip)
1.77 inches
1 Nano-SIM
GPS/BeiDou/Glonass/Galileo/AGPS
USB Type-C port, 3.5 mm audio jack
4,000 mAh, detachable
USB Type-C
2 W (rated), 3 W (max)
-20°C to +60°C
-30°C to +70°C
IP67
1.2m
MIL-STD-810H,CE,FCC
IEC 61000-4-2,(ESD)± 12 kV (Air); ±8 kV (Contact)
Environment Standards
Certification Specifications
Non-touch Screen Resolution 160 x 128
General
BT (Bluetooth) BT4.1
WIFI (wireless communication) 2.4GHz, 802.11 b/g/n
European & Asian Areas Παροχη υπηρεσίας 6 μηνης λειτουργίας με δυνατότητα επικοινωνίας φωνής και μηνυμάτων.
ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται το κόστος κινητής τηλεφωνίας.
Η χρήση και προμήθεια των καρτών SIM είναι αποκλειστικά ευθύνη του χρήστη.
Το συγκεκριμένο πακέτο συνδρομής θα τιμολογείτα ξεχωριστά ανα συσκευη η ΑΦΜ χρηστη.
Ενδεικτικό μηνιαιο κόστος κινητής τηλεφωνίας είναι 7 ευρω.
Παράδοση σε περίπτωση εξάντλησης 1-3 ημέρες
Τελείωσε Ελάχιστη ποσότητα αγοράς  
161,29€+ΦΠΑ
-200,00€
POC-HYTERA PNC370 WALKIE TALKIE CELLULAR WIFI
[cod0034319]
Φορητός πομποδέκτης (PoC) Hytera PNC370 Push-to-Talk μέσω Cellular 4G LTE WiFi Box

Φορητός πομποδέκτης (PoC) Hytera PNC370 Push-to-Talk μέσω Cellular 4G LTE WiFi Box

Φορητός πομποδέκτης (PoC) Hytera PNC370 απλοποιεί τον τρόπο επικοινωνίας με τους συμπαίκτες σας. Αυτό το ραδιόφωνο μπορεί να λειτουργήσει στο ευρέως διαθέσιμο δημόσιο δίκτυο για την παροχή άμεσων επικοινωνιών με το πάτημα ενός κουμπιού. Είναι η καλύτερη επιλογή για όσους ασχολούνται με σούπερ μάρκετ, ξενοδοχεία, logistics, βιομηχανικά πάρκα, αστική διαχείριση και διαχείριση ακινήτων και άλλα πολλα...
Για βελτιωμένη παραγωγικότητα και αποτελεσματικότητα, πολλοί οργανισμοί υιοθετούν Push-To-Talk μέσω δικτύων 3G/4G/WiFi που παρέχουν άμεσες επικοινωνίες με μεγάλη κάλυψη και εθνική ή διεθνή συνδεσιμότητα. Περιλαμβάνει Λογισμικό Android 5.1 OS, 2G/3G/4G/WIFI, συνδεσιμοτητα με ψηφιακά συστήματα DMR, Φίλτρα αποκοπής θορύβου, Φόρτιση μέσω USB TYPE-C, και ανταπτορα πρίζας 220V , εξοικονομηση ενέργεις, Ενσωματωμένος δέκτης GPS, Αδιαβροχότητα IP55, παραμετροποιημένος και κατάλληλα προγραμματισμένος κατόπιν συννενοήσεως.
Το πακέτο περιλαμβάνει τα εξής,
Πομποδέκτη (PNC370)
Μπαταρια (LION 3100MAH (BL3101)
Τροφοδοτικό 220V (1 καλώδιο USB/TYPE C) PS2030
Κλιπ ζώνης (BC08)
Ιμαντα στήριξης (R001)
Κιτ οδηγιών χρήσης
Εγγυηση 2 ετων Specifications
Standards & Frequencies
LTE FDD LTE: B1/3/5/6/7/8
WCDMA B1
WLAN 2.4GHz, 802.11 b/g/n
Bluetooth BT 4.1
Positioning System GPS/BDS/GLONASS
Transceiver
Audio Power Output 1W (Rated) (Max: 2W)
Mic Dual Mic noise suppression
General Specifications
Dimensions (HxWxD) 121 x 55.5 x 24mm
Weight (with battery) 185g (with battery)
Operating System Android 5.1
Processor MSM8909, Quad-core, 1.1GHz
Memory
RAM: 512M
ROM: 4GB
SIM Card Micro SIM (12x15mm)
Display 2.0” 320x240
TFT/Non-touch
Port
Micro USB 2.0
2.5mm Audio Jack
Dock Charger interface
Operating Voltage 3.6V (Rated)
Battery 3100mAh (Li-ion)
Battery Life ≥18h (5-5-90 working Cycle
Environmental
Dust and Water Proof IP55 Standard
Shock & Vibration MIL-STD-810 G Standard
Drop Resistance 1.2m
ESD
IEC 61000-4-2
±8 kV (Contact)
±12kV (Air)
Operating Temperature -20°C ~ +60°C
Storage Temperature -30°C ~ +70°C
Συνδρομή 6 μηνη High Talk
Παροχη υπηρεσίας 6 μηνης λειτουργίας με δυνατότητα επικοινωνίας φωνής και μηνυμάτων.
ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται το κόστος κινητής τηλεφωνίας.
Η χρήση και προμήθεια των καρτών SIM είναι αποκλειστικά ευθύνη του χρήστη.
Το συγκεκριμένο πακέτο συνδρομής θα τιμολογείτα ξεχωριστά ανα συσκευη η ΑΦΜ χρηστη.
Ενδεικτικό μηνιαιο κόστος κινητής τηλεφωνίας είναι 7 ευρω.
Παράδοση σε περίπτωση εξάντλησης 5-10 ημέρες
Τελείωσε Ελάχιστη ποσότητα αγοράς  
213,71€+ΦΠΑ
-265,00€
POC-HYTERA PNC380 PRO WALKIE TALKIE CELLULAR WIFI
[cod0034320]
Φορητός πομποδέκτης (PoC) Hytera PNC380 PRO H B8 Push-to-Talk μέσω Cellular 4G LTE WiFi με πληκτρολόγιο Box

Φορητός πομποδέκτης (PoC) Hytera PNC380 PRO H B8 Push-to-Talk μέσω Cellular 4G LTE WiFi με πληκτρολόγιο Box

Φορητός πομποδέκτης (PoC) Το Hytera PNC380 POC Radio συνδυάζει εφαρμογές άμεσης επικοινωνίας και πολυμέσων σε μία μόνο συσκευή. Μέσω των δικτύων 2G, 3G, 4G και Wi-Fi, η συσκευή παρέχει πλούσιες υπηρεσίες δεδομένων πολυμέσων, συμπεριλαμβανομένης της μετάδοσης βίντεο 4G, της κοινής χρήσης τοποθεσίας και της ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων.
Για βελτιωμένη παραγωγικότητα και αποτελεσματικότητα, πολλοί οργανισμοί υιοθετούν Push-To-Talk μέσω δικτύων 3G/4G/WiFi που παρέχουν άμεσες επικοινωνίες με μεγάλη κάλυψη και εθνική ή διεθνή συνδεσιμότητα. Περιλαμβάνει Λογισμικό Android 5.1 OS, 2G/3G/4G/WIFI, συνδεσιμοτητα με ψηφιακά συστήματα DMR, Φίλτρα αποκοπής θορύβου, Φόρτιση μέσω USB TYPE-C, και ανταπτορα πρίζας 220V , εξοικονομηση ενέργεις, Ενσωματωμένος δέκτης GPS, Bluetooth, Αδιαβροχότητα IP67, παραμετροποιημένος και κατάλληλα προγραμματισμένος κατόπιν συννενοήσεως. Το πακέτο περιλαμβάνει τα εξής,
Πομποδέκτη (PNC380)
Μπαταρια (LION 4000MAH
Τροφοδοτικό 220V (1 καλώδιο USB/TYPE C) PS2030
Κλιπ ζώνης (BC08)
Λουράκι καρπού στήριξης
Φορτιστή οχηματος 12/24 με φις για αναπτήρα
Βάση στήριξης σε δίκυκλη μηχανή
Bluetooth Handsfree
Κιτ οδηγιών χρήσης
Εγγυηση 2 ετων PNC380 PoC Radio
Instant Communication
Unlimited Possibilities
• PTT services over 2G, 3G, 4G, or WLAN network
• Voice and video calls for higher productivity
and collaboration
• GPS/GLONASS/BDS/AGPS positioning
• IP67 rated to withstand harsh conditions
• Personnel safety enhanced by a dedicated emergency button Specifications
General
Configuration Basic Pro
Frequency Asia, Europe, Middle East, and Africa (B8):
GSM: 850/900/1800/1900 | CDMA: BCO | WCDMA: B1/B3/B5/B8
TD-SCDMA: B34/B39
TDD-LTE: B38/B39/B40/B41
FDD-LTE:B1/B3/B5/B7/B8/B18/B19/B20/B26/B27/B28
Screen size 2 inches
Screen resolution 320 x 240
Keypad Full keypad
Dimensions (H x W x D) 145.1mm x 60mm x 26.1mm
Weight 208g (with battery and antenna)
Ingress protection IP67
Drop resistance 1.2m
RAM 512MB 1GB
ROM 4GB 8GB
Extended memory Micro SD/TF card: maximum 32G
Battery 4000 mAh, battery life ≥ 24h (5-5-90 duty cycle), replaceable
Battery operating voltage 3.85V
Charging mode Micro USB 2.0 (5V/1.4 A) Micro USB 2.0 (5V/2A)
Data
WLAN 2.4 GHz and 5 GHz
BT BT 4.1
NFC – Supported
Positioning GPS/GLONASS/BDS/AGPS
Audio, video and image
Camera – 5MP rear camera
Flash – Supported
Video recording – 720 P (1280x720) 30 FPS
Video file format – MPEG-4 (.mp4), 3GPP (.3gp)
Video coding format – VP8, H.264 (BP/MP/HP), MPEG-4
(SP/ASP), H.263 (HEVC), H.265 (MP)
Image file format – JEPG (.jpg), PNG (.png)
Audio file format MPEG (.m4a), 3GpP (.3gp)
Certification
Certification CE/MIL-STD-810 G. Συνδρομή 6 μηνη High Talk
Παροχη υπηρεσίας 6 μηνης λειτουργίας με δυνατότητα επικοινωνίας φωνής και μηνυμάτων.
ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται το κόστος κινητής τηλεφωνίας.
Η χρήση και προμήθεια των καρτών SIM είναι αποκλειστικά ευθύνη του χρήστη.
Το συγκεκριμένο πακέτο συνδρομής θα τιμολογείτα ξεχωριστά ανα συσκευη η ΑΦΜ χρηστη.
Ενδεικτικό μηνιαίο κόστος κινητής τηλεφωνίας είναι 7 ευρω.
Παράδοση σε περίπτωση εξάντλησης 5-10 ημέρες
Τελείωσε Ελάχιστη ποσότητα αγοράς  
250,00€+ΦΠΑ
-310,00€
Βρέθηκαν 8 εγγραφές.Μετάβαση στη σελίδα:1

Aναζήτηση προϊόντος

Αναζήτηση βάσει μάρκας, μοντέλου, είδους, κωδικού κτλ
   

Προσθήκη στο καλάθι To καλάθι μου

Loading...

Είσοδος μελών

Username
Password
 

Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας (εισάγετε το email σας)
  

Newsletter


Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για να ενημερώνεστε για νέα προϊόντα, προσφορές ή ανακοινώσεις σχετικά με το χώρο της κινητής τηλεφωνίας!

Το email σας:
Επιθυμητή μορφή:
 

Positive SSL

Όροι χρήσης | Περί προστασίας προσωπικών δεδομένων | Αποστολές και επιστροφές | Ασφάλεια συναλλαγών To top
2006 © PDS Electronics. All Rights Reserved. Developed by TotalWeb | 2024-04-19 15:43:01.2045654 -07:00