Home
  Γνήσια αξεσουάρ & ανταλλακτικά κινητής τηλεφωνίας!

Κατηγορίες προϊόντων

Computer, Notebook, PC, PDA Apple (Parts + Accesories) Bluetooth ,GPS, Carkit, Drones Bluetooth Car kit (Φορητά)
Bluetooth GPS Navigator
Bluetooth Handsfree
Bluetooth Headset
Bluetooth Speaker Ακουστικά Φορητά
Carkit (Σταθερά)
Drones Ιπτάμενα μηχανήματα
GPS Tracker Χάρτες και συστήματα πλοηγήσεως
Usb Wirelles Data Transfer Dongle
Βάσεις στήριξεις Holder
Προιόντα Bluetooth Gagdet
Handsfree, Ακουστικά κεφαλής Tablet Ανταλλακτικά Κινητών, Spare Repair Parts Διάφορα Προιόντα Εργαλεία Service Θήκες κινητών Καλώδια Cables Κάρτες μνήμης, Flash Stick Αποθηκευτικά Μέσα Κινητή τηλεφωνία, Sim, Dummy Μπαταρίες Battery Συσκευές ULTRASONIC, Υγρά Συστήματα Ασφαλείας Τηλεπικοινωνίες, Ασύρματα, FCT Φορτιστές Κινητών Charger Οικιακές συσκευές


-

-

-
Special offers!
Δυνατοτητα αποστολης με την BOXNOW επικοινωνηστε μαζι μας 2109566401 (ΕΩΣ 60X45X17CM) MEDIUM

Αφορα δεματα με διαστασεις εως 60Χ45Χ16 εκατοστα και 3 κιλα βαρος. Ενημέρωση: Nα αποφεύγετε α...

DELIVERY-BOXNOW (SIZE: 60X45X17CM) MEDIUM
3,23€+ΦΠΑ
-4,01€
Δυνατοτητα αποστολης με την BOXNOW επικοινωνηστε μαζι μας 2109566401 (ΕΩΣ 60X45X36CM) BIG

Αφορα δεματα με διαστασεις εως 60Χ45Χ36 εκατοστα και 5 κιλα βαρος. Ενημέρωση: Nα αποφεύγετε αυστηρά...

DELIVERY-BOXNOW (SIZE: 60X45X36CM) BIG
6,45€+ΦΠΑ
-8,00€
Δυνατοτητα αποστολης με την BOXNOW επικοινωνηστε μαζι μας 2109566401 (ΕΩΣ 60X45X08CM) SMALL

Αφορα δεματα με διαστασεις εως 60Χ45Χ8 εκατοστα και 1 κιλα βαρος. Ενημέρωση: Nα αποφεύγετε αυστηρά τ...

DELIVERY-BOXNOW (SIZE: 60X45X8CM) SMALL
1,61€+ΦΠΑ
-2,00€
Βρίσκεστε εδώ: Home » Bluetooth ,GPS, Carkit, Drones » Bluetooth Handsfree

Bluetooth Handsfree

Φίλτρο αναζήτησης (Bluetooth Handsfree )

Κατασκευαστής:
Περιγραφή:
Βρέθηκαν 149 εγγραφές.Μετάβαση στη σελίδα:1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8
Κωδικός Εικόνα Περιγραφή Τιμή μον.
BLUETOOTH-XIAOMI Mi TRUE WIRELESS 2 BASIC WHITE
[cod0028574]
Ασύρματο ακουστικό Bluetooth Xiaomi Mi True Wireless 2 Basic Λευκό

Ασύρματο ακουστικό Bluetooth Xiaomi Mi True Wireless 2 Basic Λευκό

Έως και 20 ώρες συνολικής διάρκειας ζωής μπαταρίας, διπλό μικρόφωνο ENC, δυνατότητα αυτόματης σύνδεσης, εξυπνη λειτουργία ανίχνευσης αυτιού και δυναμικοί οδηγοί 14,2mm.
Νιώσε το ρυθμό όλη την ημέρα: με διάρκεια μπαταρίας που μπορεί να φτάσει μέχρι και τις 20 ώρες* (σε συνδυασμό με τη θήκη φόρτισης), τα Mi True Wireless Earphones 2 Basic θα σε «συντροφεύουν» όλη τη μέρα! Η ύπαρξη διπλών μικροφώνων, ελαχιστοποιεί τους θορύβους κατά τη διάρκεια της κλήσης, παρέχοντας τη δυνατότητα για επικοινωνία χωρίς διακοπές. Παράλληλα, τα Mi True Wireless Earphones 2 Basic διαθέτουν το MIUI Global UI. Μόλις ανοίξεις τη θήκη φόρτισης, στο smartphone σου εμφανίζεται ένα αναδυόμενο παράθυρο για άμεση σύνδεση με τα ακουστικά σου (ισχύει για συγκεκριμένα μοντέλα Xiaomi). Πλέον, η παύση και έναρξη της μουσικής, η απόρριψη ή η απάντηση μιας κλήσης γίνονται με ένα διπλό άγγιγμα στα ακουστικά, ενώ όλες οι λειτουργίες πραγματοποιούνται διαισθητικά, κάνοντας τον έλεγχο του smartphone εξαιρετικά απλό!
Χάρη στον έλεγχο κατανάλωσης ισχύος του νέου τσιπ, τα ακουστικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για περίπου 5 ώρες με μία πλήρη φόρτιση και 20 ώρες σε συνδυασμό με μια θήκη φόρτισης. Η αντοχή της μπαταρίας σού επιτρέπει να ακούς μουσική όλη την ημέρα (όταν τα ακουστικά είναι πλήρως φορτισμένα και η ένταση μετατρέπεται σε 50% (smartphone), μπορούν να χρησιμοποιηθούν έως και 5 ώρες. Όταν τα ακουστικά και η θήκη φόρτισης είναι πλήρως φορτισμένα, η μουσική μπορεί να αναπαραχθεί συνεχώς για περίπου 20 ώρες).
Κάθε ακουστικό είναι εξοπλισμένο με δύο ενσωματωμένα μικρόφωνα υψηλής ευαισθησίας, τα οποία χρησιμοποιούν τεχνολογία beamforming για την εξάλειψη του θορύβου στο παρασκήνιο κατά τις κλήσεις, επιτρέποντας στον άλλο χρήστη να αε ακούει καθαρά, ακόμη και σε θορυβώδη περιβάλλοντα.
Τα Mi True Wireless Earphones 2 Basic διαθέτουν το περιβάλλον χρήστη MIUI Global. Όταν ανοίξει η θήκη φόρτισης, εμφανίζεται μια διεπαφή για σύνδεση ακουστικών. Μετά τη σύνδεση, τα ακουστικά μπορούν να λειτουργούν εύκολα από το τηλέφωνό σου και μπορείς να δεις τα επίπεδα μπαταρίας των ακουστικών και τη θήκη φόρτισης (η πρώτη σύνδεση πρέπει να ολοκληρωθεί χειροκίνητα στις ρυθμίσεις Bluetooth του smartphone σου. Η λειτουργία Bluetooth της συσκευής πρέπει να είναι ενεργοποιημένη κανονικά για να δημιουργηθεί μια αυτόματη σύνδεση).
Πραγματικά ασύρματο σχέδιο, χωρίς περιορισμούς. Μπορείς να πάρεις είτε το αριστερό είτε το δεξί ακουστικό, όπως εσύ επιθυμείς, εναλλάσσοντας με ευελιξία τη λειτουργία μονής και διπλής αυτιά Η λειτουργία διπλού αυτιού παρέχει ασύρματο ήχο διαστάσεων, ενώ η χρήση ενός αυτιού προσφέρει μια πιο ελεύθερη εμπειρία.
Το δυναμικό πρόγραμμα οδήγησης με σύνθετο διάφραγμα μεγέθους 14,2mm χρησιμοποιείται για να κάνει τον ήχο πιο γεμάτο και πιο πλούσιο με μια πιο φυσική αίσθηση, αποκαθιστώντας πιο πραγματική υφή και λεπτομέρειες. Ταυτόχρονα, υποστηρίζεται η τεχνολογία κωδικοποιητή ήχου AAC για τη βελτίωση της ποιότητας και της εμπειρίας ήχου, παρέχοντας στους χρήστες καθαρό ήχο.
Ο σχεδιασμός του μισού αυτιού ταιριάζει άνετα στο κανάλι του αυτιού για περισσότερη άνεση και σταθερότητα μέσα και έξω. Ένα μεμονωμένο ακουστικό ζυγίζει μόνο 4,7 γραμμάρια. Το συμπαγές και ελαφρύ σώμα διευκολύνει τη φθορά και μειώνει σημαντικά την κόπωση που προκαλείται από την παρατεταμένη φθορά.
Έλεγξε εύκολα και γρήγορα τα ακουστικά σου, χωρίς να καταφύγεις στην οθόνη του smartphone σου. Άγγιξε οποιαδήποτε θέση εντός του τμήματος των ακουστικών όπως υποδεικνύεται (το πάνω, το μεσαίο και το κάτω μέρος της εικόνας) για να εκτελέσεις την επιθυμητή εργασία. Λειτουργίες όπως αναπαραγωγή / παύση μουσικής, απάντηση / τερματισμός κλήσης, αφύπνιση του βοηθού φωνής μπορούν να εκτελεστούν απλώς με διπλό πάτημα των ακουστικών.
Το λογισμικό και το υλικό βελτιστοποιούνται σε βάθος με μια νέα αρχιτεκτονική. Τα αριστερά και τα δεξιά ακουστικά συνδέονται ταυτόχρονα και το ηχητικό σήμα μεταδίδεται ταυτόχρονα στα ακουστικά. Η σταθερότητα κατά των παρεμβολών έχει βελτιωθεί και η καθυστέρηση του ήχου έχει μειωθεί αποτελεσματικά (η τεχνολογία μετάδοσης συγχρονισμού δεν επηρεάζεται από τσιπ κινητής τηλεφωνίας και είναι συμβατή με συστήματα Android και iOS).
* Οι συγκεκριμένοι χρόνοι χρήσης ενδέχεται να διαφέρουν, ανάλογα με τις συνθήκες χρήσης.
Παράδοση σε περίπτωση εξάντλησης 5-10 ημέρες
Τελείωσε Ελάχιστη ποσότητα αγοράς  
32,18€+ΦΠΑ
-39,90€
BLUETOOTH-XIAOMI TRULY WIRELESS 2s WHITE BOX
[cod0028609]
Ασύρματο ακουστικό Bluetooth Xiaomi Truly Wireless 2s Basic White Λευκό Bulk

Ασύρματο ακουστικό Bluetooth Xiaomi Truly Wireless 2s Basic White Λευκό Bulk

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Χρόνος Αναμονής (h)
24
Χρόνος Ομιλίας (h)
5
Αριθμός Ακουστικών
Διπλό
Αυτονομία (h)
5h
Multipoint
Δεν Διαθέτει
Έκδοση Bluetooth
V5.0
Βάρος
52g
Χρώμα
Λευκό
Εγγύηση Προμηθευτή
2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή
https://www.xiaomi-greece.gr/
Παράδοση σε περίπτωση εξάντλησης 5-10 ημέρες
Τελείωσε Ελάχιστη ποσότητα αγοράς  
68,55€+ΦΠΑ
-85,00€
BLUETOOTH-XO BE15 EARHOOK WIRELESS BLACK
[cod0031185]
Ασύρματα ακουστικά Bluetooth XO BE15 v5.0 Black σε μαύρο χρώμα αυτιού μεγάλη αυτονομία.

Ασύρματα ακουστικά Bluetooth XO BE15 v5.0 Black σε μαύρο χρώμα αυτιού μεγάλη αυτονομία.

Ασύρματα ακουστικά Bluetooth XO BE15 v5.0 Black. - Τάση φόρτισης DC 5V - 500 mA micro USB - Υποστηριζόμενα προφίλ bluetooth: A2DP, HFP, HSP - Χρόνος φόρτισης: 1 ώρα - Χρόνος ομιλίας: 6 ώρες - Χρόνος ακρόασης μουσικής: 6 ώρες - Χωρητικότητα μπαταρίας: 3,7V / 120 mAh - Απόκριση συχνότητας: 20 Hz - 20 KHz - Ευαισθησία: 85 dB - Εύρος Bluetooth: 10 m
Παράδοση σε περίπτωση εξάντλησης 7-15 ημέρες
Τελείωσε Ελάχιστη ποσότητα αγοράς  
15,24€+ΦΠΑ
-18,90€
BLUETOOTH-XO BE19 EARHOOK WIRELESS BLACK
[cod0031221]
Ασύρματα ακουστικά Bluetooth XO BE19 v5.0 Black Earphone σε μαύρο χρώμα αυτιού μεγάλη αυτονομία.

Ασύρματα ακουστικά Bluetooth XO BE19 v5.0 Black Earphone σε μαύρο χρώμα αυτιού μεγάλη αυτονομία.

Packages type=box
Colour=black
Producer=XO
Charging time=1,00
Battery operating time=12,00
Accumulator capacity=150,00 mAh
Frequency range=20 - 20 000 Hz Packages type box
Colour black
Producer XO
Charging time 1,00
Battery operating time 12,00
Accumulator capacity 150,00
Frequency range 20 - 20 000 Hz
Warranty 12 month
Μικρή διαθεσιμότητα Ελάχιστη ποσότητα αγοράς  
13,63€+ΦΠΑ
-16,90€
BLUETOOTH-XO BE2 TW HANDSET EARBUD WHITE
[cod0034727]
Ασύρματο ακουστικό Bluetooth XO BE2 V5.0 Earbud TW Mono White σε λευκό χρώμα (ΒΟΧ)

Ασύρματο ακουστικό Bluetooth XO BE2 V5.0 Earbud TW Mono White σε λευκό χρώμα (ΒΟΧ)

Το XO BE2 είναι earbud bluetooth ακουστικό που συνδέεται με κάθε συσκευή που διαθέτει bluetooth. Συνοδεύεται από θήκη μεταφοράς και φόρτισης του ακουστικού. Τα ακουστικά Bluetooth έχουν πολλά οφέλη για τους χρήστες τους, συμπεριλαμβανομένων των εξής: 1. Ελευθερία κίνησης: Μπορείτε να κινηθείτε ελεύθερα χωρίς να πρέπει να κρατάτε το τηλέφωνο σας στο χέρι, πράγμα που σας επιτρέπει να εργάζεστε, να αθλείστε καθώς και να κάνετε άλλες δραστηριότητες ή ακόμη και να οδηγείτε ενώ είστε σε κλήση. 2. Ευκολία στη χρήση: Η σύνδεση των ακουστικών Bluetooth με τη συσκευή σας είναι πολύ απλή και γρήγορη. Απλά ενεργοποιήστε τη συσκευή Bluetooth στη συσκευή σας και συνδέστε τις ακουστικά σας. Επιπλέον, τα περισσότερα ακουστικά Bluetooth διαθέτουν κουμπιά ελέγχου στο ίδιο το ακουστικό, που επιτρέπουν στον χρήστη να ελέγχει τη μουσική του ή να απαντά σε κλήσεις χωρίς να χρειάζεται να αγγίξει τη συσκευή του. 3. Εξοικονόμηση χρόνου: Με το Bluetooth handsfree, μπορείτε να πραγματοποιείτε πολλές δραστηριότητες χωρίς να χρειάζεται να διακόψετε την κλήση σας, επιτρέποντάς σας να είστε πιο παραγωγικοί. 4. Μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας: Τα ακουστικά Bluetooth συνήθως διαθέτουν ενσωματωμένη μπαταρία, η οποία μπορεί να παρέχει έως και μερικές ώρες συνεχούς χρήσης με μία μόνο φόρτιση. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το να πρέπει να φορτίζετε τις ακουστικά σας συχνά. Παραγωγός XO
Χρόνος φόρτισης 1,50
Χρόνος λειτουργίας στην μπαταρία 3.00
Bluetooth
Bluetooth έκδοση 5.0
Το σετ περιλαμβάνει κουτιά φόρτισης
Το κιτ περιλαμβάνει ακουστικό Bluetooth
Τύπος ασύρματων ακουστικών
Μπαταρίες και ακουστικά 30 mAh το καθένα
Μπαταρίες 200 mAh Κουτί φόρτισης
Μικρή διαθεσιμότητα Ελάχιστη ποσότητα αγοράς  
13,63€+ΦΠΑ
-16,90€
BLUETOOTH-XO BE21 MONO CABLE CLIP V5.0 BLACK
[cod0032122]
Ασύρματο ακουστικό Bluetooth XO BE21 BT V5.0 Mono clip Black με μονοφωνικό καλώδιο με  μηχανισμό cable σε μαύρο χρώμα clip (ΒΟΧ)

Ασύρματο ακουστικό Bluetooth XO BE21 BT V5.0 Mono clip Black με μονοφωνικό καλώδιο με μηχανισμό cable σε μαύρο χρώμα clip (ΒΟΧ)

Τσιπ: Jerry JL6976D
■ Μπαταρία: 501515 3,7v 70mAH μπαταρία λιθίου πολυμερούς
■Λειτουργίες: πραγματοποίηση και λήψη κλήσεων, ακρόαση τραγουδιών, επανάληψη κλήσης, ερώτηση στα Αγγλικά, αλλαγή του μηχανήματος σε δόνηση δύο φορές και δόνηση για απάντηση σε εισερχόμενες κλήσεις
■Υλικό: ABS
■Χρόνος μουσικής/ομιλίας: 5-8 ώρες
■ Χρόνος αναμονής: 200 ώρες
■ Χρόνος φόρτισης: 60 λεπτά
■ Απόσταση εργασίας: περίπου 7 μέτρα οπτικό πεδίο
■Υποστήριξη προφίλ Bluetooth: Hands Free 1.6 Headset 1.1, A2DP 1.2, AVRCP 1.5. Μονοφωνικά ακουστικά Bluetooth
Παράδοση σε περίπτωση εξάντλησης 1-3 ημέρες
Τελείωσε Ελάχιστη ποσότητα αγοράς  
16,05€+ΦΠΑ
-19,90€
BLUETOOTH-XO BE27 MONO CLIP ON TWS V5.0 WHITE
[cod0032123]
Ασύρματο ακουστικό Bluetooth XO BE27 CLIP ON Mono BT V5.0 TWS White σε λευκό χρώμα (ΒΟΧ)

Ασύρματο ακουστικό Bluetooth XO BE27 CLIP ON Mono BT V5.0 TWS White σε λευκό χρώμα (ΒΟΧ)

Νέα λύση Bluetooth 5.0, Jerry 6976D Bluetooth
■Πραγματική απόσταση Bluetooth <10 μέτρα
■Καλύτερη απόσταση ομιλίας <10μ
■Μέγιστη ισχύς ακουστικών 10mW
■Τύπος ενισχυτή ακουστικών: ενσωματωμένο τσιπ
■Λόγος σήματος ήχου προς θόρυβο: S/N ≥90dB
■Απόκριση συχνότητας: 50Hz~20KHz
■Μονάδα ηχείων: 10mm, χάλκινος δακτύλιος 32R
■Ενσωματωμένη μπαταρία: Μπαταρία λιθίου: Ακουστικά: 3,7V / 35mAh Βάση φόρτισης: 3,7V / 250mAh
■Χρόνος μουσικής: περίπου 5 ώρες (80% ένταση)
■Χρόνος ομιλίας: περίπου 5 ώρες (80% ένταση)
■Χρόνος αναμονής: 780 ώρες
■Πρότυπο εισόδου φόρτισης: Micro DC5V, 1000mA
■Χρόνος φόρτισης: ακουστικό: περίπου 0,5 ώρα. κουτί φόρτισης: περίπου 1 ώρα
■Διάρκεια κύκλου μπαταρίας Η χωρητικότητα μετά από κύκλους φόρτισης και εκφόρτισης ≥ 300 φορές είναι 80% της αρχικής χωρητικότητας
Σύστημα καναλιών: στερεοφωνικό
■Συχνότητα λειτουργίας Bluetooth: 2,402 GHz-2,480 GHz
■Ευαισθησία λήψης: -91 dBm
■Υποστήριξη Υποστήριξη πρωτοκόλλου Bluetooth
Hands Free 1.6 Headset 1.1 A2DP 1.2 AVRCP 1.5
Ενεργητική και παθητική: ενεργητική
■Μέγεθος: Μέγεθος κουτιού φόρτισης: 50*23*20mm
Μέγεθος ακουστικών: 40*15*15mm
■Βάρος: 20g
■Κύριο υλικό: ABS
Παράδοση σε περίπτωση εξάντλησης Άμεσα διαθέσιμο
Τελείωσε Ελάχιστη ποσότητα αγοράς  
16,05€+ΦΠΑ
-19,90€
BLUETOOTH-XO BE29 STEREO CABLE CLIP V5.0 BLACK
[cod0032121]
Ασύρματο ακουστικό Clip Bluetooth XO BE29 BT V5.0 Stereo Black με στερεοφωνικό καλώδιο Clip cable σε μαύρο χρώμα headset clip (ΒΟΧ)

Ασύρματο ακουστικό Clip Bluetooth XO BE29 BT V5.0 Stereo Black με στερεοφωνικό καλώδιο Clip cable σε μαύρο χρώμα headset clip (ΒΟΧ)

■Έκδοση Bluetooth: BluetoothV5.0 BK3266
■Λειτουργία: Μετατροπέας Bluetooth
■Διασύνδεση: Plug 3,5 Audio θηλυκή υποδοχή ήχου
■Πραγματική απόσταση bluetooth: ≥10 μέτρα (χωρίς εμπόδια)
■Πρωτόκολλο Bluetooth: HSP-V1.2 HFP-V1.7 A2DP-V1.3 AVRCP-V1.6
■Συχνότητα λειτουργίας Bluetooth: 2402MHZ~2480MHZ
■Χωρητικότητα μπαταρίας: μπαταρία ιόντων λιθίου πολυμερούς 3,7V/140mAh + συνηθισμένη πλακέτα προστασίας
■. Χρόνος μουσικής: περίπου 10 ώρες (100% ένταση)
Χρόνος ομιλίας: περίπου 9 ώρες (90% ένταση)
Χρόνος φόρτισης: περίπου 2 ώρες
■Μικρόφωνο: ECM, πυκνωτικό μικρόφωνο, -38±3dB (0dB=1V/Pa), τάση λειτουργίας: 1,5-10V Κατεύθυνση: πανκατευθυντική, μέγεθος: φ4*1,5MM
■Φόρτιση USB: Micro USB, DC5V, 500mA
■Χρώμα: μαύρο
■Μέγεθος: 18*40*39. Βάρος: 14±23g
Παράδοση σε περίπτωση εξάντλησης Έλειψη
Τελείωσε Ελάχιστη ποσότητα αγοράς  
19,27€+ΦΠΑ
-23,89€
BLUETOOTH-XO BE4 HEADSET MONO BLACK
[cod0027938]
Ασύρματο ακουστικό Bluetooth XO BE4 Headset Black μαύρο BOX

Ασύρματο ακουστικό Bluetooth XO BE4 Headset Black μαύρο BOX

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ BLUETOOTH: v4.2
Βάρος: 7g
ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ: 150 ώρες
ΧΡΟΝΟΣ ΟΜΙΛΗΣΗΣ: 4 ώρες
ΧΡΟΝΟΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ: 2 ώρες
ΕΜΒΕΛΕΙΑ: 10 μ
ΠΡΟΦΙΛ BLUETOOTH: A2DP, HSP, HFP, AVRCP
Frequency range: 2.402G-2.48G Version
Battery: 3,7 V/70 mAh
Μικρή διαθεσιμότητα Ελάχιστη ποσότητα αγοράς  
7,18€+ΦΠΑ
-8,90€
BLUETOOTH-XO Q3 PODS TWS EARBUD HEADSET
[cod0034810]
Ασύρματα ακουστικά Bluetooth XO Q3 Pods V5.3 Earbud TWS Earphones stereo White σε λευκό χρώμα (ΒΟΧ)

Ασύρματα ακουστικά Bluetooth XO Q3 Pods V5.3 Earbud TWS Earphones stereo White σε λευκό χρώμα (ΒΟΧ)

Τα ασύρματα ακουστικά TWS XO Q3 White είναι μια μοναδική συσκευή που σας βοηθά να ακούτε κομμάτια σε άνετο επίπεδο ήχου χωρίς να ενοχλείτε τους άλλους. Όπου κι αν βρίσκεστε: στο πάρκο για τρέξιμο, στα μέσα μαζικής μεταφοράς ή στο γραφείο, το μίνι ηχοσύστημα θα σας βοηθήσει να περάσετε ενδιαφέροντα και να μην βαρεθείτε τις καθημερινές δραστηριότητες.
Τα ακουστικά XO Q3 TWS με μικρόφωνο είναι προικισμένα με εξαιρετικό ήχο χωρίς κρίσιμη παραμόρφωση, επομένως θα είναι ένας εξαιρετικός σύντροφος για όλους.
Τα στοιχεία αυτιού των ακουστικών είναι κατασκευασμένα σε πρακτικό, εργονομικό σχήμα που εξασφαλίζει άνετη εφαρμογή στους ακουστικούς πόρους, κατασκευασμένα από ανθεκτικό πλαστικό με γυαλιστερή επιφάνεια που τονίζει μια ελκυστική εμφάνιση.
Η σταθερή ασύρματη σύνδεση του ακουστικού με την πηγή ήχου εγγυάται μια σύγχρονη μονάδα Bluetooth V5.3, η ενεργειακή απόδοση της οποίας επιτρέπει να λειτουργεί συνεχώς για 4 ώρες σε λειτουργία αναπαραγωγής από ενσωματωμένες μπαταρίες χωρητικότητας 35 mAh.
Το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με έλεγχο αφής και εξαιρετικό μικρόφωνο που μεταδίδει ρεαλιστικά την ομιλία.
Η θήκη φόρτισης ακουστικών έχει συμπαγείς διαστάσεις, στρογγυλεμένες άκρες και ευχάριστη στην αφή επιφάνεια, εξοπλισμένη με μπαταρία 280 mAh. Χαρακτηριστικά:
Μάρκα: XO
Τύπος ακουστικών: True Wireless Stereo
Χαρακτηριστικά: Συμβατότητα Android, συμβατότητα Apple.
Τύπος σύνδεσης: ασύρματη
Μικρόφωνο: ενσωματωμένο
Έκδοση Bluetooth: V5.3
Κύριο τσιπ Bluetooth: Jerry AD6973D4
Μπαταρία: Χωρητικότητα χώρου φόρτισης: 3,7 V, 280 mAh;
Χωρητικότητα μπαταρίας ακουστικών: 3,7 V, 35 mAh x 2
Χρόνος πλήρους φόρτισης: περίπου 1 ώρα.
Χρόνος ομιλίας: περίπου 4 ώρες.
Χρόνος μουσικής: 80% ένταση: περίπου 4,5 ώρες.
Χρόνος αναμονής: Μετά την πλήρη φόρτιση, ο χρόνος αναμονής είναι περίπου 3-6 μήνες.
Υποστηριζόμενο πρωτόκολλο Bluetooth: HFP HSP A2DP AVRCP
Λειτουργία: αναπαραγωγή/παύση προηγούμενου τραγουδιού, απάντηση στο επόμενο τραγούδι, τερματισμός κλήσης, απόρριψη κλήσης, φωνητικός βοηθός, αναγνώριση στο αυτί, ασύρματη φόρτιση.
Μέγεθος: 45 x 60,5 x 21,7 mm
Βάρος: 51,5 g
Υλικό: πλαστικό ABS
Πλήρες σετ: Καλώδιο φόρτισης Lightning.
Ασπρο χρώμα.
Παράδοση σε περίπτωση εξάντλησης 1-3 ημέρες
Τελείωσε Ελάχιστη ποσότητα αγοράς  
13,63€+ΦΠΑ
-16,90€
BLUETOOTH-XO X4 TWS WHITE STEREO BOX
[cod0032940]
Ασύρματο ακουστικό Bluetooth XO-04 TWS White stereo Box

Ασύρματο ακουστικό Bluetooth XO-04 TWS White stereo Box

Bluetooth: Bluetooth: 5.0 Jerry Εύρος επικοινωνίας: 10M Μερικές κλήσεις: Ναι Εναλλαγή κύριου και δευτερεύοντος αυτιού: Ναι Ανοιξιάτικο παράθυρο: υποστήριξη ανοίγματος αναδυόμενων παραθύρων τριών γενεών Κόρνα: σύνθετο φιλμ κέρατος δακτυλίου 8 mm mAH: 250 mAH / 30 mAH Χρόνος αναπαραγωγής: 2,5 ώρες (με κουτί φόρτισης για 8 ώρες)
Μικρή διαθεσιμότητα Ελάχιστη ποσότητα αγοράς  
14,44€+ΦΠΑ
-17,91€
BT-818 CABLE
[2100097]
Γνήσιο ανταλλακτικό καλώδιο MIC / SPE (2,5mm)

Γνήσιο ανταλλακτικό καλώδιο MIC / SPE (2,5mm)

Για το ΒΤ-818 BLUETOOTH
Παράδοση σε περίπτωση εξάντλησης 1-3 ημέρες
Τελείωσε Ελάχιστη ποσότητα αγοράς  
4,76€+ΦΠΑ
-5,90€
BT-818 ID CALLER
[5000130]
Ασύρματα ακουστικά BLUETOOTH HANDS FREE CLIP ID CALLER

Ασύρματα ακουστικά BLUETOOTH HANDS FREE CLIP ID CALLER

BLUETOOTH HANDS FREE με καλώδιο εύκολα αποσπόμενο ,συμβατό με όλα τα κινητά με αναγνώριση κλήσης, 5 μελωδίες, 10 τελευταίες εισερχόμενες κλήσεις, φωτιζόμενη οθόνη , 7 ώρες ομιλίας, 300 ώρες αναμονή, φορτίζεται και από θύρα USB, επανάκληση του τελευταίου αριθμού με διπλό πάτημα του μπουτόν ON / OFF πλήκτρου.
Παράδοση σε περίπτωση εξάντλησης 5-10 ημέρες
Τελείωσε Ελάχιστη ποσότητα αγοράς  
48,31€+ΦΠΑ
-59,90€
BT-925 PLANTRONIC bluetooth end
[5000276]
Plantronics Bluetooth Headset 925 Discovery with AudioIQ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ - ΤΕΛΟΣ

Plantronics Bluetooth Headset 925 Discovery with AudioIQ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ - ΤΕΛΟΣ

Highlights
AudioIQ Bluetooth-Enabled Technology VFrame design captures your eye as well as your voice
Rechargeable case keeps you in charge
AudioIQ noise control technology for clear calls
Multipoint technology lets you stay connected with two Bluetooth® mobile phones
Three sizes of self-stabilizing eartips let you tailor the fit
Quick and easy set up with Bluetooth phones
Available in metallic and jewel tone colors
Enjoy up to 5 hours talk time or 7 days standby from a single charge The New Plantronics Discovery BT925 as the latest AudioIQ® technology adapts to the noise in your surroundings so you no longer struggle to hear or be heard.
Παράδοση σε περίπτωση εξάντλησης Καταργήθηκε
Τελείωσε Ελάχιστη ποσότητα αγοράς  
71,71€+ΦΠΑ
-88,92€
BT-975 BLACK
[cod0010034]
Ασύρματο ακουστικό Plantronics BT Headset 975 Discovery black Box

Ασύρματο ακουστικό Plantronics BT Headset 975 Discovery black Box

Παράδοση σε περίπτωση εξάντλησης 5-10 ημέρες
Τελείωσε Ελάχιστη ποσότητα αγοράς  
64,44€+ΦΠΑ
-79,91€
EO-MG920BBE SAMSUNG BLUETOOTH HEADSET BLACK EU
[2100144]
Ασύρματο ακουστικό Bluetooth Samsung EO-MG920BBE Essential Black Mono Headset BLISTER (ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ)

Ασύρματο ακουστικό Bluetooth Samsung EO-MG920BBE Essential Black Mono Headset BLISTER (ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ)

Ένα αξιόπιστο Bluetooth handsfree, το Samsung Headset EO-MG920 Essential θα σου προσφέρει την ελευθερία κινήσεων που αποζητάς στην καθημερινότητά σου. Με εργονομικό σχεδιασμό, περιβάλλει το αφτί χωρίς να το ταλαιπωρεί και να προκαλεί εφίδρωση, ακόμα και μετά από πολύωρη χρήση. Θα σε συντροφέψει καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας καθώς με 7 ώρες χρόνο ομιλίας και 300 ώρες χρόνο αναμονής, προσφέρει την απαιτούμενη αυτονομία. Είναι συμβατό με το προφίλ Bluetooth 3.0 και τις τεχνολογίες A2DP Stereo, AVRCP. Σε μαύρο χρώμα για έξτρα στυλ και κομψότητα. Είναι συμβατό με tablets, smartphones και κάθε συσκευή που διαθέτει Bluetooth.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ Δεν περιέχεται αντάπτορας φόρτισης/φορτιστής, η καλωδιο στη συσκευασία φορτιζει απο φις MICROUSB.
Παράδοση σε περίπτωση εξάντλησης Έλειψη
Τελείωσε Ελάχιστη ποσότητα αγοράς  
17,67€+ΦΠΑ
-21,91€
HBH-200 BLUETOOTH CLIP ID CALLER (END)
[2100040]
Γνήσια ασύρματα ακουστικά Bluetooth SONY ERICCSON HBH-200 Bulk (ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ)

Γνήσια ασύρματα ακουστικά Bluetooth SONY ERICCSON HBH-200 Bulk (ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ)

Το HBH-200 είναι το νέο «ασύρματο» handsfree της ιαπωνοσουηδικής εταιρείας, που παρουσιάστηκε πριν από μερικές ημέρες στη Sony Dream World στο Παρίσι. Ζυγίζει μόλις 33 γραμμάρια, διαθέτει οθόνη LCD, όπου μπορεί αν απεικονιστεί ο αριθμός ή και το όνομα του καλούντος, ενώ διακρίνεται για την αυξημένη λειτουργικότητά του σε σχέση με κάθε άλλο «ασύρματο» προκάτοχό του.
Για τα μοντέλα της SONY ERICSSON Τ39, Τ610, Τ630, Ρ800, Ρ900, Τ68i, PDA, ETC.
Παράδοση σε περίπτωση εξάντλησης Καταργήθηκε
Τελείωσε Ελάχιστη ποσότητα αγοράς  
56,37€+ΦΠΑ
-69,90€
HF-AiRPODS 2 MRXJ2ZM/A 2019 WIRELESS CHARGING CASE
[cod0025907]
Γνήσια ακουστικά Apple Airpods 2nd Generation με Wireless Charging Case (ΜΕ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΒΑΣΗ ΦΟΡΤΙΣΗΣ)

Γνήσια ακουστικά Apple Airpods 2nd Generation με Wireless Charging Case (ΜΕ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΒΑΣΗ ΦΟΡΤΙΣΗΣ)

Διάρκεια μπαταρίας που ξεπερνά τις 24 ώρες με τη θήκη φόρτισης. -Έτοιμα για χρήση με όλες τις συσκευές σου, αμέσως μόλις τα βγάλεις από τη θήκη τους. -Αφού σετάρεις τα AirPods με ένα απλό άγγιγμα, ενεργοποιούνται αυτόματα και παραμένουν πάντα συνδεδεμένα. -Αναγνωρίζουν πότε μιλάς και φιλτράρουν τον εξωτερικό θόρυβο, εστιάζοντας στον ήχο της φωνής σου. -Αντιλαμβάνονται πότε τα τοποθετείς στα αυτιά σου και σταματούν να παίζουν όταν τα βγάζεις. -Με τη νέα Θήκη Ασύρματης Φόρτισης, δεν έχεις παρά να τοποθετήσεις τη θήκη των AirPods σε μια επιφάνεια φόρτισης με συμβατότητα Qi. -Με φόρτιση μόλις 15 λεπτών,απολαμβάνεις έως και 3 ώρες χρόνο ακρόασης. --Με το τσιπ ακουστικών H1 της Apple τα AirPods εξασφαλίζουν ταχύτερη και πιο σταθερή ασύρματη σύνδεση με τις συσκευές σου, με έως και διπλάσια ταχύτητα κατά την εναλλαγή μεταξύ ενεργών συσκευών, καθώς και 1,5 φορά ταχύτερο χρόνο σύνδεσης τηλεφωνικών κλήσεων. -Έχεις την ελευθερία να φοράς ένα ή και τα δύο AirPods, ενώ μπορείς να ρυθμίζεις την αναπαραγωγή ή τη μετάβαση στο επόμενο κομμάτι με ένα διπλό πάτημα κατά την ακρόαση μουσικής. -Οπτικοί αισθητήρες και αξελερόμετρα κίνησης συνεργάζονται, ώστε να ελέγχουν αυτόματα την εμπειρία του ήχου, να ενεργοποιούν τα μικρόφωνα για τηλεφωνικές κλήσεις και να παρέχουν στα AirPods τη δυνατότητα να αρχίσουν να αναπαράγουν ήχο αμέσως μόλις τα τοποθετήσεις στα αυτιά σου.
Με τη νέα θήκη AirPods με ασύρματη φόρτιση, θα δοκιμάσετε ασύρματα ακουστικά με έναν εντελώς νέο τρόπο. Απλώς τους βγάζετε από τη θήκη και είναι έτοιμοι για το iPhone σας, το μοντέλο της Apple Watch, το iPad ή το Mac. Με μια βρύση, ρυθμίζετε τα AirPods και λειτουργούν σαν μαγικά. Ενεργοποιούνται αυτόματα και συνδέονται πάντα. Τα AirPods ανιχνεύουν ακόμη και όταν βρίσκονται στα αυτιά σας και κάνουν παύση όταν τα βγάλετε έξω. Για να ρυθμίσετε την ένταση ήχου, αλλάξτε το τραγούδι, καλέστε κάποιον ή ενημερώστε τον τρόπο, πείτε "Hey Siri" και τι θέλετε να κάνετε. Έχετε την ελευθερία να φορέσετε ένα ή και τα δύο AirPods και μπορείτε να κάνετε διπλό κλικ σε ένα κομμάτι ή να μεταβείτε στο επόμενο κατά τη διάρκεια μουσικής ή ακρόασης podcast. Φορτίστε τα AirPods γρήγορα και εύκολα με τη θήκη ασύρματης φόρτισης. Απλά βάλτε τη θήκη σε μια θήκη φόρτισης συμβατή με Qi και αφήστε τη να φορτιστεί. Η λυχνία LED στο μπροστινό μέρος της θήκης δείχνει ότι τα AirPods σας φορτίζουν. Και αν δεν διαθέτετε γέμισμα χρέωσης στη γύρω περιοχή, μπορείτε να φορτίσετε μέσω του συνδέσμου κεραυνών. Τα AirPods προσφέρουν 5 ώρες αναπαραγωγής1 και 3 ώρες χρόνο ομιλίας ανά φόρτιση.2 Και με την ασύρματη θήκη φόρτισης που κατέχει περισσότερες χρεώσεις για 24 ώρες αναπαραγωγής, προσκολλώνται σε όλα όσα κάνετε.3 Γρήγορη φόρτιση; Μόλις 15 λεπτά στη θήκη φόρτισης, μπορείτε να ακούσετε 3 ώρες μουσικής4 ή 2 ώρες.5 Τα AirPods ελέγχονται από το νέο τσιπ της Apple H1 και εντοπίζουν αν βρίσκονται στο αυτί σας μέσω οπτικών αισθητήρων και αισθητήρων επιτάχυνσης. Το τσιπ Η1 ανακατευθύνει αυτόματα τον ήχο και ενεργοποιεί το μικρόφωνο, είτε χρησιμοποιείτε και τα δύο AirPods ή μόνο ένα. Και όταν μιλάτε στο τηλέφωνο ή μιλάτε στο Siri, ένα επιπρόσθετο επιτάχυνσης αναγνώρισης ομιλίας και Μικρόφωνα δέσμευσης κυμάτων μειώνει το ύψος του εξωτερικού θορύβου και των σαφέστερων φωνών. Καλύτερες στιγμές Αναπτύχθηκε από την Apple
Αυτόματη ενεργοποίηση και σύνδεση
Εύκολη ρύθμιση για όλες τις συσκευές Apple σας6
Γρήγορη πρόσβαση στο Siri απλά λέγοντας "Hey Siri" ή πληκτρολογώντας δύο φορές
Πατήστε δύο φορές για αναπαραγωγή ενός κομματιού ή για μετάβαση στο επόμενο
Γρήγορη φόρτιση στην περίπτωση
Η θήκη μπορεί να φορτιστεί ασύρματα με ένα χαλί φόρτισης συμβατό με Qi ή μέσω του Connector Lightning
Πλούσια, υψηλής ποιότητας αναπαραγωγή ήχου και φωνής
Εύκολη εναλλαγή μεταξύ συσκευών Τεχνικές προδιαγραφές Bluetooth
Ασύρματες τεχνολογίες μάζα
AirPods (το καθένα): 4 g
Θήκη ασύρματης φόρτισης: 40 g Διαστάσεις AirPods (το καθένα): 16,5 x 18,0 x 40,5 mm
Θήκη ασύρματης φόρτισης: 44,3 x 21,3 x 53,5 mm συνδέσεις AirPods: Bluetooth
Θήκη ασύρματης φόρτισης: Φορτίστε με ένα ασύρματο (Qi-συμβατό) χαλί φόρτισης ή μέσω ενός συνδέσμου Lightning Προσιτότητα "Live Listening" Audio7 Αισθητήρες AirPods (το καθένα): Δύο μικρόφωνα σχηματισμού ακτίνων
Δύο οπτικοί αισθητήρες
Επιταχυνσιόμετρο κίνησης
Φωνητικό επιταχυνσιόμετρο παροχή ηλεκτρικού ρεύματος AirPods με ασύρματη θήκη φόρτισης: Περισσότερες από 24 ώρες αναπαραγωγής, 3 έως 18 ώρες χρόνο ομιλίας8
AirPods (μία μόνο φόρτιση): Μέχρι 5 ώρες αναπαραγωγής, 1 έως 3 ώρες ομιλίας2
15 λεπτά στην περίπτωση θα αρκούν για 3 ώρες αναπαραγωγής4 ή έως και 2 ώρες talk5 Απαιτήσεις συστήματος iPhone, iPad και iPod touch με iOS 12.2 ή νεότερη έκδοση
Τα μοντέλα της Apple Watch με watchOS 5.2 ή νεότερη έκδοση
Mac με MacOS 10.14.4 ή νεότερη έκδοση
Παράδοση σε περίπτωση εξάντλησης 5-10 ημέρες
Τελείωσε Ελάχιστη ποσότητα αγοράς  
193,47€+ΦΠΑ
-239,90€
HF-AiRPODS 2 MV7N2ZM/A 2019 STANDARD CHARGING CASE
[2100155]
Γνήσια ακουστικά Apple Airpods MV7N2ZM/A 2019 2nd Generation με Standard Charging Case Θήκη Φόρτισης MV7N2 BOX (ΜΕ ΚΛΑΣΙΚΗ ΒΑΣΗ ΦΟΡΤΙΣΗΣ) STANDARD CHARGING CASE

Γνήσια ακουστικά Apple Airpods MV7N2ZM/A 2019 2nd Generation με Standard Charging Case Θήκη Φόρτισης MV7N2 BOX (ΜΕ ΚΛΑΣΙΚΗ ΒΑΣΗ ΦΟΡΤΙΣΗΣ) STANDARD CHARGING CASE

Με τα νέα AirPods θα δοκιμάσετε ασύρματα ακουστικά με έναν εντελώς νέο τρόπο. Απλώς βγάλτε τα από τη θήκη φόρτισης και είναι έτοιμα για χρήση στο iPhone, το Apple Watch, το iPad ή το Mac.
Product Description Weight AirPods (each): 0.14 ounce (4 g), Charging Case: 1.34 ounces (38 g)
Dimensions AirPods (each): 0.65 by 0.71 by 1.59 inches (16.5 by 18.0 by 40.5 mm), Charging Case: 1.74 by 0.84 by 2.11 inches (44.3 by 21.3 by 53.5 mm)
AirPods Sensors (each) Dual beamforming microphones, Dual optical sensors, Motion-detecting accelerometer, Speech-detecting accelerometer
Power and Battery AirPods with Charging Case: More than 24 hours listening time, up to 18 hours talk time; AirPods (single charge): Up to 5 hours listening time, up to 3 hours talk time or 15 minutes in the case equals up to 3 hours listening time or up to 2 hours talk time
Παράδοση σε περίπτωση εξάντλησης 5-10 ημέρες
Τελείωσε Ελάχιστη ποσότητα αγοράς  
116,94€+ΦΠΑ
-145,01€
HF-BLUETOOTH AZ-28 STEREO V.4 MAGNET GREEN
[cod0033550]
Ασύρματα ακουστικά Bluetooth AZ-28 Magnet Stereo Green στερεοφωνικά Box

Ασύρματα ακουστικά Bluetooth AZ-28 Magnet Stereo Green στερεοφωνικά Box

Στερεοφωνικά ασύρματα Bluetooth ακουστικά που πληρούν όλες τις προδιαγραφές και υπερβαίνουν τις προσδοκίες σας.
Η ισχύς του σήματος είναι σχεδόν διπλάσια από τα κοινά ακουστικά Bluetooth της αγοράς.
Στερεοφωνική μουσική υψηλής πιστότητας και καθαρή handsfree ομιλία.
Σχεδιασμός μαγνητικής έλξης που αποτρέπει την ολίσθηση των ακουστικών όταν δεν χρησιμοποιούνται, απλά τα κρεμάτε γύρω από το λαιμό σας.
Μικρόφωνο με μείωση της φωνητικής παρεμβολής για απόλαυση σαφούς και εύκολης επικοινωνίας.
Ένδειξη μπαταρίας σε συστήματα iOS, ώστε να γνωρίζετε την εναπομένουσα διάρκεια ζωής της μπαταρίας του Bluetooth. Χαρακτηριστικά: Έκδοση Bluetooth: V4.1
Απόσταση λειτουργίας: 10m
Μείωση θορύβου: CVC 6.0
Μπαταρία: 85mAh li-ion
Χρόνος αναμονής: 130 ώρες
Χρόνος φόρτισης: περίπου 2 ώρες
Χρόνος ομιλίας: 5 έως 6 ώρες
Πρότυπο φόρτισης: Micro USB , DC-5V / 500mA
Λειτουργία: Μουσική, Κλήση και ακρόαση
Μήκος καλωδίου: 65cm 1 Χρόνο Εγγύηση
Μικρή διαθεσιμότητα Ελάχιστη ποσότητα αγοράς  
10,40€+ΦΠΑ
-12,90€
Βρέθηκαν 149 εγγραφές.Μετάβαση στη σελίδα:1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

Aναζήτηση προϊόντος

Αναζήτηση βάσει μάρκας, μοντέλου, είδους, κωδικού κτλ
   

Προσθήκη στο καλάθι To καλάθι μου

Loading...

Είσοδος μελών

Username
Password
 

Yπενθύμιση στοιχείων πρόσβασης στο e-mail σας (εισάγετε το email σας)
  

Newsletter


Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για να ενημερώνεστε για νέα προϊόντα, προσφορές ή ανακοινώσεις σχετικά με το χώρο της κινητής τηλεφωνίας!

Το email σας:
Επιθυμητή μορφή:
 

Positive SSL

Όροι χρήσης | Περί προστασίας προσωπικών δεδομένων | Αποστολές και επιστροφές | Ασφάλεια συναλλαγών To top
2006 © PDS Electronics. All Rights Reserved. Developed by TotalWeb | 2024-04-25 08:06:09.0890952 -07:00